reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Może jeszcze dostaniesz, poczekaj chwileczkę :) a jeśli nie to oliwka też fajnie, że za grosz :) przyda się na pewno. Ja smaruje teraz oliwką z babydream pośladki, cały brzuch i piersi i super się wchłania [emoji5]
Ja dostałam i pampki i oliwkę :) i to właśnie ta oliwka z babydream. Ale raz posmarowałam uda i pośladki i okropieństwo takie tłuste [emoji23] wolę krem/balsam :D

Syn duży ma to w nosie;) gorzej córka jak z nią rozmawiam przez tel staram się być twarda ale łzy Cisna się do oczu bo nigdy nie było mnie poza domem tak długo max nocka jak w pracy i tyle a tu jeszcze dziś wycieczkę miała i nie mogłam jej odebrać:( no cóż tłumacze jej ze nie wiem kiedy wyjdę że nie szybko i zmieniam temat żeby nie myślała o tym.Będzie dobrze -musi :)
Przytulam, wiem jak ci ciężko bo sama w tej ciąży byłam 2razy w szpitalu po 3dni a mąż z dziećmi. do 17ej byli w przedszkolu a ja zawsze odbiera ich o 14ej. Też mi się ryczeć chciało ale co nie ma innej rady. Siły cierpliwości ci życzę:)

No przy twoim terminie można mieć nadzieję. Ja przy swoim nie mam złudzeń:) istnieje też jakieś prawdopodobieństwo że będę już z małym w domu. Dokładnie za miesiąc będę mieć donoszona ciążę;) też lubię takie imprezy.w minione lata bardziej na motocyklowe zloty jeździliśmy. A w tym roku zamiast Moto mamy Cabrio więc okazja przepada pod nosem ;)
Co do seksu to ja źle się ze sobą czuje, w sensie aseksualnie i nie sprawia mi to frajdy. Jak już do czegoś dochodzi to mam wrażenie że ciasno się zrobiło.
Leżę już w łóżku i zaraz spanie. Wzięłam prysznic i umylam się w bambino dzieci. Taka miałam ochotę na ten zapach:D
Ja też się myję jonson baby dzieciaków:) Mąż kupił cabrio rok temu byliśmy na takim zlocie o był super. Może za rok się spotkamy na takowym

Właśnie oglądałam małego Jeremiego na fb sierpniowych mam co urodził się już nie pamiętam ale chyba w 25 tyg. Minął już miesiąc. Mały przybrał niecałe 300g czyli waży już niecałe 1200g. Cały czas pod tlenem. Poryczałam się jak zobaczyłam zdjęcie jak mama go trzyma na piersiach. Kruszynka taka, łapki maleńkie, cały podłączony pod rurki. Boziu..
Boziuuu :( a na takim etapie można już stwierdzić czy będzie miał jakieś poważniejsze problemy w przyszłości?

Dlatego ja się tak cieszę, że my już jesteśmy w takich terminach i nasze dzieciaczki tyle ważą. Bo np 33 tydzień i waga koło 2kg to już zupełnie inny start dla dziecka nawet w razie czego.

Wow, dopiero teraz do tego dotarłam :p Super są [emoji7] miałam podobne, dostałam od przyjaciółki, ale już się zepsuły i musiałam je wyrzucić :( za to mam takie z flamingami, tez je dostalam od innej koleżanki, ale już dosyc dawno :p chyba z wiadomych względów w nich nie chodzę [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Zobacz załącznik 869018

[Emoji23] nic dodać nic ująć [emoji23]

Ja dostałam i pampki i oliwkę :) i to właśnie ta oliwka z babydream. Ale raz posmarowałam uda i pośladki i okropieństwo takie tłuste [emoji23] wolę krem/balsam :D
Mi któraś z Was super doradziła. I tak teraz robię przy każdej kąpieli. Na koniec prysznica, smaruje uda, posladki, brzuch i piersi. Opłukuje woda i wycieram się ręcznikiem. Nie jestem tłusta ale tak idealnie nawilżona i pachne dzidziusiem :D

Mi któraś z Was super doradziła. I tak teraz robię przy każdej kąpieli. Na koniec prysznica, smaruje uda, posladki, brzuch i piersi. Opłukuje woda i wycieram się ręcznikiem. Nie jestem tłusta ale tak idealnie nawilżona i pachne dzidziusiem :D
No pomysł fajny :) ale ja jednak wolę posmarować się w łóżeczku takim kremem na rozstępy :)

reklama
Syn duży ma to w nosie;) gorzej córka jak z nią rozmawiam przez tel staram się być twarda ale łzy Cisna się do oczu bo nigdy nie było mnie poza domem tak długo max nocka jak w pracy i tyle a tu jeszcze dziś wycieczkę miała i nie mogłam jej odebrać:( no cóż tłumacze jej ze nie wiem kiedy wyjdę że nie szybko i zmieniam temat żeby nie myślała o tym.Będzie dobrze -musi :)

Dacie wszyscy radę! Będzie dobrze! Tule mocno!

Do góry