G
gosc12
Gość
Ja już przestałam się łudzić , że krem na rozstępy pomoże mam na tyłku i zostaną ze mną na wieki wieków coś czujęNo pomysł fajny ale ja jednak wolę posmarować się w łóżeczku takim kremem na rozstępy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już przestałam się łudzić , że krem na rozstępy pomoże mam na tyłku i zostaną ze mną na wieki wieków coś czujęNo pomysł fajny ale ja jednak wolę posmarować się w łóżeczku takim kremem na rozstępy
Bylo ok z nią i z dzieckiem ale ze względu na ciężka pracę lekarz chciał dać l4. Na poczatku 24tc zaczęła rodzic ale w szpitalu powstrzymali poród dali sterydy na płuca, założyli pessar,, nie mogła wstawać nawet do toalety a i tak za 3dni urodziła. To był szpital w małej miejscowości z małym stopniem referencyjności jakby urodziła w dobrym szpitalu, gdzie jest oddział neonatologiczny pewnie byloby lepiej z maluszkiemMasakra... A z początku wszystkie tygodnie były wporzadku ? W sensie , że z dzieckiem ? Czy już od początku jakieś problemy ? Biedne dziecko .. tak się cieszę , że mi się umowa skończyła 30 października a W listopadzie zaszlam w ciążę. I że w grudniu nie przyjęli mnie do Pepco. Bo starałam się o pracę. Miałabym pracować 12godz. Pewnie do końca stycznia. Więc mogło się różnie skończyć. A tak, przespałam pierwszy trymestr i teraz mam zdrowa córeczkę.
Aneta chce już iść na L4 i tak uważam , że zbyt późno w takiej pracy ale lepiej później niż wcale.
Szkoda , że takie sytuacje w ogóle mają miejsce dziecko się teraz będzie męczyć do końca życia ..Bylo ok z nią i z dzieckiem ale ze względu na ciężka pracę lekarz chciał dać l4. Na poczatku 24tc zaczęła rodzic ale w szpitalu powstrzymali poród dali sterydy na płuca, założyli pessar,, nie mogła wstawać nawet do toalety a i tak za 3dni urodziła. To był szpital w małej miejscowości z małym stopniem referencyjności jakby urodziła w dobrym szpitalu, gdzie jest oddział neonatologiczny pewnie byloby lepiej z maluszkiem
Dokladnie, jeszcze i tak wcześnie jakby co ale zawsze to lepiej niz taki np 25tc.Boziuuu a na takim etapie można już stwierdzić czy będzie miał jakieś poważniejsze problemy w przyszłości?
Dlatego ja się tak cieszę, że my już jesteśmy w takich terminach i nasze dzieciaczki tyle ważą. Bo np 33 tydzień i waga koło 2kg to już zupełnie inny start dla dziecka nawet w razie czego.
Na początku mieli jeszcze jakąś nadzieję, że będzie lepiej ale jest coraz gorzej. Ostatnio miał operację, wstawiali mu dojelitowe karmienie bo nie przyjmuje pokarmów w postaci papek.Szkoda , że takie sytuacje w ogóle mają miejsce dziecko się teraz będzie męczyć do końca życia ..
Najgorsze tygodnie za nami. Teraz tylko czekać do dnia porodu. Sądzę , że każda z nas może już być w miarę spokojna o swoje dziecko. Chwila moment i będziemy w 37/8 tygodniach się sypać jak domino po porodówkachNa początku mieli jeszcze jakąś nadzieję, że będzie lepiej ale jest coraz gorzej. Ostatnio miał operację, wstawiali mu dojelitowe karmienie bo nie przyjmuje pokarmów w postaci papek.
Dobrze, że my jestesmy już tak daleko z naszymi ciążami i oby jeszcze chwila a będzie dobrze.
A.w którym jesteś dokładnie tygodniu i dniu ?Nadal nie dostałam info z Rossmana o pieluszkach do odbioru Nie to że nie mam ich już bo kupiłam no ale może później komuś bym mogła potrzebującemu oddać.
Ja na całych piersiach też [emoji14] mimo smarowania [emoji14] ale ja się jeszcze łudzę, że bez smarowania mogłabym mieć więcej, więc na wszelki wypadek smaruję [emoji23]Ja już przestałam się łudzić , że krem na rozstępy pomoże mam na tyłku i zostaną ze mną na wieki wieków coś czuję
Nie zaszkodzi a może pomoże ja się lidze , że już nie wyskoczy więcejJa na całych piersiach też [emoji14] mimo smarowania [emoji14] ale ja się jeszcze łudzę, że bez smarowania mogłabym mieć więcej, więc na wszelki wypadek smaruję [emoji23]