teraz zanim zaczęliśmy się starać o 3cie dziecko to myślałam, że dłużej zejdzie bo jestem po 30stce, zachorowałam 4 lata temu na niedoczynność tarczycy, miałam ostre zapalenie przydatków 2lata temu byłam 3tyg w szpitalu na antybiotykach i kroplówkach i lekarze twierdzili, że 3cia ciąża to raczej będzie cud a tu żadnych problemówPlodni jestescie moglibyscie byc dawcami komorek lub nasienia
reklama
Ja też 4 na plusieTo malutko przytylas tyle co nic
Przy moim +12
Maljan
Fanka BB :)
Ja od razu planuję wychodzić najpierw na krócej, ale szybko wydłużaćA po jakim czasie będziecie wychodzily na spacery i ile one będą trwały ?
Liczę tak jak ty a w szpitalu każdy lekarz inaczej 1 że jestem w 33 tyg przychodzi 2 ze w 34 tyg a co lekarz to swoje ...Ja liczę że za 4 dni zacznę 33 tydzień i tak też liczy mój ginekolog. Nie lubię sobie dodawać tygodni, te skończone bardziej mnie przekonują
GorzkaPomarańcza
Tylko pozazdroscic i faktycznie przy takich przypadlosciach moglo byc ciezej a jednak nie ja niby 27 lat, zdrowa, wszystkie wyniki zawsze super a tu 1,5roku staran...teraz zanim zaczęliśmy się starać o 3cie dziecko to myślałam, że dłużej zejdzie bo jestem po 30stce, zachorowałam 4 lata temu na niedoczynność tarczycy, miałam ostre zapalenie przydatków 2lata temu byłam 3tyg w szpitalu na antybiotykach i kroplówkach i lekarze twierdzili, że 3cia ciąża to raczej będzie cud a tu żadnych problemów
Maljan
Mam kupiony ale nie zastanawiałam się jeszcze nad problemami i jakim systemem będę pobudzać w razie czegoA kupujesz laktator ?
Lustysia
Dziękuje nie jeszcze, sprawdziliśmy tylko czy wszystkie elementy są, mój chciał składać i później przenosić, ale stwierdziłam, ze to bez sensu i porysujemy je tylko jak będziemy nosic po schodachAlbo lateks+pianka wysokoelastyczna albo sam lateks my mamy lateks+pianke. Złożyliście już łóżeczko?
Tak to jest, nie ma reguły. Ważne, że się Wam udało i zaraz finishTylko pozazdroscic i faktycznie przy takich przypadlosciach moglo byc ciezej a jednak nie ja niby 27 lat, zdrowa, wszystkie wyniki zawsze super a tu 1,5roku staran...
G
gosc12
Gość
Bardzo ładnyDziewczyny jak Wam się podoba taki kolor do sypialni?
Moja mama ma w salonie dodatki w tym kolorze
U nas też za pierwszymMi się bardzo podoba ten kolor.
U nas za każdym razem za jednym strzałem się udawało
Jak bym odjęła te co spadly na początku to jest plus 5Ja też 4 na plusie
Nie ma co dziecka trzymać w czterech ścianachJa od razu planuję wychodzić najpierw na krócej, ale szybko wydłużać
reklama
G
gosc12
Gość
Jaki masz ?Mam kupiony ale nie zastanawiałam się jeszcze nad problemami i jakim systemem będę pobudzać w razie czego