G
gosc12
Gość
Kurcze. Mam nadzieję , że krzyżowe bóle mnie oszczędza..Mnie bolało w kości krzyżowej. Mój mąż ciągle masował mi plecy, aż pozdzierał sobie skórki na rękach. Na ktg te skurcze się nie zapisywały...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze. Mam nadzieję , że krzyżowe bóle mnie oszczędza..Mnie bolało w kości krzyżowej. Mój mąż ciągle masował mi plecy, aż pozdzierał sobie skórki na rękach. Na ktg te skurcze się nie zapisywały...
Życzę z całego serca, żeby ominęły!Kurcze. Mam nadzieję , że krzyżowe bóle mnie oszczędza..
To nie wyglada jak flaming [emoji23][emoji23][emoji23]Wow, dopiero teraz do tego dotarłam Super są [emoji7] miałam podobne, dostałam od przyjaciółki, ale już się zepsuły i musiałam je wyrzucić za to mam takie z flamingami, tez je dostalam od innej koleżanki, ale już dosyc dawno chyba z wiadomych względów w nich nie chodzę [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Zobacz załącznik 869018
Ja zawsze chciałam dwójkę [emoji23] a teraz jeszcze drugiego nie urodziłam i już o trzecim myślę [emoji23]Sorki jakiś tak zapomniałam o twojej małej córeczce [emoji23] ja to nawet nie wiem czy będę w trzeciej ciąży [emoji23]
Narastająco ból krzyża. Taki bolesny ucisk jakby na krzyż. Ja przy porodzie z synem miałam wrażenie przy bokach krzyżowych jakby ktoś napierał mi na krzyż i zaraz jakby miał się złamać.A wytlumaczcie jeśli możecie jak mam poznać czy bóle są lub były krzyżowe? Do teraz tego nie wiem....
Znów od rana słyszę strzaly z kałacha
Btw. Dzień dobry, miłego dnia
Bardzo fajna ta narzutka [emoji6]Dziewczyny oszalałam. Znów ciuchy pozamawiałam.
Narzutka różowa i taka sama jasno szara dla mnie.
I dwa komplety dla małej.
Narzutki po 30 zł, a kompleciki jeden 22 zł, a drugi 27 zł. Zobacz załącznik 869040Zobacz załącznik 869041Zobacz załącznik 869042