reklama
Late92
Zaangażowana w BB
Ja mam jeszcze świeże wspomnienia po poprzedniej ciąży.. I najchętniej już bym chciała żeby było po [emoji23][emoji23] mimo że przybrałam tylko 7 kg miałam ogromny brzuchooo teraz też się zapowiada spory xd już jak leze na brzuchu czuje piłeczkę w środku i pozycja robi się już nie wygodna [emoji14]Za miesiąc to juz dziewczyny z poczatku sierpnia tak jak beda powoli przygotowywac sie do połowkowego no moze bardzo powoli . Ja to bym sobie najlepiej juz wszystko przyspieszyła, 8 miesiąc bylby ok
karorek
Fanka BB :)
U mnie 12.6, czyli 13 tydzien i boje sie czy nie bedzie juz za duza fasolka.Mamy tego samego dnia u mnie będzie równy 12
Anet29
Za miesiąc to juz dziewczyny z poczatku sierpnia tak jak beda powoli przygotowywac sie do połowkowego no moze bardzo powoli . Ja to bym sobie najlepiej juz wszystko przyspieszyła, 8 miesiąc bylby ok
Hehe ja tez bym chciala juz sierpien i porod ja w obydwoch ciazach jaka plec dowiedzialam sie w 15 tyg wiec jeszcze jakies 7,8 tyg
karorek
W pierwszej ciąży dowiedziałam sie dopiero na połowkowym.Lekarz do którego ma oko i dobry sprzęt, na 75% może na prenatalnych powiedzieć jaka płeć. Wszystkim koleżankom sie sprawdziło
oliwiapatrycja
Ale to na zwykłym usg czy takim usg 3d robi?Lekarz do którego ma oko i dobry sprzęt, na 75% może na prenatalnych powiedzieć jaka płeć. Wszystkim koleżankom sie sprawdziło
oliwiapatrycja
U mnie 12.6, czyli 13 tydzien i boje sie czy nie bedzie juz za duza fasolka.
Dzisiaj mi ginekolog powiedziała że to pierwsze usg prenatalne robi się od 11.0 do 13.6 tyg :-)
Czyli będzie spoko jeszcze ;-)
Ale to na zwykłym usg czy takim usg 3d robi?
Usg robi mi w 2D i w 3D, jak będzie na prenatalnych to nie wiem, będzie to mój pierwszy raz [emoji3]
reklama