No przy twoim terminie można mieć nadzieję. Ja przy swoim nie mam złudzeń istnieje też jakieś prawdopodobieństwo że będę już z małym w domu. Dokładnie za miesiąc będę mieć donoszona ciążę też lubię takie imprezy.w minione lata bardziej na motocyklowe zloty jeździliśmy. A w tym roku zamiast Moto mamy Cabrio więc okazja przepada pod nosemOoo pierwszy raz jedziemy w te tereny. Długo nie mogłam zapamiętać tej nazwy Wawrzkowizna fajnie brzmi.
Avalia, tak to ten zlot. Ja mam to 26.08 jak będę jeszcze miała silę to pojadę a jak nie to niech m jedzie z dziećmi ino lubią takie imprezy.
Ja nie wiem czy zrobiłam sie luźniejsza na dole no tak jak pisałam sexu nie uprawiamy od początku ciąży a jak przyjdzie co do czego to nawet nie mam ochoty, żeby mnie mąż tam dotykał bo jakoś dziwnie sie tam czuję taka jakby opuchnięta. Ostatnio 2tyg temu jak mnie gin badał to miałam wrażenie, że jest ciasno.
Co do seksu to ja źle się ze sobą czuje, w sensie aseksualnie i nie sprawia mi to frajdy. Jak już do czegoś dochodzi to mam wrażenie że ciasno się zrobiło.
Leżę już w łóżku i zaraz spanie. Wzięłam prysznic i umylam się w bambino dzieci. Taka miałam ochotę na ten zapach