reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ciekawe jakie sobie kupię do mieszkania [emoji23] są jakieś które wytrzymują bez wody długi okres czasu ? :D
Albo powieszę kartkę na lodówce. "PODLEJ KWIATKI!!" [EMOJI23]
Coś jak ja ;) w domu teraz nie mam żadnego kwiata bo wiem że grozi to uschnieciem ;)a na podwórku posadzilam w drewnianych donicach (mąż zrobil)bratki i azalie dobrze ze mąż o nich pamięta bo zapewne też by padły;) nie mam do tego głowy;)

I sama o nie dbasz? Ja lubie ciete kwiatki :) podoba mi sie u kogos ale sama mam uraz :D
Tak sama dbam ;) kocham rosliny,kwiaty.. ;) mam nawet ukorzeniona palme z bukietu ktory dostalismy na nasz slub 15 lat temu :p
15294940259601732562743.jpg
to ta duza.. ta mniejsza to tez ukorzeniona,dostalam wtedy po 5 latach bukiet od meza na rocznice ;) a to na dole male to ananas :p tego fikusa musze gdzies przesadzic, ale narazie nie mam pomyslu gdzie :p

Załączniki

• 15294940259601732562743.jpg
    15294940259601732562743.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 234
reklama
Do góry