reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Masz rację, że może to byc już taka Twoja uroda :) poza tym już naprawdę zaczyna robic się bezpiecznie. A kiedy 37 tydzień Ci wypada ?
Tez mi się marzy z Małym pod koniec września nad morze jechać ale my mamy ok 360 km:)
37 tydzień kończę 20 lipca:) Ale zaciskam nogi do 23 lipca,żeby córcia była Lwem, bo Rakiem jest moja Mama i tesciu i ciężkie ludzie;););) I tak nie leżę ciągle, bo 3latka trzeba obronić, trochę pranie zrobić, obiad. Więc myślę,że będzie dobrze:) pozytywne nastawienie dużo daje. Jeszcze jakbym się z mężem dogadywala byłoby super...Ale nie mozna mieć wszystkiego;)

reklama
Ja co roku jeździłam do Krynicy . Oj chętnie znowu bym tam pojechała.

Krynica Morska ekstra :)

Ja właśnie kobity nadrabiam Wasze 160 postów, ciężko, ale dam rade

My byliśmy od 11-13:30 na plazy z pieskiem to on sobie pobiegał, kopał w piasku ogromny dół, my relaks na reczniczkach i teraz wróciliśmy zanieść pieska, bi upał się zrobił to ob teraz do 18.30 odpocznie w pokoju, ja ubieram strój, smaruje się kremem i lecimy na rybkę.

Na zdjęciu ten ośrodek w środku, nasz pokój i na zewnątrz. Ślicznie tu jest, spokojnie, ludzi nie słychać, i 50 zł za spanie za osobę ;)
IMG_0232.JPG
IMG_0233.JPG

Tutaj pare zdjęć [emoji5]
IMG_0228.JPG
IMG_0229.JPG
IMG_0230.JPG

Załączniki

• IMG_0228.JPG
    IMG_0228.JPG
    204,2 KB · Wyświetleń: 240
  • IMG_0229.JPG
    IMG_0229.JPG
    321,7 KB · Wyświetleń: 242
  • IMG_0230.JPG
    IMG_0230.JPG
    462,1 KB · Wyświetleń: 240
  • IMG_0232.JPG
    IMG_0232.JPG
    448,9 KB · Wyświetleń: 243
  • IMG_0233.JPG
    IMG_0233.JPG
    508 KB · Wyświetleń: 241
A tu nasz pokoik :)

Jesteśmy mega zadowoleni ze standardu, ceny i Pani gospodarz.

Polecam Wam na przyszłość ;)
IMG_0196.JPG
IMG_0197.JPG
IMG_0198.JPG
IMG_0199.JPG
IMG_0201.JPG

Załączniki

• IMG_0196.JPG
    IMG_0196.JPG
    240,8 KB · Wyświetleń: 292
  • IMG_0197.JPG
    IMG_0197.JPG
    274,8 KB · Wyświetleń: 285
  • IMG_0198.JPG
    IMG_0198.JPG
    177,3 KB · Wyświetleń: 278
  • IMG_0199.JPG
    IMG_0199.JPG
    249,7 KB · Wyświetleń: 284
  • IMG_0201.JPG
    IMG_0201.JPG
    321,6 KB · Wyświetleń: 287
Haha mi tez ale jak mieszkalam w domu to ja musialam podlewac. Obrzydly mi kwiatki doniczkowe ;)
Moja mama miała busz....W malutkim pokoju 30 kwiatów doniczkowych. W kolejnym było mniej[emoji16][emoji23]

Ja mam tylko storczyki i teraz na balkonie dwie donice z pelargoniami (na komary) i pomidorki[emoji16][emoji16]
Nie wiem czy się zaraz zapłacze czy walne czymś ciężkim.
Na początku ciąży zemdlalam niefortunnie i wybilam sobie częściowo zęby. Jedynki.
Właśnie jadłam kanapkę i jedna h... strzelił. Wyglądam jak debil to jeszcze znów siano na denstyste pójdzie... nosz telepie mną.
Masakra... współczuję[emoji852]
Ale cudne[emoji7]
Ja uwielbiam ;) od małego już jak miałam rok to byłam bardzo często nad polskim morzem, dużo mniejszych miejscowości takich zacisznych zwiedziliśmy, także nawet i mogłabym tutaj kiedyś za 15 lat mieszkać - marzenie. A woda jest idealna, piasek i powietrze także więcej mi nic nie trzeba.
Ja chyba dlatego, że za często tam bywałam, to mi się nie chce tam wracać [emoji4] zresztą za wakacje nad polskim morzem płaci się teraz tyle, co za granicą[emoji4] Wolę jednak ciepłą wodę[emoji16]

Ja ostatnio dopadłam allegro. Moja mama przywiezie mi trochę zakupow .
Mi już nie ma kto przywiezc :p tzn tata wczoraj pojechał, a mama przyleci samolotem, Wiec nic mi nie weźmie... Pisałam do jednego sprzedawcy na Allegro czy wysyłają za granice i cisza od ponad tygodnia. No nic, trudno :p

reklama
Mi już nie ma kto przywiezc [emoji14] tzn tata wczoraj pojechał, a mama przyleci samolotem, Wiec nic mi nie weźmie... Pisałam do jednego sprzedawcy na Allegro czy wysyłają za granice i cisza od ponad tygodnia. No nic, trudno :p
A nie opłacałoby się żebys zamówiła do kogoś rzeczy i ktoś zrobił ci paczkę przewoźnikiem? :) Ja z Anglii tak robiłam zapłaciłam 70 zł za paczkę 35kg , trochę weszło tych rzeczy :)

Do góry