reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Na pewno to nic groźnego [emoji4] Nie wkręcaj sobie znowu czegoś[emoji4] Bierzesz ten magnez? A jeśli chodzi o spacery , to jak będzie ciepło to chciałabym dość szybko wyjść. Sama zdecydujesz, poznasz małą i zobaczysz, jak z karmieniem itd. Może ci wisieć cały czas na piersi np[emoji4]

Już mnie Anula postawiła do pionu [emoji23]
Biorę. Jutro ostatni dzień 6 tabletek. Później już 3. Luteina do końca.

reklama
Ja karmiłam wszędzie nawet w muzeum czy restauracji przy stoliku, dyskretnie przykrywałam się i dziecko tetrową pieluchą i nikt mi nigdy nie zwrócił uwagi a spróbowałby to bym mu taką wiązankę puściła żeby mu w pięty poszło.
I prawidłowo.
Ja jestem taka, że bym się trochę krępowała tego wzroku ludzi. Ale przecież to naturalne. Dziecko musi jeść. Żadna kobieta nie robi tego na pokaz.

Ja karmiłam nie raz na ławeczce tylko zawsze mam pieluszkę że sobą żeby się okryć. Oczywiście zdążyło mi się że jakiś stary dziad coś skomentował a mieszkam w Krakowie. Ale ja się takimi nie przejmuje. Karmie wszędzie przecież nic w tym złego nie ma:)
Serio Ci zwracali uwagę ? Co za wścibscy ludzie ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hehe, może dlatego taki miałam dlugi i ciężki pierwszy poród zakończony cc. Szyjka była dluga do samego porodu, rozwarcie długo się robiło.

Kiedyś pytałam ale chyba nie uzyskałam odpowiedzi :D
Czyli rozwarcie może się robić mimo nie skróconej do końca szyjki tak ? I podczas porodu rozwarcie będzie , a szyjka nie naruszona ? Ciągle myślałam , że rozwarcie się robi dopiero jak szyjka będzie zerowa a jednak nie :p

Serio Ci zwracali uwagę ? Co za wścibskie ludzie ...
No zdazylo się niestety ale ze ja sobie w kaszę dmuchać to powiedziałam co myślę o tym panu oczywiście kulturalnie chociaż cisnęly mi się na usta brzydkie słowa. To było w parku i Pani która szła z tym panem go opieprzyla że co on gada.
Mnie ludzie naprawdę nie zdziwią, mówiłam Wam że mi kobieta w autobusie powiedziała że mam jej ustąpić miejsca:O

reklama
No zdazylo się niestety ale ze ja sobie w kaszę dmuchać to powiedziałam co myślę o tym panu oczywiście kulturalnie chociaż cisnęly mi się na usta brzydkie słowa. To było w parku i Pani która szła z tym panem go opieprzyla że co on gada.
Mnie ludzie naprawdę nie zdziwią, mówiłam Wam że mi kobieta w autobusie powiedziała że mam jej ustąpić miejsca:O
Ja też nie wiem co z tymi ludźmi nie tak. Mi kiedyś w busie bardzo zatłoczonym, tylko jedna nastolatka zeszła odrazu. Ledwo weszlam i mi ustąpiła miejsca. Gdyby nie ona pewnie zostałabym zgnieciona razem z moim dzieckiem. Bo był bus tak zatłoczony że jedno na drugim leżało.. pełno młodych chłopaczków siedzialo, a starsze panie czy kobiety stały. W sklepach mnie nigdy nikt nie przepuścił w kolejce a jeszcze się wpychali przede mnie. Brakuje ludziom w tych czasach kultury.

Do góry