madziula92
Fanka BB :)
Eh no pewnie zależy od skóry i od genów
Nie mogę patrzeć na swoje uda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Eh no pewnie zależy od skóry i od genów
Ja wszystkie kwiatki zabijam [emoji23] także u mnie same aloesy [emoji14]Ciekawe jakie sobie kupię do mieszkania [emoji23] są jakieś które wytrzymują bez wody długi okres czasu ?
Albo powieszę kartkę na lodówce. "PODLEJ KWIATKI!!" [EMOJI23]
Hihi ja jestem Lwem i nie wlewajac sobie ale lew to dobry znak zodiaku wiec zaciskaj mocno ja też liczę, ze Synus wytrzyma do tego czasu. I nasz rację optymistyczne podejście dużo daje oczywiście będę trzynac kciuki żeby Ci się udało jak najdłużej wytrzymać37 tydzień kończę 20 lipca Ale zaciskam nogi do 23 lipca,żeby córcia była Lwem, bo Rakiem jest moja Mama i tesciu i ciężkie ludzie I tak nie leżę ciągle, bo 3latka trzeba obronić, trochę pranie zrobić, obiad. Więc myślę,że będzie dobrze pozytywne nastawienie dużo daje. Jeszcze jakbym się z mężem dogadywala byłoby super...Ale nie mozna mieć wszystkiego
Chyba geny mają największy wpływ. Chociaż ja smaruje od początku ciąży na zmianę Mustela, Bio oil i oliwka w żelu Johnsons baby i nie mam ani jednego a jestem po 30-stce i przytyłam już 12 kgDziewczyny ratunku !! smaruję się od 4 mc balsamem na rozstępy, na brzuchu nic nie mam..na piersiach delikatne..ale to co już dziś zobaczyłam na moich udach to jakaś masakra..takie rozstępy że szok
Dlaczego?Nie mogę patrzeć na swoje uda
A co do aloesow to nie wiem co mój z nimi zrobił jak byłam 3 tyg w PL, ale zrobiły się żółte...Ja wszystkie kwiatki zabijam [emoji23] także u mnie same aloesy [emoji14]
Ja właśnie myślę czy nie powiedzieć mężowi żeby od siebie z magazynu wziął sztuczne storczyki, sztuczne wkłady do doniczki i jakieś doniczki. Bo nie będę kupować sztucznego storczyka w kwiaciarni za 80 zł, jak nas z roboty od Damiana taniej wyjdzie. A u nas oprócz aloesa nie ma nic. A tak może byłoby trochę radośniej.Tez mam storczyki na kazdym oknie oprucz kuchennego [emoji14] w pokoju dziennym mam ich 8 i wszystkie kwitna lubia ten pokoj bo jest od zachodu..
Hihi ja jestem Lwem i nie wlewajac sobie ale lew to dobry znak zodiaku wiec zaciskaj mocno ja też liczę, ze Synus wytrzyma do tego czasu. I nasz rację optymistyczne podejście dużo daje oczywiście będę trzynac kciuki żeby Ci się udało jak najdłużej wytrzymać
Chyba geny mają największy wpływ. Chociaż ja smaruje od początku ciąży na zmianę Mustela, Bio oil i oliwka w żelu Johnsons baby i nie mam ani jednego a jestem po 30-stce i przytyłam już 12 kg
Dlaczego?
O tak to jest dobry pomysł. Polecam[emoji39]Ja właśnie myślę czy nie powiedzieć mężowi żeby od siebie z magazynu wziął sztuczne storczyki, sztuczne wkłady do doniczki i jakieś doniczki. Bo nie będę kupować sztucznego storczyka w kwiaciarni za 80 zł, jak nas z roboty od Damiana taniej wyjdzie. A u nas oprócz aloesa nie ma nic. A tak może byłoby trochę radośniej.
O boziuA jak w styczniu pierdyklam o podłogę z otwartą buzia-akurat mówiłam do męża że mi słabo ale nie zdążył do mnie podejść to ślad mam na panelach do teraz
Cudownie tam macie odpoczywaj jak najwięcejJa lecę się szykować, później doczytam na plazy wasze posty i poodpowiadam, bo nie ukrywam, że wakacje wakacjami, ale to forum i Wasze świetne osoby uzależniają [emoji173]️[emoji7][emoji4]