reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

U mnie nic ciekawego leżę i się nudzę i patrze na to co się dzieje w kolo:(
Tętno sprawdzają co 2 godz przez cały dobę ktg 1 na dobę 2 x2 luteina dopochwowo.Plus taki ze dziś nie czuje bólu pleców który miałam od niedzieli wczoraj jeszcze był a dziś nic i skurcze max na kto 17 % oczywiście nieregularne a wczoraj mi 45 wywalilo i okropnie te plecy bolały czyli dobrze myślałam że krzyż to nie bez powodu boli tylko coś się dzieje jednak kobieta to ma przeczucie ;) coś w tym jest :)

Ostatnia edycja:
reklama
Śliczne :) a te w motylki ❤️❤️
Kurcze za tydzień wybieramy się pod wesele do znajomych. Oni byli u nas na weselu ale my z racji mojej ciąży nie możemy iść [emoji53] więc chcemy pojechać pod wesele złożyć życzenia i dać jakiś mały upominek.. myślałam albo o ręcznikach z napisem mąż / żona. My takie mamy i są fajne [emoji74] albo może poduszki - Jaśki z napisami na jednym żona na jednym mąż.. no nie wiem [emoji85]
Chcemy żeby to było coś w okolicach 50zl . Macie może jakiś pomysł albo co byłoby lepsze ? :)
A może pościel taka , mąż żona. :)
Dziewczyny właśnie przyjechała dziewczyna na salę po porodzie (miejsca brak to lokuje gdzie się da) w niedzielę trafiła na oddział przez skurcze i skracajaca się szyjke dali na wstrzymanie akcji wytrzymała do dziś i już mały na świecie z dopiero 31 tydz 1800g Była pani dr powiedziała że stan dobry i jak wszystko będzie po ich myśli to w 34 tyg wyjda do domku.Normalnie mam przez to tętno 150 chyba tak się zestresowalam szok.Dr mówiła że pobrali krew i do 2 wyjdzie czy mały się urodził szybciej przez infekcje bo przeważnie tak jest czy po prostu tak miał być.ja tu osiwieje
Ty już jesteś dalej niż 31 chyba tak ?
Nie stresuj się i nie myśl o tym.
Ważne , że maluszek zdrowy..
Nie wyobrażam sobie , że miałabym nagle zacząć rodzić na dniach. Nie wiem, moze głupia się robię na koniec ciąży. Ale nie dociera to wszystko do mnie ..

U mnie nic ciekawego leżę i się nudzę i patrze na to co się dzieje w kolo:(
Tętno sprawdzają co 2 godz przez cały dobę ktg 1 na dobę 2 x2 luteina dopochwowo.Plus taki ze dziś nie czuje bólu pleców który miałam od niedzieli wczoraj jeszcze był a dziś nic i skurcze max na kto 17 % oczywiście nieregularne a wczoraj mi 45 wywalilo i okropnie te plecy bolały czyli dobrze myślałam że krzyż to nie bez powodu boli tylko coś się dzieje jednak kobieta to ma przeczucie ;) coś w tym jest :)
Całe szczęście , że pojechalas :*
A mówili Ci do kiedy Cię będą trzymać ?
Kiedy będą badac znowu szyjkę ?

Śliczne :) a te w motylki ❤️❤️

A może pościel taka , mąż żona. :)

Ty już jesteś dalej niż 31 chyba tak ?
Nie stresuj się i nie myśl o tym.
Ważne , że maluszek zdrowy..
Nie wyobrażam sobie , że miałabym nagle zacząć rodzić na dniach. Nie wiem, moze głupia się robię na koniec ciąży. Ale nie dociera to wszystko do mnie ..
No ja dziś 33 plus 3 więc byle do przodu byle do niedzieli i nowego tygodnia ;)

reklama
Do góry