1 są na fundusz jakbyś znalazła dobrego dentyste zawsze kilka 100 w portfeluNie wiem czy się zaraz zapłacze czy walne czymś ciężkim.
Na początku ciąży zemdlalam niefortunnie i wybilam sobie częściowo zęby. Jedynki.
Właśnie jadłam kanapkę i jedna h... strzelił. Wyglądam jak debil to jeszcze znów siano na denstyste pójdzie... nosz telepie mną.
reklama
Ankan
Fanka BB :)
Tez się gole po omacku i nawet dałam radę. Nie zacielam się więc sukcesPowodzenia przy goleniu
Mi ostatnio poszło wyjątkowo dobrze , a golilam się po omacku .. aż byłam zaskoczona [emoji57]
Daj później znać jak po wizycie
Ale coraz ciężej tam się golic, planuje zakup lusterka hihi
Cześć Dziewczyny, melduję się po wizycie. Szyjka zamknieta, 19 mm więc się cieszę, bo w porównaniu do pomiaru z pogotowia z piątku ma 5 mm wiecej więc z panem dr podjęliśmy decyzję,że że sterydami czekamy. Syna odnosiła z taka szyjka, Core też dam rade dziś 32+5, waży 2100 g
Na do Gdyni mam 25 km do Władysławowa około 30 km, więc zapraszam do mnie za rok
Super wiadomości Najważniejsze, że szyjka zamknięta. I waga już też dobra. Trzymam kciuki żeby dalej się nie skracala. To kiedy następna wizyta?
Ale blisko masz nad morze
@karkula309 Kupiłam ostatnio ręczniki i panie w sklepie zwinely mi w dwa sloniki trzymające się za trąby
@monika267 niestety naoglądasz się tam ciezkich przypadkow ale myśl optymistycznie, że kazdy dzień to coraz bliżej bezpiecznego terminu
Ja uwielbiam Orchidee .U mnie kwiaty stoją na każdym parapecie.
Też uwielbiam storczyki to jedyne kwiaty które mam w domu a i jednego mam zanikulusa
karkula309
Wiesz nie za bardzo lubię kupować pościel dlatego że ja sama kilka razy dostałam i to jakaś masakra. Zawsze dostaje 160cm a ja potrzebuję 200 [emoji81] dzięki za radę [emoji8]Ja osobiście wolałabym ręczniki albo może jakąś ładną pościel?
Maljan
Ale to ajk w tym lusterku widzisz dziecko siedzące z tyłu tyłem do kierunku jazdy? ja mówię o takim:A zrób screena z tą informacją w aplikacji. Bo ja nie widzę czegoś takiego i nie wiem gdzie patrzeć. O pieluchach to mi przyszło na maila ale o oliwce nie
Staram się chociażby tak w płynie do prania ręcznie przeprać. Chyba że jest to kurtka czy coś co bezpośrednio nie dotyka mi skóry. Córce piorę zawsze.
I przypomniałaś mi właśnie że przegapiłam naszą wczorajszą rocznicę poznania się. 14 lat minęło..
A to dlatego teściowa taka fajna bo daleko[emoji5]
A te pudełka to gdzie kupiłaś? Z czego one są? Drewniane? Bardzo ładnie to wyszło[emoji5]
Ja chcę takie lusterko ale je się przykleja na przedniej szybie chyba pod lusterkiem wstecznym.
Załączniki
Ankan
Nie wiem czy się zaraz zapłacze czy walne czymś ciężkim.
Na początku ciąży zemdlalam niefortunnie i wybilam sobie częściowo zęby. Jedynki.
Właśnie jadłam kanapkę i jedna h... strzelił. Wyglądam jak debil to jeszcze znów siano na denstyste pójdzie... nosz telepie mną.
O jej ale pech może skasuje mniej bo w koncu to nie było aż tak dawno
Maljan
Ale smutna historia, współczujęTo podobna sytuacja z tym Twoim przyjacielem jak z moim tata. Moj tata zmarl po 2 tygodniach na wczasach za granica w noc przed wyjazdem...
Meml
Dziękuje w zasadzie wszystko co znam. W Polsce są tak piękne i tanie rzeczy, tutaj już nie ma tak fajnie, brakuje mi takiego jednego sklepu z mojego rodzinnego miasta, podobno wysyłają za granice, ale na stronie online maja tylko takie większe rzeczy jak wózki itd.
Ja ostatnio dopadłam allegro. Moja mama przywiezie mi trochę zakupow .
E
Ewka34
Gość
U mnie wlasnie te od poludnia odpoczywaja ale cos to miejsce przestalo im pasowac zauwazylam.. mam ich tam 9 lacznie,bo to dwa mniejsze okna balkonoweJa mam 15 sztuk . Tez przeważnie kwitną, kilka teraz kwitnie, kilka jest w paczkach, chyba 2 szt na razie odpoczywają.
Maljan
Oooo takie samo oglądałam na stronie smyka właśnie dziękiMy takie mamy[emoji16] zaraz ci podeślę link.
Link do: BeSafe Lusterko do obserwacji dziecka w podróży
Nie stresuj się innymi, bo pewnie jeszcze nie jedno zobaczysz[emoji8] A Ty jak się czujesz? Coś wiadomo więcej?
reklama
G
gosc12
Gość
No biedna ..Nie wiem czy się zaraz zapłacze czy walne czymś ciężkim.
Tak słabe masz te żeby , że się na kanapce łamią ? :/ Ja mam jedynkę martwa i może się złamać żując gumę .. ale normalny ząb