reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Robicie mi ochotę na leczo ale koniecznie z cukini [emoji41]
Ja obecnie też w lozku, na szczęście sama bo mogłabym chyba dzisiaj zgwałcić swojego męża [emoji23] to by się chłop zdziwił [emoji18]

Mam plan wstać , zjeść śniadanko i dalej nie wiem. Pojechałabym gdzieś ale gdzie ? Do 19 sama w domciu jestem [emoji39]

Miałam plan opróżniać zamrażarkę bo już nawet lodów nie ma gdzie włożyć (tragedia) ale nie wiem czy nie zrobię dziś wyjątku i zrobię obiad z tych nudów [emoji57] a zapasy zamrażarkowe zaczniemy zjadać jutro [emoji3]

Dziewczyny może któraś z was wie :) jeden rodzić ma prawo nie chodzić na nocne zmiany jeśli ma dziecko chyba do 4lat.
Jeżeli ja jestem bezrobotna to mąż mógłby z tego prawa skorzystać ? Czy to tylko przysługuje jak oboje pracują ?
Przyjeżdżaj do mnie [emoji173] wczoraj cały gar ugotowałam [emoji23][emoji23] z dużą ilością cukini, bo uwielbiam cukinię [emoji23]

Ja obecnie też w lozku, na szczęście sama bo mogłabym chyba dzisiaj zgwałcić swojego męża [emoji23] to by się chłop zdziwił [emoji18]

Mam plan wstać , zjeść śniadanko i dalej nie wiem. Pojechałabym gdzieś ale gdzie ? Do 19 sama w domciu jestem [emoji39]

Miałam plan opróżniać zamrażarkę bo już nawet lodów nie ma gdzie włożyć (tragedia) ale nie wiem czy nie zrobię dziś wyjątku i zrobię obiad z tych nudów [emoji57] a zapasy zamrażarkowe zaczniemy zjadać jutro [emoji3]

Dziewczyny może któraś z was wie :) jeden rodzić ma prawo nie chodzić na nocne zmiany jeśli ma dziecko chyba do 4lat.
Jeżeli ja jestem bezrobotna to mąż mógłby z tego prawa skorzystać ? Czy to tylko przysługuje jak oboje pracują ?
Jestem wolna od 11 do 14 :D [emoji23]

[/QUOTE]
Przyjeżdżaj do mnie [emoji173] wczoraj cały gar ugotowałam [emoji23][emoji23] z dużą ilością cukini, bo uwielbiam cukinię [emoji23]
Ty mnie lepiej nie zapraszaj bo jeszcze cię zaskoczę [emoji41] jakby to było po wizycie to pewnie bym nawet i mogła wpaść [emoji3] ale już widzę mojego męża któremu oświadczam że jadę do Rzeszowa [emoji23] on gorzej przewrażliwiony jak ja [emoji41] byłaś Kasia może na tym odnowionym rosirze ?

Ja dziś muszę wstac, ogolić się tu i tam, przygotować, lecę po wyniki krwi, do ginekologa, później do urzędu papier o ojcostwo ustalić mojego chłopaka bo nie chce by moje dziecko miało już moje nazwisko w szpitalu.
Powodzenia przy goleniu :)
Mi ostatnio poszło wyjątkowo dobrze , a golilam się po omacku .. aż byłam zaskoczona [emoji57]
Daj później znać jak po wizycie :)

Ty mnie lepiej nie zapraszaj bo jeszcze cię zaskoczę [emoji41] jakby to było po wizycie to pewnie bym nawet i mogła wpaść [emoji3] ale już widzę mojego męża któremu oświadczam że jadę do Rzeszowa [emoji23] on gorzej przewrażliwiony jak ja [emoji41] byłaś Kasia może na tym odnowionym rosirze ?
Haha spoko mój mąż też bardziej przewrażliwiony niż ja.
Nie byłam. Ja jak Są upały bardzo źle się czuje. Mam te skoki tętna, słabo mi się robi i nie chodzę [emoji23] synek by się cieszył, ale mój Damian pracuje od poniedziałku do soboty i o.

Haha spoko mój mąż też bardziej przewrażliwiony niż ja.
Nie byłam. Ja jak Są upały bardzo źle się czuje. Mam te skoki tętna, słabo mi się robi i nie chodzę [emoji23] synek by się cieszył, ale mój Damian pracuje od poniedziałku do soboty i o.
Ja mam ambitny plan jak będzie wszystko dobrze to właśnie wziąć mojego małego męża [emoji23] w przyszłym tygodniu może. Tylko pewnie dopiero po południu i to na dwie godzinki może właśnie żeby nie było upału . Wezmę sobie leżak i odpocznę , pochlapie się w brodziku [emoji3] cipki nie zamocze bo boje się tych ciągłych infekcji [emoji39]

Ja mam ambitny plan jak będzie wszystko dobrze to właśnie wziąć mojego małego męża [emoji23] w przyszłym tygodniu może. Tylko pewnie dopiero po południu i to na dwie godzinki może właśnie żeby nie było upału . Wezmę sobie leżak i odpocznę , pochlapie się w brodziku [emoji3] cipki nie zamocze bo boje się tych ciągłych infekcji [emoji39]
W Boguchwale też fajny basen podobno jest

reklama

Cukinię też dodam, ale u mnie króluje papryka [emoji7]
Poleniuchuj dalej dzisiaj[emoji16]
Z tego co, wiem to chyba powinno się dać z tego prawa skorzystać. To dotyczy pracy w nocy i delegacji.
Koleżanka ma firmę i grupę na FB założyła i zamawia z hurtowni w dobrej cenie ciuchy.
Zarzuć linkiem[emoji16] zrobisz jej reklamę[emoji16]

Do góry