reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ale bolesne twardnienia czy to kłucie w pochwie są podczas leżenia. Bo nie chodzę na tyle zebyn zauważyła podczas ruchu.

Zobaczymy czy do tej pory urodzę. Jeśli nie to pierw pojeździmy po sklepach u nas w mieście. Ale tu za dużego wyboru nie ma. I zostaje nam jechać do miasta 50km od domu. Ale akurat to to samo miasto w którym mam rodzić. Więc z każdego jednego sklepu tam , 15minut i jestem na izbie :)
Hmm te skurcze bh różne są niektóre kobiety nie czują bólu a niektóre czuja. Zresztą wydaje mi się że u Ciebie już naprawdę może się ciało przygotowywać do porodu. Na kiedy masz termin z pierwszego USG?

reklama
Czyli lepiej jak będzie sobie spała ?
Będę musiała szukać jakiegoś dyskretnego miejsca. Koleżanka jak karmiła ostatnio synka na alei, piersi nawet centrymetr nie było widać to się tak ludzie gapili , byli w takim szoku jak by nie wiem co robiła.. na prawdę nie wiem czy moje miasto jest tak zacofane czy wszędzie tak reagują.
Ja karmiłam wszędzie nawet w muzeum czy restauracji przy stoliku, dyskretnie przykrywałam się i dziecko tetrową pieluchą i nikt mi nigdy nie zwrócił uwagi a spróbowałby to bym mu taką wiązankę puściła żeby mu w pięty poszło.

Czyli lepiej jak będzie sobie spała ?
Będę musiała szukać jakiegoś dyskretnego miejsca. Koleżanka jak karmiła ostatnio synka na alei, piersi nawet centrymetr nie było widać to się tak ludzie gapili , byli w takim szoku jak by nie wiem co robiła.. na prawdę nie wiem czy moje miasto jest tak zacofane czy wszędzie tak reagują.
Ja karmiłam nie raz na ławeczce tylko zawsze mam pieluszkę że sobą żeby się okryć. Oczywiście zdążyło mi się że jakiś stary dziad coś skomentował a mieszkam w Krakowie. Ale ja się takimi nie przejmuje. Karmie wszędzie przecież nic w tym złego nie ma:)

Dziewczyny, jaki materac do łóżeczka najlepszy? Dziś przyszło nasze łóżeczko, ale w zestawie zwykła gąbka, to raczej się nie nada [emoji14] ale łóżeczko stosunkowo tanie, Wiec nie liczyłam ze ten materac będzie coś warty :D
Albo lateks+pianka wysokoelastyczna albo sam lateks :) my mamy lateks+pianke. Złożyliście już łóżeczko? :D

Kupiłam dziś na grouponie bilety całodniowe do aquaparku w Sopocie i jutro jedziemy:) mi się średnio chce ale dzieciom obiecałam już dawno a następny raz pójdziemy dipiero jak mala będzie miała 2-3mies. Zamiast 260zł za bilety zapłaciłam 130zl, coś mnie tak naszło aby sprawdzić czy nie ma promocji i znalazłam taniej:)

reklama
Do góry