reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja 15.01 mam prenatalne. Dzidziuś już nie będzie tylko cieniem [emoji7] Ogólnie chce już II trymestr.. Ciągle chce mi się spać, boli mnie głowa i mdli na potęgę.. Bez wymiotow na szczęście, ale mam jadlowstret na wadze-1 kg( coś pozytywnego przynajmniej xd) w poprzednich ciazach też chudlam na początku, a wszystkiego nazbieralam 7-8kg.. Jeszcze z pozytywnych rzeczy paznokcie i skóra na buzi są śliczne wręcz:-)
Byłam u lekarza i kazała jeszcze przez tydz próbować domowych sposobow leczenia.. W sumie gdyby nie katar i gardło dobrze zaczynam się czuć..

8p3oskjoiov8norc.png

ex2bx1hpoj7aj9ys.png

f2wli09kyusy3ndi.png

Ja 15.01 mam prenatalne. Dzidziuś już nie będzie tylko cieniem [emoji7] Ogólnie chce już II trymestr.. Ciągle chce mi się spać, boli mnie głowa i mdli na potęgę.. Bez wymiotow na szczęście, ale mam jadlowstret na wadze-1 kg( coś pozytywnego przynajmniej xd) w poprzednich ciazach też chudlam na początku, a wszystkiego nazbieralam 7-8kg.. Jeszcze z pozytywnych rzeczy paznokcie i skóra na buzi są śliczne wręcz:-)
Jeszcze byłam u lekarza i kazała jeszcze przez tydz próbować domowych sposobow leczenia.. W sumie gdyby nie katar i gardło dobrze zaczynam się czuć..

8p3oskjoiov8norc.png

ex2bx1hpoj7aj9ys.png

f2wli09kyusy3ndi.png
O matko, moja twarz wygląda jakbym miała 15 lat i przechodziła najgorszy moment dojrzewania, aż wstyd się ludziom pokazywać :D

p19ugox1xy9dlkqw.png

Jeju wy juz prenatalne a ja dopiero pierwsza wizyta w czwartek :) prenatalne pewnie dopiero za miesiac bede miec. Moja twarz rowniez jest super :) nie moge narzekac.

To nie prawda ze na nfz jest mniej badan, ja chodzilam w poprzedniej ciazy i mialam wszystkie, a wizyt mialam tyle ze w karcie ciazy sie juz nie miescily :D na nfz nie zawsze jest zle, a w koncu za to placimy podatki i sie nam nalezy.

Ja też chodziłam na NFZ i teraz tez chodzę. Nie narzekam, miałam wszystkie robione badania jak trzeba. Teraz jedynie pierwsze usg prenatalne musze zrobić prywatnie bo są zbyt długie terminy na te usg (prywatnie 240 zł :( ) ale na kolejne usg połowkowe i te w 30 tyg jestem juz zapisana na NFZ

Ja mam twarz bardzo przesuszoną i na środku czoła swieci dioda [emoji3]
Ja kolejna wizytę mam 25go i wtedy jeśli dzidziuś będzie miał wymiary to będę mieć prenatalne [emoji7] i być może dowiem się jakiej płci mam lokatora [emoji171][emoji170]

gannyx8dsoycbms0.png

Jeju wy juz prenatalne a ja dopiero pierwsza wizyta w czwartek :) prenatalne pewnie dopiero za miesiac bede miec. Moja twarz rowniez jest super :) nie moge narzekac.
Za miesiąc to juz dziewczyny z poczatku sierpnia tak jak beda powoli przygotowywac sie do połowkowego no moze bardzo powoli ;). Ja to bym sobie najlepiej juz wszystko przyspieszyła, 8 miesiąc bylby ok :)

reklama
Do góry