Nie wiem. Mój gin 2tyg temu na wizycie dokładnie posprawdzał i tak powiedział, ten dziś potwierdził. Prócz tych kłuć nie mam innych dolegliwościHmm tez mam czasem takie klucia w pochwie a szyjke jak żyrafa to mozliwe ze pp cc tak mnie kluje?
reklama
karkula309
Fanka BB :)
Masz [emoji8]Dziewczyny niech mi się przypomni ta co miała ode mnie płyn dostać . Zapodzialam kartę i nie wiem która z Was miała dostać nie próbkę tylko cały płyn
Załączniki
G
gosc12
Gość
Złośnica [emoji23]@klaudiaa975 dobre są[emoji16] teraz mam przerwę na obiad[emoji23][emoji16]
E
Ewka34
Gość
G
gosc12
Gość
Nie wiem. Wydaje mi się , że kazdy tydzień jest ważny do końca ciążyA czemu wazny 35tydz?
miloscwczasachpopkultury
Maljan, byle do czwartku
Miloscwczasachpopkultury, super ci w tych okularach, kształt i kolor podkreślają twoją urodę
Chomiczka, moja mała do kiedy była ułożona poprzecznie to nie czułam wcale radości z jej ruchów. Najbardziej bolał mnie pęcherz i to jak grzebała mi rączkami, nóżkami w kroczu po prostu było nieprzyjemne. 2tyg temu obróciła się główka w dół i jest dużo lepiej, uwielbiam jak się tak rozpycha ale nic nie boli.
Bardzo mi miło to wszystko od Was czytać dziewczyny [emoji3][emoji56] na pewno wyślę Wam dziś zdjęcia z zachodu jakiegoś z plaży. Mam chęć nazbierać na plaży ładny muszelek i może znajdę jakieś małe bursztyny to nazbieram i u małej w pokoiku wrzucę do jakiegoś ładnego słoiczka ozdobnego lub pudełeczka [emoji3][emoji28]
Jeśli już mowa o ułożeniu naszych dzieciaczków to ja prawie od początku mam naszą Kornelię ułożoną główką w dół i potwierdzam, że ruchy nóżkami jak wywija to przyjemna sprawa i jeszcze tfu tfu ani razu mnie nigdzie mocno nie potraktowała w żadne żebro czy inne miejsce, ale im większa tym bardziej pewnie wszystko przed nami hah.
Nam zostało jakoś 290 km do Pustkowa czyli 3 h drogi + te przystanki to na 19 będziemy [emoji4]
Podróż znoszę super [emoji846] druga już takiego „szybkiego ruchu” i prosta, bez dziur, bo na początku były takie z dziurami jakieś i trochę telepało to się obawiałam, bo niekomfortowo, ale teraz już jest dobrze [emoji74]
Nadrabiam właśnie zaległości, bo trochę naprodukowałyście [emoji110][emoji4] i dobrze, mam co czytać.
Zaraz robimy przystanek żeby iść do toalety, zjeść coś i rozprostować nóżki, piesek też się załatwi, przewietrzy na 15 minut [emoji252]
Anulaa88
Teraz do nich wrócę[emoji16]i zostawię trochę na mecz[emoji16]Złośnica [emoji23]
E
Ewka34
Gość
Uwielbiam pawelki.. moj maz na moje 33 lat kupil mi 33 batoniki ❤ niecaly miesiac i ich nie bylo [emoji23]
reklama
miloscwczasachpopkultury
Byłam dziś na prenatalnych na nfz. Zdjęć mam pełno ale lipne na żadnym nic nie widać nie wiem dlaczego tak. Mała waży. 1597(30.2 dni), termin z owulacji pokrywa się z terminem usg. Szyjka 40mm, zamknięta.
Ale zobaczyłaś dziś chociaż buziola? [emoji846] może się udało [emoji110]
Super waga [emoji16] moja szyjka też taki wymiar [emoji14]