reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Usg robi mi w 2D i w 3D, jak będzie na prenatalnych to nie wiem, będzie to mój pierwszy raz [emoji3]

gannyx8dsoycbms0.png
Pewnie bardziej w 3d płeć można poznać na pierwszym prenatalnym usg:-)
Ja to chyba będę miała usg zwykle nie 3d bo raczej za 240 zł tego mieć nie będę, z tego wszystkiego się nie dopytylam:-)
Z synkiem dopiero płeć poznałam chyba na usg połowkowym :-)

reklama
Pewnie bardziej w 3d płeć można poznać na pierwszym prenatalnym usg:-)
Ja to chyba będę miała usg zwykle nie 3d bo raczej za 240 zł tego mieć nie będę, z tego wszystkiego się nie dopytylam:-)
Z synkiem dopiero płeć poznałam chyba na usg połowkowym :-)

Teraz jak byłam to najpierw miałam w 2D posłuchałam serduszka a pózniej przełączył na 3D i opowiadał o dzidziusiu :))

gannyx8dsoycbms0.png

Jejku niektóre z was już na prenatalne się szykują a ja dopiero początek :) nie mogę doczekać się środy :) myślicie że założy już kartę czy jeszcze nie bardzo? Nie pamiętam w jakim tygodniu miałam w pierwszej ciąży zakładana... Wgl powiem wam że wokół jest tyle moich znajomych w ciąży ze szok :D normlane babyboom :D

Jejku niektóre z was już na prenatalne się szykują a ja dopiero początek :) nie mogę doczekać się środy :) myślicie że założy już kartę czy jeszcze nie bardzo? Nie pamiętam w jakim tygodniu miałam w pierwszej ciąży zakładana... Wgl powiem wam że wokół jest tyle moich znajomych w ciąży ze szok :D normlane babyboom :D

No to prawda moje dwie psiapsioly, jedna rodzi miesiąc przede mną , druga miesiąc za mną [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@monia_I, bardzo mi przykro kochana, to bardzo smutne, co piszesz. Gdybym mogła, to bym cię przytuliła. Jest styczeń, niedługo przyjdzie wiosna, będzie rozkwitało nowe życie a ty po zabiegu myśl o tym i staraj się o nową, zdrową fasolkę, którą powitasz na tym świecie. Ściskam cię mocno!

Gesendet von iPhone mit Forum BabyBoom
Lepiej bym tego nie napisała!
Trzymaj się ciepło [emoji173][emoji173]

f2w3flw1cbdbspns.png

No to prawda moje dwie psiapsioly, jedna rodzi miesiąc przede mną , druga miesiąc za mną [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

O kurcze to będziecie miały wesoło :) moja koleżanka też jest jakoś 3 tygodnie więcej ode mnie :) i wgl tam sąsiadka jedna i druga i pełno takich trochę dalszych koleżanek :)

Ja mialam założoną teraz kartę w 8 tygodniu. U mnie też wokół dużo ciąż lub osób które dopiero co urodziły :-D

reklama
O kurcze to będziecie miały wesoło :) moja koleżanka też jest jakoś 3 tygodnie więcej ode mnie :) i wgl tam sąsiadka jedna i druga i pełno takich trochę dalszych koleżanek :)
A u mnie nikt, przynqjmniej nic mi o tym nie wiadomo, ale mysle, ze jak pojde Święcić jajka :) to wtedy jakies brzuszki sie ujawnią, a napewno moj ;)

Do góry