reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mi też kwitną pięknie od północy :)
Takie mam okazy [emoji23]
P_20180620_135311.jpg
P_20180620_135251.jpg

Załączniki

• P_20180620_135311.jpg
    P_20180620_135311.jpg
    58,1 KB · Wyświetleń: 318
  • P_20180620_135251.jpg
    P_20180620_135251.jpg
    53,2 KB · Wyświetleń: 317
reklama
Ale wiecie co normalnie mnie coś weźmie takiego mam nerwa. Ta babka co mi to robiła w lutym na urlopie jest więc dupka.
Znalazłam gdzieś indziej dentyste na dziś na 20ta. A tak się cieszyłam że w tym miesiącu korzystnie finansowo wyszłam....
Nie wiem czy 1 robia na nfz, powiedzieli mi że odbudowy są zawsze prywatnie. Nawet gdyby były na nfz to tygodnie czekania A ja nie mogę patrzeć na siebie...
Zęby mam raczej zdrowe tzn na pewno wyleczone ale też są wydaje mi się silne. Chyba po prostu były kiepsko zrobione choć przez ciążę nikt mi rentgena nie robił itd. Ale nie boli ani nic. Tylko przy jedzeniu bardziej uważałam. Nie wiem co dziś się stało.
Wszystkiego mi się odechciało. Dzieciom włączyłam bajki bo nawet nie mam cierpliwości by aktywnie się nimi zająć :(

A jak w styczniu pierdyklam o podłogę z otwartą buzia-akurat mówiłam do męża że mi słabo ale nie zdążył do mnie podejść to ślad mam na panelach do teraz

Załączniki

• 20180620_135756.jpg
    20180620_135756.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 70
Z synem na tym etapie miałam 13 mm i ujście wewnętrzne 4 mm rozwarte, także jest dobrze. Następna wizyta za 2 tygodnie. Jestem dobrej myśli,że krótka szyjka to moja uroda.
Nad morze bliziutko mam, mam nadzieję,że uda się jeszcze z malutką synusiem w te lato pojechac:)
Masz rację, że może to byc już taka Twoja uroda :) poza tym już naprawdę zaczyna robic się bezpiecznie. A kiedy 37 tydzień Ci wypada ?
Tez mi się marzy z Małym pod koniec września nad morze jechać ale my mamy ok 360 km:)

Ja to w ogóle polskiego morza nie lubię[emoji4]Nudzę się tam strasznie[emoji4] Woda dla mnie za zima itd

Ja uwielbiam ;) od małego już jak miałam rok to byłam bardzo często nad polskim morzem, dużo mniejszych miejscowości takich zacisznych zwiedziliśmy, także nawet i mogłabym tutaj kiedyś za 15 lat mieszkać - marzenie. A woda jest idealna, piasek i powietrze także więcej mi nic nie trzeba.

Ee 220 to moment :) taka trasa nawet w ciąży jest jak najbardziej ok :)
My do babci jeździmy 160km to wyjeżdżamy rano , wracamy wieczorkiem :)
I u was chyba drogi całkiem dobre nie ? Bo tutaj jak jadę właśnie do babci do same dziury , lasy.. także w ciąży się tam nie zapuszczam

Co to tam takie 220 km, my do mojej mamy jeździmy po 350 km w jedna stronę, łącznie 700 km, a tak max to 850 auto robi i to chwila. Ja jestem stworzona do podróży. Teraz tez te 480 km dla mnie to był moment i czułam się świetnie.

reklama
Do góry