reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Nie zaszkodzi a może pomoże :D ja się lidze , że już nie wyskoczy więcej :D

Mam pytanie. :)
Moja mama miała bóle krzyżowe przy czterech porodach. Mnie od 29 tygodnia ciągle boli kręgosłup plus od 2/3 tygodni ten pośladek i kość ogonowa. Myślicie , że to może być "dziedziczne" ? Że mnie też czeka poród z bólami krzyżowymi ? Czy nawet przez to , że już od dłuższego czasu odczuwam bóle w tych miejscach ?
Na to chyba nie ma reguły. Moja mama miała bole krzyżowe przy porodzie ze mną. Ja przy pierwszym porodzie również. Ale teraz liczę na to, że będzie inaczej . Czas pokaże ☺️.

reklama
Na to chyba nie ma reguły. Moja mama miała boję krzyżowe przy porodzie ze mną. Ja przy pierwszym porodzie również. Ale teraz liczę na to, że będzie inaczej . Czas pokaże ☺️.

Czyli u Was jak by nie patrzeć się zgodzilo heh :p i to są takie bóle jak na okres tylko dużo mocniejsze ? Te kręgosłupa ?

Pieknie[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] i jaka miejscowosc? Spokojna co? Mysmy nazwali ta miejscowke typowo dla rodziny i odpoczynek ;)

Też tak sądzę, zachód cudowny i te kolory. Pogoda też, cieplutko bardzo [emoji5] jak przyjechaliśmy po tej 18 to jeszcze świeciło. Piesek grzeczny, biegał po plaży bez smyczy, wymęczył się, ale słuchał jak się go wolało. Dziś, bo już w sumie środa ma być podobno 26 stopni także fajnie, powygrzewamy się w słoneczku bezpiecznie oczywiście, na głowę coś zarzucę i posmaruje się i mam cienką, taką przewiewną w kwiaty narzutkę, żeby później do słońca brzucha nie wystawiać i córci [emoji5] tak, Pustkowo rzeczywiście jak nazwa wskazuje spokojna, jeszcze przed sezonem pare dni, bo teraz końce roku w szkołach to już w góle bajka. Na pewno za rok z mała pojedziemy nad polskie morze, możliwe, że inne rejony, ale koniecznie polskie morze [emoji560][emoji226][emoji268][emoji772]

Ale super !! [emoji173]️
Porob sobie zdjęcia bo śliczne tło [emoji173]️

Może dziś właśnie tak przed 21 pójdziemy na plaże to porobimy mi przy zachodzie i ogólnie na plaży jakieś ładne, pamiątkowe zdjęcia z brzuszkiem [emoji5] po takiej pogodzie na pewno będzie piękny zachód i kolory [emoji4][emoji173]️

dziewczyny miałam prawie 15 stron do nadrobienia od po południa :D @KatiNails powiedz nam ile mamy Ci dać za przesyłkę :D :) @miloscwczasachpopkultury odpoczywaj, śliczny zachód słońca :D :)

Dzięki, to zamierzam robić [emoji5] już do spania idziemy, bo od 9 na nogach, później podróż od 12:30-18:30 i do 23 prawie [emoji5] teraz sen porządny i nowy dzień przed nami [emoji847]

O jak cudownie.. ale odpoczniesz, zrelaksujesz się.. a potem tylko pieluchy, karmienie, przebieranie, kąpanie czyli słodkie życie mamusi [emoji5] ładuj akumulatory ile się da. I przesyłaj nam jak najwięcej takich zdjęć to nam też trochę dobrze zrobisz [emoji5]

Haha tak będzie, ale dla siebie trzeba później też pamiętać żeby dla zdrowej głowy i ciała mieć dla siebie czas na rozrywkę, sport, relaks, książkę czy jak kto lubi się regenerować i odstresować [emoji847] no do niedzieli, później wizyta u ginekologa i już prawie będzie lipiec [emoji39]
Jasne, będę wysyłała zdjęcia [emoji4][emoji560]

reklama
Do góry