G
gosc12
Gość
Dopiero to ja byłam w 8tygodniu w WigilięJa za tydz zaczynam 9 [emoji23][emoji23] jak to mija szybko.. a dopiero byl poczatek czerwca [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dopiero to ja byłam w 8tygodniu w WigilięJa za tydz zaczynam 9 [emoji23][emoji23] jak to mija szybko.. a dopiero byl poczatek czerwca [emoji23]
Przez tą zmianę pogody dziś głowa mi pękaDzień dobryu mnie dziś chłodniej..14 stopni jaka ulga
! wstawiłam już pranie, zmywarkę i muszę iść po pranie, które już wyschło
jak się dziś czujecie?
![]()
U nas dokładnie będzie 4 lata i 3tyg różnicy. Synek póki co bardzo się cieszy na siostrę.U nas będą 4 lata różnicy i też mi się wydaje , że to tak optymalnie. Córka w wielu rzeczach jest już samodzielna i bardzo lubi mi we wszystkim pomagać. Mam nadzieję, że przy dzidziusiu będzie mi też pomagać. Jednak to nadal jest małe dziecko i wiem , że będziemy musieli z mężem poświęcić jej mimo wszystko dużo uwagi i okazywać jeszcze więcej miłości niż do tej pory. Bo na razie jest sama i ma nas na wyłączność, a jak będzie dzidziuś to nie chciałabym, żeby czuła się odtrącona.
Tego się boję najbardziej, czy poradzimy sobie z tym, żeby córka była szczęśliwa, że ma brata, a nie widziała w nim kogoś kto zabrał jej mamę i tatę.
Moja córka ubrana na galowo poszła dziś do przedszkola bo mają zakończenie roku i wręczenie świadectw[emoji5] ale jeszcze do końca miesiąca będą chodzić.
U nas zimno 11 st. Słonecznie ale bardzo wieje.
Ja swoimi storczykami się obecnie nie pochwalę bo z 5 jakie mam 3 przekwitły. A propo jakich nawozów używacie żeby cały czas kwitły?
A ja dzisiaj zaczynam 33 tc [emoji5]
Tak. Dostanie wymarzonego Transformersa , a mąż zabierze go do smyka żeby małej od siebie wybrał i kupił misia dla siostry.A czy kupujecie jakiś prezent od dzieciatek z brzuszka dla Waszych starszaków,żeby dac po przyjściu że szpitala?
Chudzinka jesteśNocka była przyjemna. Intuicja mnie nie zawiodła![]()
Już po zakończeniu roku więc mamy wakacje pełną gębą
Dziś 33+2jest nas coraz więcej. Na wadze 6 z przodu...
![]()
Ja dziś wpadłam do smyka na -50% plus jeszcze z kartą miałam dodatkowe -25% [emoji23] w końcu kupiłam kombinezon na małą. Jesienny.
Z 89.99 zł przeceniony na 45 zł. A przy kasie ze zniżką z kartą dałam 33.75 zł [emoji23][emoji23]
I kufel dla mojego taty, a szklanka dla mojego mężaZobacz załącznik 869824Zobacz załącznik 869825
ŁadneLink do: WYPRAWKA ZESTAW do łóżeczka 4 elementowy
A taki zestaw?tylko kuuurcze łóżeczko mam szare z białą szuflada... chciałam żeby było coś z szarym..........
ŚlicznyJa dziś wpadłam do smyka na -50% plus jeszcze z kartą miałam dodatkowe -25% [emoji23] w końcu kupiłam kombinezon na małą. Jesienny.
Z 89.99 zł przeceniony na 45 zł. A przy kasie ze zniżką z kartą dałam 33.75 zł [emoji23][emoji23]
I kufel dla mojego taty, a szklanka dla mojego mężaZobacz załącznik 869824Zobacz załącznik 869825
Bardzo ładne zakupy[emoji16] i dla małej i dla dużych panów[emoji16]Ja dziś wpadłam do smyka na -50% plus jeszcze z kartą miałam dodatkowe -25% [emoji23] w końcu kupiłam kombinezon na małą. Jesienny.
Wlasnie ostatnio myslalam o Tobie. Szkoda, ze odchodziszdziekitak w porzadku
ale juz nie bede na bb
zreszta jeszcze chwila 3-4 tyg i nie bede miala czasu wiec wole juz odzwyczaic sie od forum
![]()