reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Nie wiem czy się zaraz zapłacze czy walne czymś ciężkim.
Na początku ciąży zemdlalam niefortunnie i wybilam sobie częściowo zęby. Jedynki.
Właśnie jadłam kanapkę i jedna h... strzelił. Wyglądam jak debil to jeszcze znów siano na denstyste pójdzie... nosz telepie mną.

Ojej współczuję. Ja w tamtym roku na grillu złamałam sobie zęba. Na szczęście korzeń był nie uszkodzony i udało się zrobić koronkę na sztyfcie. Inna opcja to był mostek, albo implant.

reklama
Tez się gole po omacku i nawet dałam radę. Nie zacielam się więc sukces
Ale coraz ciężej tam się golic, planuje zakup lusterka hihi

Super wiadomości :) Najważniejsze, że szyjka zamknięta. I waga już też dobra. Trzymam kciuki żeby dalej się nie skracala. To kiedy następna wizyta?
Ale blisko masz nad morze :)

@karkula309 Kupiłam ostatnio ręczniki i panie w sklepie zwinely mi w dwa sloniki trzymające się za trąby :)

@monika267 niestety naoglądasz się tam ciezkich przypadkow ale myśl optymistycznie, że kazdy dzień to coraz bliżej bezpiecznego terminu

Też uwielbiam storczyki to jedyne kwiaty które mam w domu a i jednego mam zanikulusa
Z synem na tym etapie miałam 13 mm i ujście wewnętrzne 4 mm rozwarte, także jest dobrze. Następna wizyta za 2 tygodnie. Jestem dobrej myśli,że krótka szyjka to moja uroda.
Nad morze bliziutko mam, mam nadzieję,że uda się jeszcze z malutką synusiem w te lato pojechac:)

Coś jak ja ;) w domu teraz nie mam żadnego kwiata bo wiem że grozi to uschnieciem ;)a na podwórku posadzilam w drewnianych donicach (mąż zrobil)bratki i azalie dobrze ze mąż o nich pamięta bo zapewne też by padły;) nie mam do tego głowy;)
Tak jak u nas. Mamy tylko kilka storczyków i dba o nie mąż :D ja nie lubię kwiatków doniczkowych. Lubię cięte w wazonie :)

Nie wiem czy się zaraz zapłacze czy walne czymś ciężkim.
Na początku ciąży zemdlalam niefortunnie i wybilam sobie częściowo zęby. Jedynki.
Właśnie jadłam kanapkę i jedna h... strzelił. Wyglądam jak debil to jeszcze znów siano na denstyste pójdzie... nosz telepie mną.
Oooo nie, ale Ci się zrobiło... no trudno, nic nie zrobisz, musisz iść do dentysty :(

A zrób screena z tą informacją w aplikacji. Bo ja nie widzę czegoś takiego i nie wiem gdzie patrzeć. O pieluchach to mi przyszło na maila ale o oliwce nie

Staram się chociażby tak w płynie do prania ręcznie przeprać. Chyba że jest to kurtka czy coś co bezpośrednio nie dotyka mi skóry. Córce piorę zawsze.

I przypomniałaś mi właśnie że przegapiłam naszą wczorajszą rocznicę poznania się. 14 lat minęło..

A to dlatego teściowa taka fajna bo daleko☺

A te pudełka to gdzie kupiłaś? Z czego one są? Drewniane? Bardzo ładnie to wyszło☺

Ja chcę takie lusterko ale je się przykleja na przedniej szybie chyba pod lusterkiem wstecznym.
Ja tez w apce dostalam w zakladce rossne
Screenshot_20180616-213609.png

Załączniki

• Screenshot_20180616-213609.png
    Screenshot_20180616-213609.png
    105 KB · Wyświetleń: 302
reklama
Do góry