reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja karmiłam nie raz na ławeczce tylko zawsze mam pieluszkę że sobą żeby się okryć. Oczywiście zdążyło mi się że jakiś stary dziad coś skomentował a mieszkam w Krakowie. Ale ja się takimi nie przejmuje. Karmie wszędzie przecież nic w tym złego nie ma:)

To jest dramat jakis, ze ktos śmie zwracać uwagę kobiecie karmiącej piersią :eek:Ja tez jestem z Krakowa, ale mieszkam w UK ponad 10 lat, tutaj jest sie chronionym przez prawo i jesli ktoś by cos powiedział to jest to traktowane jako dyskryminacja na tle płci.

25392044-603F-4041-B9DC-529D30DA3B20.jpeg
Ja mam takie okrycie, nie wiem jak to nazwać ;) wlasnie do karmienia w miejscach publicznych, koleżanka mi poleciła i nawet widziałam kilka kobiet w kawiarni czy restauracji jak tego używały. Ty widzisz dzidziusia od góry, ale nikt inny nie widzi nic.

Załączniki

• 25392044-603F-4041-B9DC-529D30DA3B20.jpeg
    25392044-603F-4041-B9DC-529D30DA3B20.jpeg
    210,6 KB · Wyświetleń: 317
Dziewczyny jak Wam się podoba taki kolor do sypialni?

farba-wewnetrzna-kolory-swiata-2-5-l-lodowy-brzask-dulux,large.jpg
Mi się bardzo podoba ten kolor.
O ile się uda [emoji23] z Aleksem to było 13 cykli starań. Z Mają przysłowiowe do trzech razy sztuka i na ostatnią szansę z terminem na wakacje [emoji23] a jak będzie z trzecim to zobaczymy [emoji23]
U nas za każdym razem za jednym strzałem się udawało:)

reklama
Ja kupiłam taki Link do: MATERAC LATEKSOWY 70x140 ATEST PZH GWARANCJA 24 M

My wczoraj wyszliśmy że szpitala. Jak mnie przyjęli tydzień temu do szpitala to szyjka miała u nich 2.2 cm. Teraz jak w poniedziałek mi ja mierzyli to miała 2.5 cm. Lekarz zaczął gadać o pessarze, ale jak się dowiedział że to "już " 32 tydzień to powiedział, ze decyzję podejmą we wtorek jak będzie zastępca ordynatora... więc czekałam jak na szpilkach na poranny obchód we wtorek...No i jak zawsze rano chodzi 3 lekarzy i dwie położne tak we wtorek przyszła jedna lekarka i jedna położna.. no i we wtorek zostałam wypisana do domu, powiedziała że ta szyjka taka na pograniczu. A jak mnie zbadała ręcznie to myslalam że urodze na tym fotelu, prawie zemdlalam jak wróciłam do swojego pokoju. Oblaly mnie zimne poty i zaczęło mi piszczec w uszach. Tragedia. No i od wczoraj leżymy w domu. Kazali mi po 7 dniach zgłosić się do lekarza na kontrole ale mój lekarz jest zagranica a nie chce iść do innego..no i wizytę mamy dopiero 3 lipca. Mam nadzieję że się nie rozpakujemy do tego czasu :(
Ty wyszlas a ja dotarłam we wtorek do szpitala też z powodu szyjki u gina 22 mm z w szpitalu 26mm i lekkie rozwarcie teraz 33tydz plus 3 dn.i sobie leżymy i modlę się żeby jeszcze mała się wstrzymała ktg dziś ok czekamy na wynik gbs(parę dni) i żeby nic się więcej nie działo z tą szyjka :(
Super ze ty już jesteś w domku :):):)

Do góry