Jeszcze wszystko przed Tobą [emoji23] ja z Aleksem tak poszaleć nie mogłam, to przynajmniej z młodą poszaleje [emoji23][emoji23]Bardzo fajna ta narzutka [emoji6]
Ciuszki dla małej tez fajne. Jakbym miała córeczkę to chyba właśnie tak bym ubierała , szczególnie ten komplecik z czarnym [emoji4] słodziutkie [emoji6]
reklama
karkula309
Fanka BB :)
A ja wiem jak to będzie.. już dzisiaj mi się śniło że dzwoniłam do swojej rodzinnej bo mi się tabletki antykoncepcyjne skończyły [emoji23][emoji23] a ja nawet tego nigdy nie używałam [emoji23]Jeszcze wszystko przed Tobą [emoji23] ja z Aleksem tak poszaleć nie mogłam, to przynajmniej z młodą poszaleje [emoji23][emoji23]
Biedroneczka10
I
Ja dzisiaj wkraczam w 33 TC jeszcze 54 dni do planowanej daty porodu.
Gdzie te narzutki zamówiłaś? Te lubię takieDziewczyny oszalałam. Znów ciuchy pozamawiałam.
Narzutka różowa i taka sama jasno szara dla mnie.
I dwa komplety dla małej.
Narzutki po 30 zł, a kompleciki jeden 22 zł, a drugi 27 zł. Zobacz załącznik 869040Zobacz załącznik 869041Zobacz załącznik 869042
Ja dzisiaj wkraczam w 33 TC jeszcze 54 dni do planowanej daty porodu.
karkula309
Dzisiaj mam 32+6 dni i od paru dni mam znów wysokie libido ..
Czy wam też jakoś wzrosło w tym czasie ? [emoji39]
To trochę męczące patrząc na fakt że jeszcze kilka tygodni wstrzemięźliwośći [emoji23]
Czy wam też jakoś wzrosło w tym czasie ? [emoji39]
To trochę męczące patrząc na fakt że jeszcze kilka tygodni wstrzemięźliwośći [emoji23]
Lustysia
Z boku może tak, ale jak z góry na to patrzę to już nie [emoji23]To nie wyglada jak flaming [emoji23][emoji23][emoji23]
Anulaa88
U mnie dziś podobny plan[emoji23] też teraz leżę, bo wzięłam euthyrox, a później robię leczo[emoji16][emoji16][emoji16]Dzień dobry
o 7:20 wywlokłam się z łóżka bo mnie zassało w żołądku a tu jeszcze euthyrox i 30 min czekania
Dziś na obiad robię leczo - uwielbiammmm [emoji14] i jeszcze muszę ciuszki poprać i poprasować na ten wyjazd do teściów żeby jutro było mniej do robienia. Teraz jak mam coś zaplanowane to rozkładam sobie w czasie bo wystarczy jeden nieplanowany wypad np do sklepu i padam jak śledź
Znów zapowiada się gorący dzień
Śliczna ta narzutka[emoji16][emoji16]Dziewczyny oszalałam. Znów ciuchy pozamawiałam.
Narzutki po 30 zł, a kompleciki jeden 22 zł, a drugi 27 zł. Zobacz załącznik 869040Zobacz załącznik 869041Zobacz załącznik 869042
Paulana
A.w którym jesteś dokładnie tygodniu i dniu ?
33+ 3
Paulana
Dziewczyny oszalałam. Znów ciuchy pozamawiałam.
Szalejesz ale co tam. Najważniejsze że się cieszysz z dziecka więc masz do tego prawo szalej
Narzutka super. Gdzie ją zamawiałas?
karkula309
Robicie mi ochotę na leczo ale koniecznie z cukini [emoji41]U mnie dziś podobny plan[emoji23] też teraz leżę, bo wzięłam euthyrox, a później robię leczo[emoji16][emoji16][emoji16]Śliczna ta narzutka[emoji16][emoji16]
Ja obecnie też w lozku, na szczęście sama bo mogłabym chyba dzisiaj zgwałcić swojego męża [emoji23] to by się chłop zdziwił [emoji18]
Mam plan wstać , zjeść śniadanko i dalej nie wiem. Pojechałabym gdzieś ale gdzie ? Do 19 sama w domciu jestem [emoji39]
Miałam plan opróżniać zamrażarkę bo już nawet lodów nie ma gdzie włożyć (tragedia) ale nie wiem czy nie zrobię dziś wyjątku i zrobię obiad z tych nudów [emoji57] a zapasy zamrażarkowe zaczniemy zjadać jutro [emoji3]
Dziewczyny może któraś z was wie jeden rodzić ma prawo nie chodzić na nocne zmiany jeśli ma dziecko chyba do 4lat.
Jeżeli ja jestem bezrobotna to mąż mógłby z tego prawa skorzystać ? Czy to tylko przysługuje jak oboje pracują ?
reklama
Koleżanka ma firmę i grupę na FB założyła i zamawia z hurtowni w dobrej cenie ciuchy.Szalejesz ale co tam. Najważniejsze że się cieszysz z dziecka więc masz do tego prawo szalej
Narzutka super. Gdzie ją zamawiałas?