reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A nie opłacałoby się żebys zamówiła do kogoś rzeczy i ktoś zrobił ci paczkę przewoźnikiem? :) Ja z Anglii tak robiłam zapłaciłam 70 zł za paczkę 35kg , trochę weszło tych rzeczy :)
Nie mam aż tyle tych rzeczy, bo tata wszystko zabrał co chciałam. Poza tym nie chce już nikogo angażować w moje 'widzimisie'. Wolałabym żeby coś bezpośrednio do mnie przyszło, albo znaleźć stacjonarnie. Ale dziękuje za radę :)

reklama
Mi już nie ma kto przywiezc :p tzn tata wczoraj pojechał, a mama przyleci samolotem, Wiec nic mi nie weźmie... Pisałam do jednego sprzedawcy na Allegro czy wysyłają za granice i cisza od ponad tygodnia. No nic, trudno :p
Mi się ostatnio udało, bo mój kolega jechał z Pl do Hammu pustym samochodem. Przywiózł mi niebieską wanienkę ( ja kupiłam wcześniej różowa), cały komplet pościeli do łóżeczka, leżaczek i jeszcze kilka rzeczy od mamy. Teraz parę rzeczy dowiezie mi jeszcze mama ❤️. Resztę kupuję na miejscu. Juz praktycznie obkupiona jestem, zostały jakieś drobne rzeczy. Ciuszkow też chyba więcej nie kupuję, bo nie wiem czy dobrze się wstrzelę z rozmiarem. Jak coś to będę dokupywać na bieżąco.

Dziewczyny ratunku !! :p smaruję się od 4 mc balsamem na rozstępy, na brzuchu nic nie mam..na piersiach delikatne..ale to co już dziś zobaczyłam na moich udach to jakaś masakra..takie rozstępy że szok :(:(

A apropo storczyków... to mam taki jeden który tylko wypuści pęd, ja szczesliwa, a za chwile patrzę on się robi cały w kroplach i wysycha. Co to może być? Jakaś choroba kwiatka czy jakies moje zaniedbanie? Zauwazylam wczoraj, ze z innym robi się podobnie... ale mam tez dwa które ładnie kwitną i nic im nie jest, Wiec nie wiem...

Dziewczyny ratunku !! [emoji14] smaruję się od 4 mc balsamem na rozstępy, na brzuchu nic nie mam..na piersiach delikatne..ale to co już dziś zobaczyłam na moich udach to jakaś masakra..takie rozstępy że szok :(:(
Ja na szczescie ani jednego jeszcze nie widze. Moja mama tez w ogole nie ma po trojce dzieci wiec chyba zasluga genow. Za to cellulit to mam juz wszedzie [emoji50]

A apropo storczyków... to mam taki jeden który tylko wypuści pęd, ja szczesliwa, a za chwile patrzę on się robi cały w kroplach i wysycha. Co to może być? Jakaś choroba kwiatka czy jakies moje zaniedbanie? Zauwazylam wczoraj, ze z innym robi się podobnie... ale mam tez dwa które ładnie kwitną i nic im nie jest, Wiec nie wiem...
Oj nie wiem [emoji852] nie zdarzyło mi się to jeszcze. Ja je podlewam raz na tydzień, co drugi tydzień z odżywką i pięknie rosną[emoji4]

Dziewczyny ratunku !! :p smaruję się od 4 mc balsamem na rozstępy, na brzuchu nic nie mam..na piersiach delikatne..ale to co już dziś zobaczyłam na moich udach to jakaś masakra..takie rozstępy że szok :(:(

Nic nie mów. Ja w pierwszej ciąży też się smarowałam. Kupiłam sobie olejek bio-oil. Rozstępy miałam wszędzie. Na udach też. Teraz smaruje się moim balsamem, tym co zawsze i nic nowego mi się do tej pory nie pokazalo. I oby tak juz zostało.

Oj nie wiem [emoji852] nie zdarzyło mi się to jeszcze. Ja je podlewam raz na tydzień, co drugi tydzień z odżywką i pięknie rosną[emoji4]

Moje niektóre też tak miały. Teraz in przeszło. Ale czemu tak się dzialo to nie mam pojęcia. Normalnie paczki robiły się żółte i opadały.

Mi się ostatnio udało, bo mój kolega jechał z Pl do Hammu pustym samochodem. Przywiózł mi niebieską wanienkę ( ja kupiłam wcześniej różowa), cały komplet pościeli do łóżeczka, leżaczek i jeszcze kilka rzeczy od mamy. Teraz parę rzeczy dowiezie mi jeszcze mama ❤️. Resztę kupuję na miejscu. Juz praktycznie obkupiona jestem, zostały jakieś drobne rzeczy. Ciuszkow też chyba więcej nie kupuję, bo nie wiem czy dobrze się wstrzelę z rozmiarem. Jak coś to będę dokupywać na bieżąco.
Dlatego ja kupiłam przedwczoraj szara wanienkę [emoji23], jak kupowałam ręczniczek to tez taki kremowy, jakaś neutralna fazami się włączyła Haha a co do ubranek to ja nawet nie wiem co mam dokładnie, a co jeszcze potrzebuje. Jak kupuje to coraz to większe rozmiary, żeby się nie okazało ze mam za dużo jednego rozmiaru i nawet mała nie pochodzi :p a jak będzie gotowy pokój to popiore wszystko, posprawdzam co mam i czego jeszcze ewentualnie brakuje to dokupie ;) ale ubranka to wszystkie typowo dla dziewczynki, jak będzie chłopiec to będzie chodził w różowych motylkach :p

reklama
Do góry