G
gosc12
Gość
Pochwalę się pierwszym wyraźnym zdjęciem trochę się zasłania nogą i ręką ale widać że do mamy podobny
Cudowny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pochwalę się pierwszym wyraźnym zdjęciem trochę się zasłania nogą i ręką ale widać że do mamy podobny
Ja dostałam i pampki i oliwkę i to właśnie ta oliwka z babydream. Ale raz posmarowałam uda i pośladki i okropieństwo takie tłuste [emoji23] wolę krem/balsamMoże jeszcze dostaniesz, poczekaj chwileczkę a jeśli nie to oliwka też fajnie, że za grosz przyda się na pewno. Ja smaruje teraz oliwką z babydream pośladki, cały brzuch i piersi i super się wchłania [emoji5]
Nie oglądam Twoich zdjęć!! Bo zazdroszczę na maxa!!Ja dziewczyny już od 18.30 nad morzem. Rozpakowaliśmy się, prysznic, zakupy w biedronce i później plaża i siedzimy i relaks
Zobacz załącznik 869004Zobacz załącznik 869005Zobacz załącznik 869006
Przytulam, wiem jak ci ciężko bo sama w tej ciąży byłam 2razy w szpitalu po 3dni a mąż z dziećmi. do 17ej byli w przedszkolu a ja zawsze odbiera ich o 14ej. Też mi się ryczeć chciało ale co nie ma innej rady. Siły cierpliwości ci życzęSyn duży ma to w nosie gorzej córka jak z nią rozmawiam przez tel staram się być twarda ale łzy Cisna się do oczu bo nigdy nie było mnie poza domem tak długo max nocka jak w pracy i tyle a tu jeszcze dziś wycieczkę miała i nie mogłam jej odebrać no cóż tłumacze jej ze nie wiem kiedy wyjdę że nie szybko i zmieniam temat żeby nie myślała o tym.Będzie dobrze -musi
Ja też się myję jonson baby dzieciaków Mąż kupił cabrio rok temu byliśmy na takim zlocie o był super. Może za rok się spotkamy na takowymNo przy twoim terminie można mieć nadzieję. Ja przy swoim nie mam złudzeń istnieje też jakieś prawdopodobieństwo że będę już z małym w domu. Dokładnie za miesiąc będę mieć donoszona ciążę też lubię takie imprezy.w minione lata bardziej na motocyklowe zloty jeździliśmy. A w tym roku zamiast Moto mamy Cabrio więc okazja przepada pod nosem
Co do seksu to ja źle się ze sobą czuje, w sensie aseksualnie i nie sprawia mi to frajdy. Jak już do czegoś dochodzi to mam wrażenie że ciasno się zrobiło.
Leżę już w łóżku i zaraz spanie. Wzięłam prysznic i umylam się w bambino dzieci. Taka miałam ochotę na ten zapach
Boziuuu a na takim etapie można już stwierdzić czy będzie miał jakieś poważniejsze problemy w przyszłości?Właśnie oglądałam małego Jeremiego na fb sierpniowych mam co urodził się już nie pamiętam ale chyba w 25 tyg. Minął już miesiąc. Mały przybrał niecałe 300g czyli waży już niecałe 1200g. Cały czas pod tlenem. Poryczałam się jak zobaczyłam zdjęcie jak mama go trzyma na piersiach. Kruszynka taka, łapki maleńkie, cały podłączony pod rurki. Boziu..
Wow, dopiero teraz do tego dotarłam Super są [emoji7] miałam podobne, dostałam od przyjaciółki, ale już się zepsuły i musiałam je wyrzucić za to mam takie z flamingami, tez je dostalam od innej koleżanki, ale już dosyc dawno chyba z wiadomych względów w nich nie chodzę [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Zobacz załącznik 869018
Mi któraś z Was super doradziła. I tak teraz robię przy każdej kąpieli. Na koniec prysznica, smaruje uda, posladki, brzuch i piersi. Opłukuje woda i wycieram się ręcznikiem. Nie jestem tłusta ale tak idealnie nawilżona i pachne dzidziusiemJa dostałam i pampki i oliwkę i to właśnie ta oliwka z babydream. Ale raz posmarowałam uda i pośladki i okropieństwo takie tłuste [emoji23] wolę krem/balsam
No pomysł fajny ale ja jednak wolę posmarować się w łóżeczku takim kremem na rozstępyMi któraś z Was super doradziła. I tak teraz robię przy każdej kąpieli. Na koniec prysznica, smaruje uda, posladki, brzuch i piersi. Opłukuje woda i wycieram się ręcznikiem. Nie jestem tłusta ale tak idealnie nawilżona i pachne dzidziusiem
Syn duży ma to w nosie gorzej córka jak z nią rozmawiam przez tel staram się być twarda ale łzy Cisna się do oczu bo nigdy nie było mnie poza domem tak długo max nocka jak w pracy i tyle a tu jeszcze dziś wycieczkę miała i nie mogłam jej odebrać no cóż tłumacze jej ze nie wiem kiedy wyjdę że nie szybko i zmieniam temat żeby nie myślała o tym.Będzie dobrze -musi