E
Ewka34
Gość
WyluzujPrzez te rozstępyno ale trudno..po ciąży kupię coś na pozbycie się ich..
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WyluzujPrzez te rozstępyno ale trudno..po ciąży kupię coś na pozbycie się ich..
![]()
Może duże słońce było i je poparzyło przez szybę ? Mi tu całe szczęście tak w okna nie daje bo mam daszki. Mają jasno, ale się nie poparzą przez szyję od ostrego słońca.A co do aloesow to nie wiem co mój z nimi zrobił jak byłam 3 tyg w PL, ale zrobiły się żółte...
A czemu nie chcesz samolotem , lecialas kiedyś ? Jak dla mnie super sprawa .. wygodnie szybko i bezpiecznie [emoji39]O boziu![]()
Cudownie tam macie [emoji173]️ odpoczywaj jak najwięcej![]()
Mój chce w przyszłym roku lecieć gdzieś za granicę nad morze. Wykupić jakaś fajną wycieczkę i nas zabrać. Ale ja się nie pisze na loty samolotem więc zostaje nam polskie morze. Chyba, że mnie namówi do tej pory. Ale wątpię![]()
Hmmm.. moze te co mi slabo rosna tez im nie pasi to miejsce.. bo zbyt naslonecznione..Może duże słońce było i je poparzyło przez szybę ? Mi tu całe szczęście tak w okna nie daje bo mam daszki. Mają jasno, ale się nie poparzą przez szyję od ostrego słońca.
Spróbuj przenieść je w miejsce gdzie jest jasno , ale żeby nie stały zbyt blisko szyby żeby się nie poparzyły. Mi tak na starym mieszkaniu dwa liście poparzyło. Ale tak jarzylo prosto w okno. Tutaj jest spoko i rośnie dalej tak jak powinien.Hmmm.. moze te co mi slabo rosna tez im nie pasi to miejsce.. bo zbyt naslonecznione..
Nie pomyślałam o tym, ale w zasadzie to bardziej od szyby zrobiły się żółte, to musiało je chyba słoneczko przypiec. Dziękuje!Może duże słońce było i je poparzyło przez szybę ? Mi tu całe szczęście tak w okna nie daje bo mam daszki. Mają jasno, ale się nie poparzą przez szyję od ostrego słońca.
Zobacz załącznik 869127 Zobacz załącznik 869128 Te robiłam kilka lat temu dla mojej córki
Dziewczyny, macie albo będziecie kupować takie lusterka do samochodu które wiesza się z tyłu żeby widzieć dziecko prowadząc samochód?jeśli tak to polecacie jakieś konkretne?
Moja koleżanka smarowała się swoim mlekiem i wszystkie rozstępy jej pięknie zbladły .Przez te rozstępyno ale trudno..po ciąży kupię coś na pozbycie się ich..
![]()
Dziewczyny właśnie przyjechała dziewczyna na salę po porodzie (miejsca brak to lokuje gdzie się da) w niedzielę trafiła na oddział przez skurcze i skracajaca się szyjke dali na wstrzymanie akcji wytrzymała do dziś i już mały na świecie z dopiero 31 tydz 1800g Była pani dr powiedziała że stan dobry i jak wszystko będzie po ich myśli to w 34 tyg wyjda do domku.Normalnie mam przez to tętno 150 chyba tak się zestresowalam szok.Dr mówiła że pobrali krew i do 2 wyjdzie czy mały się urodził szybciej przez infekcje bo przeważnie tak jest czy po prostu tak miał być.ja tu osiwieje