reklama
Przyjeżdżaj do mnie [emoji173] wczoraj cały gar ugotowałam [emoji23][emoji23] z dużą ilością cukini, bo uwielbiam cukinię [emoji23]Robicie mi ochotę na leczo ale koniecznie z cukini [emoji41]
Ja obecnie też w lozku, na szczęście sama bo mogłabym chyba dzisiaj zgwałcić swojego męża [emoji23] to by się chłop zdziwił [emoji18]
Mam plan wstać , zjeść śniadanko i dalej nie wiem. Pojechałabym gdzieś ale gdzie ? Do 19 sama w domciu jestem [emoji39]
Miałam plan opróżniać zamrażarkę bo już nawet lodów nie ma gdzie włożyć (tragedia) ale nie wiem czy nie zrobię dziś wyjątku i zrobię obiad z tych nudów [emoji57] a zapasy zamrażarkowe zaczniemy zjadać jutro [emoji3]
Dziewczyny może któraś z was wie jeden rodzić ma prawo nie chodzić na nocne zmiany jeśli ma dziecko chyba do 4lat.
Jeżeli ja jestem bezrobotna to mąż mógłby z tego prawa skorzystać ? Czy to tylko przysługuje jak oboje pracują ?
Jestem wolna od 11 do 14 [emoji23]Robicie mi ochotę na leczo ale koniecznie z cukini [emoji41]
Ja obecnie też w lozku, na szczęście sama bo mogłabym chyba dzisiaj zgwałcić swojego męża [emoji23] to by się chłop zdziwił [emoji18]
Mam plan wstać , zjeść śniadanko i dalej nie wiem. Pojechałabym gdzieś ale gdzie ? Do 19 sama w domciu jestem [emoji39]
Miałam plan opróżniać zamrażarkę bo już nawet lodów nie ma gdzie włożyć (tragedia) ale nie wiem czy nie zrobię dziś wyjątku i zrobię obiad z tych nudów [emoji57] a zapasy zamrażarkowe zaczniemy zjadać jutro [emoji3]
Dziewczyny może któraś z was wie jeden rodzić ma prawo nie chodzić na nocne zmiany jeśli ma dziecko chyba do 4lat.
Jeżeli ja jestem bezrobotna to mąż mógłby z tego prawa skorzystać ? Czy to tylko przysługuje jak oboje pracują ?
karkula309
Fanka BB :)
[/QUOTE]
Ty mnie lepiej nie zapraszaj bo jeszcze cię zaskoczę [emoji41] jakby to było po wizycie to pewnie bym nawet i mogła wpaść [emoji3] ale już widzę mojego męża któremu oświadczam że jadę do Rzeszowa [emoji23] on gorzej przewrażliwiony jak ja [emoji41] byłaś Kasia może na tym odnowionym rosirze ?Przyjeżdżaj do mnie [emoji173] wczoraj cały gar ugotowałam [emoji23][emoji23] z dużą ilością cukini, bo uwielbiam cukinię [emoji23]
karkula309
Powodzenia przy goleniuJa dziś muszę wstac, ogolić się tu i tam, przygotować, lecę po wyniki krwi, do ginekologa, później do urzędu papier o ojcostwo ustalić mojego chłopaka bo nie chce by moje dziecko miało już moje nazwisko w szpitalu.
Mi ostatnio poszło wyjątkowo dobrze , a golilam się po omacku .. aż byłam zaskoczona [emoji57]
Daj później znać jak po wizycie
Haha spoko mój mąż też bardziej przewrażliwiony niż ja.Ty mnie lepiej nie zapraszaj bo jeszcze cię zaskoczę [emoji41] jakby to było po wizycie to pewnie bym nawet i mogła wpaść [emoji3] ale już widzę mojego męża któremu oświadczam że jadę do Rzeszowa [emoji23] on gorzej przewrażliwiony jak ja [emoji41] byłaś Kasia może na tym odnowionym rosirze ?
Nie byłam. Ja jak Są upały bardzo źle się czuje. Mam te skoki tętna, słabo mi się robi i nie chodzę [emoji23] synek by się cieszył, ale mój Damian pracuje od poniedziałku do soboty i o.
karkula309
Ja mam ambitny plan jak będzie wszystko dobrze to właśnie wziąć mojego małego męża [emoji23] w przyszłym tygodniu może. Tylko pewnie dopiero po południu i to na dwie godzinki może właśnie żeby nie było upału . Wezmę sobie leżak i odpocznę , pochlapie się w brodziku [emoji3] cipki nie zamocze bo boje się tych ciągłych infekcji [emoji39]Haha spoko mój mąż też bardziej przewrażliwiony niż ja.
Nie byłam. Ja jak Są upały bardzo źle się czuje. Mam te skoki tętna, słabo mi się robi i nie chodzę [emoji23] synek by się cieszył, ale mój Damian pracuje od poniedziałku do soboty i o.
W Boguchwale też fajny basen podobno jestJa mam ambitny plan jak będzie wszystko dobrze to właśnie wziąć mojego małego męża [emoji23] w przyszłym tygodniu może. Tylko pewnie dopiero po południu i to na dwie godzinki może właśnie żeby nie było upału . Wezmę sobie leżak i odpocznę , pochlapie się w brodziku [emoji3] cipki nie zamocze bo boje się tych ciągłych infekcji [emoji39]
karkula309
Tylko chyba otwarty jak się rok szkolny zacznieW Boguchwale też fajny basen podobno jest
reklama
Anulaa88
Cukinię też dodam, ale u mnie króluje papryka [emoji7]Robicie mi ochotę na leczo ale koniecznie z cukini [emoji41]
Poleniuchuj dalej dzisiaj[emoji16]
Z tego co, wiem to chyba powinno się dać z tego prawa skorzystać. To dotyczy pracy w nocy i delegacji.
Zarzuć linkiem[emoji16] zrobisz jej reklamę[emoji16]Koleżanka ma firmę i grupę na FB założyła i zamawia z hurtowni w dobrej cenie ciuchy.