Jakbym trafiła jak chciała to bym miała termin początkiem lipca [emoji23] ale się nie udało także Aleks z Lipca , Maja z sierpnia. A za kilka lat trzecie też będziemy planować na czerwiec / lipiec / sierpień [emoji23][emoji23]Oboje będą mieć urodzinki w wakacje dobrze przemyślałas starania
reklama
G
gosc12
Gość
Na 28 lipca. I jestem w 34+4. Ale czego nie ogarniasz ? HehTo na kiedy ty masz termin ? Bo ja na 08.08 mam 33+0 wiec nie ogarniam heheh
Maljan
Fanka BB :)
To w domku tylko leż i odpoczywaj ale może lepiej by było jakbyś jednak poszła po 7 dniach do jakiegoś innego lekarza.Ja kupiłam taki Link do: MATERAC LATEKSOWY 70x140 ATEST PZH GWARANCJA 24 M
My wczoraj wyszliśmy że szpitala. Jak mnie przyjęli tydzień temu do szpitala to szyjka miała u nich 2.2 cm. Teraz jak w poniedziałek mi ja mierzyli to miała 2.5 cm. Lekarz zaczął gadać o pessarze, ale jak się dowiedział że to "już " 32 tydzień to powiedział, ze decyzję podejmą we wtorek jak będzie zastępca ordynatora... więc czekałam jak na szpilkach na poranny obchód we wtorek...No i jak zawsze rano chodzi 3 lekarzy i dwie położne tak we wtorek przyszła jedna lekarka i jedna położna.. no i we wtorek zostałam wypisana do domu, powiedziała że ta szyjka taka na pograniczu. A jak mnie zbadała ręcznie to myslalam że urodze na tym fotelu, prawie zemdlalam jak wróciłam do swojego pokoju. Oblaly mnie zimne poty i zaczęło mi piszczec w uszach. Tragedia. No i od wczoraj leżymy w domu. Kazali mi po 7 dniach zgłosić się do lekarza na kontrole ale mój lekarz jest zagranica a nie chce iść do innego..no i wizytę mamy dopiero 3 lipca. Mam nadzieję że się nie rozpakujemy do tego czasu
G
gosc12
Gość
To na czerwiec będą urodziny mieli miesiąc po miesiącu [emoji23]Jakbym trafiła jak chciała to bym miała termin początkiem lipca [emoji23] ale się nie udało także Aleks z Lipca , Maja z sierpnia. A za kilka lat trzecie też będziemy planować na czerwiec / lipiec / sierpień [emoji23][emoji23]
Bajunia
To ja pierwszy raz widzę takie lusterko. A dziecko w nosidełku to można wozić na przednim fotelu tyłem do jazdy tylko trzeba poduszkę powietrzną wyłączyć.Ale to ajk w tym lusterku widzisz dziecko siedzące z tyłu tyłem do kierunku jazdy? ja mówię o takim:
Zobacz załącznik 869174
Łał jakie meble. Wnętrza trochę we włoskim stylu. Aż dziwne , że meble w takim miejscu nie są z ikei ☺A tu nasz pokoik
Jesteśmy mega zadowoleni ze standardu, ceny i Pani gospodarz.
Polecam Wam na przyszłość Zobacz załącznik 869209Zobacz załącznik 869210Zobacz załącznik 869211Zobacz załącznik 869212Zobacz załącznik 869213
Karolina wszystkiego najlepszego !!!
Ja myślę , że czy wrócisz znad morza z pierścionkiem zaręczynowym czy nie to i tak jesteście już szczęśliwą rodzinką ☺ Dzidzia dopełni Wasz związek ☺
Moja mama ma rozstępy wszędzie tam gdzie tylko mogły wyjść. Ja w pierwszej ciąży nie miałam ani jednego a teraz też JESZCZE nie. A cellulitu to aktualnie nie mam chyba tylko na twarzy ☺Ja na szczescie ani jednego jeszcze nie widze. Moja mama tez w ogole nie ma po trojce dzieci wiec chyba zasluga genow. Za to cellulit to mam juz wszedzie [emoji50]
Też się zastanawiałam ostatnio nad tym. Można spróbować bo tu chodzi właśnie o ten kod kreskowy. Myślę , że powinno to przejśćDziewczyny,to jak? moge zrobic screena mojej karty rossmam i przeslac mamie zeby kupowala taniej? Bedzie to dzialac?
O ile się uda [emoji23] z Aleksem to było 13 cykli starań. Z Mają przysłowiowe do trzech razy sztuka i na ostatnią szansę z terminem na wakacje [emoji23] a jak będzie z trzecim to zobaczymy [emoji23]To na czerwiec będą urodziny mieli miesiąc po miesiącu [emoji23]
Anulaa88
No bo nerwy gorsze niż inne rzeczy[emoji16] jest ok i będzie ok[emoji8]Już mnie Anula postawiła do pionu [emoji23]
Biorę. Jutro ostatni dzień 6 tabletek. Później już 3. Luteina do końca.
aniaczarnula
A ja syna z 21 lipcaOooo [emoji7] ja mam syna z 20 lipca [emoji7][emoji7]
madziula92
O ile się uda [emoji23] z Aleksem to było 13 cykli starań. Z Mają przysłowiowe do trzech razy sztuka i na ostatnią szansę z terminem na wakacje [emoji23] a jak będzie z trzecim to zobaczymy [emoji23]
U nas też było do trzech razy sztuka haha xD i się udało
reklama
madziula92
Dziewczyny jak Wam się podoba taki kolor do sypialni?