reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
37 tydzień kończę 20 lipca:) Ale zaciskam nogi do 23 lipca,żeby córcia była Lwem, bo Rakiem jest moja Mama i tesciu i ciężkie ludzie;););) I tak nie leżę ciągle, bo 3latka trzeba obronić, trochę pranie zrobić, obiad. Więc myślę,że będzie dobrze:) pozytywne nastawienie dużo daje. Jeszcze jakbym się z mężem dogadywala byłoby super...Ale nie mozna mieć wszystkiego;)
Hihi ja jestem Lwem i nie wlewajac sobie ale lew to dobry znak zodiaku wiec zaciskaj mocno :) ja też liczę, ze Synus wytrzyma do tego czasu. I nasz rację optymistyczne podejście dużo daje :) oczywiście będę trzynac kciuki żeby Ci się udało jak najdłużej wytrzymać

Dziewczyny ratunku !! :p smaruję się od 4 mc balsamem na rozstępy, na brzuchu nic nie mam..na piersiach delikatne..ale to co już dziś zobaczyłam na moich udach to jakaś masakra..takie rozstępy że szok :(:(
Chyba geny mają największy wpływ. Chociaż ja smaruje od początku ciąży na zmianę Mustela, Bio oil i oliwka w żelu Johnsons baby i nie mam ani jednego a jestem po 30-stce i przytyłam już 12 kg

Tez mam storczyki na kazdym oknie oprucz kuchennego [emoji14] w pokoju dziennym mam ich 8 i wszystkie kwitna ;) lubia ten pokoj bo jest od zachodu.. :p
Ja właśnie myślę czy nie powiedzieć mężowi żeby od siebie z magazynu wziął sztuczne storczyki, sztuczne wkłady do doniczki i jakieś doniczki. Bo nie będę kupować sztucznego storczyka w kwiaciarni za 80 zł, jak nas z roboty od Damiana taniej wyjdzie. A u nas oprócz aloesa nie ma nic. A tak może byłoby trochę radośniej.

Hihi ja jestem Lwem i nie wlewajac sobie ale lew to dobry znak zodiaku wiec zaciskaj mocno :) ja też liczę, ze Synus wytrzyma do tego czasu. I nasz rację optymistyczne podejście dużo daje :) oczywiście będę trzynac kciuki żeby Ci się udało jak najdłużej wytrzymać

Chyba geny mają największy wpływ. Chociaż ja smaruje od początku ciąży na zmianę Mustela, Bio oil i oliwka w żelu Johnsons baby i nie mam ani jednego a jestem po 30-stce i przytyłam już 12 kg

A ja właśnie przytyłam niecałe 6 kg od początku ciąży..

Ja właśnie myślę czy nie powiedzieć mężowi żeby od siebie z magazynu wziął sztuczne storczyki, sztuczne wkłady do doniczki i jakieś doniczki. Bo nie będę kupować sztucznego storczyka w kwiaciarni za 80 zł, jak nas z roboty od Damiana taniej wyjdzie. A u nas oprócz aloesa nie ma nic. A tak może byłoby trochę radośniej.
O tak to jest dobry pomysł. Polecam[emoji39]
IMG_20180620_150657.jpg
IMG_20180620_150629.jpg

Załączniki

• IMG_20180620_150657.jpg
    IMG_20180620_150657.jpg
    104,9 KB · Wyświetleń: 197
  • IMG_20180620_150629.jpg
    IMG_20180620_150629.jpg
    52,7 KB · Wyświetleń: 197
reklama
A jak w styczniu pierdyklam o podłogę z otwartą buzia-akurat mówiłam do męża że mi słabo ale nie zdążył do mnie podejść to ślad mam na panelach do teraz
O boziu :(
Ja lecę się szykować, później doczytam na plazy wasze posty i poodpowiadam, bo nie ukrywam, że wakacje wakacjami, ale to forum i Wasze świetne osoby uzależniają [emoji173]️[emoji7][emoji4]
Cudownie tam macie ❤️ odpoczywaj jak najwięcej :)
Mój chce w przyszłym roku lecieć gdzieś za granicę nad morze. Wykupić jakaś fajną wycieczkę i nas zabrać. Ale ja się nie pisze na loty samolotem więc zostaje nam polskie morze. Chyba, że mnie namówi do tej pory. Ale wątpię :(

Do góry