madziula92
Fanka BB :)
Takie mam okazy [emoji23]Mi też kwitną pięknie od północy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Takie mam okazy [emoji23]Mi też kwitną pięknie od północy
Uuu naprawdę Piękne [emoji8]Takie mam okazy [emoji23]Zobacz załącznik 869179Zobacz załącznik 869180
To i tak tylko tak w skrocie. W rzeczywistosci byl duzy szok i bylo ciężkoAle smutna historia, współczuję
Masz rację, że może to byc już taka Twoja uroda poza tym już naprawdę zaczyna robic się bezpiecznie. A kiedy 37 tydzień Ci wypada ?Z synem na tym etapie miałam 13 mm i ujście wewnętrzne 4 mm rozwarte, także jest dobrze. Następna wizyta za 2 tygodnie. Jestem dobrej myśli,że krótka szyjka to moja uroda.
Nad morze bliziutko mam, mam nadzieję,że uda się jeszcze z malutką synusiem w te lato pojechac
Ja to w ogóle polskiego morza nie lubię[emoji4]Nudzę się tam strasznie[emoji4] Woda dla mnie za zima itd
Jeju ale mocno uderzylas taka pamiatka po ciazy zostanie...A jak w styczniu pierdyklam o podłogę z otwartą buzia-akurat mówiłam do męża że mi słabo ale nie zdążył do mnie podejść to ślad mam na panelach do teraz
Ee 220 to moment taka trasa nawet w ciąży jest jak najbardziej ok
My do babci jeździmy 160km to wyjeżdżamy rano , wracamy wieczorkiem
I u was chyba drogi całkiem dobre nie ? Bo tutaj jak jadę właśnie do babci do same dziury , lasy.. także w ciąży się tam nie zapuszczam
Piekneeee ❤❤❤❤❤❤Takie mam okazy [emoji23]Zobacz załącznik 869179Zobacz załącznik 869180