reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny niech mi się przypomni ta co miała ode mnie płyn dostać . Zapodzialam kartę i nie wiem która z Was miała dostać nie próbkę tylko cały płyn
Masz [emoji8]
Screenshot_2018-06-19-14-43-45-415_com.vbulletin.build_101.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-06-19-14-43-45-415_com.vbulletin.build_101.jpg
    Screenshot_2018-06-19-14-43-45-415_com.vbulletin.build_101.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 225
Maljan, byle do czwartku:)

Miloscwczasachpopkultury, super ci w tych okularach, kształt i kolor podkreślają twoją urodę:)

Chomiczka, moja mała do kiedy była ułożona poprzecznie to nie czułam wcale radości z jej ruchów. Najbardziej bolał mnie pęcherz i to jak grzebała mi rączkami, nóżkami w kroczu po prostu było nieprzyjemne. 2tyg temu obróciła się główka w dół i jest dużo lepiej, uwielbiam jak się tak rozpycha ale nic nie boli.

Bardzo mi miło to wszystko od Was czytać dziewczyny [emoji3][emoji56] na pewno wyślę Wam dziś zdjęcia z zachodu jakiegoś z plaży. Mam chęć nazbierać na plaży ładny muszelek i może znajdę jakieś małe bursztyny to nazbieram i u małej w pokoiku wrzucę do jakiegoś ładnego słoiczka ozdobnego lub pudełeczka [emoji3][emoji28]

Jeśli już mowa o ułożeniu naszych dzieciaczków to ja prawie od początku mam naszą Kornelię ułożoną główką w dół i potwierdzam, że ruchy nóżkami jak wywija to przyjemna sprawa i jeszcze tfu tfu ani razu mnie nigdzie mocno nie potraktowała w żadne żebro czy inne miejsce, ale im większa tym bardziej pewnie wszystko przed nami hah.

Nam zostało jakoś 290 km do Pustkowa czyli 3 h drogi + te przystanki to na 19 będziemy [emoji4]

Podróż znoszę super [emoji846] druga już takiego „szybkiego ruchu” i prosta, bez dziur, bo na początku były takie z dziurami jakieś i trochę telepało to się obawiałam, bo niekomfortowo, ale teraz już jest dobrze [emoji74]

Nadrabiam właśnie zaległości, bo trochę naprodukowałyście [emoji110][emoji4] i dobrze, mam co czytać.

Zaraz robimy przystanek żeby iść do toalety, zjeść coś i rozprostować nóżki, piesek też się załatwi, przewietrzy na 15 minut [emoji252]

reklama
Byłam dziś na prenatalnych na nfz. Zdjęć mam pełno ale lipne na żadnym nic nie widać nie wiem dlaczego tak. Mała waży. 1597(30.2 dni), termin z owulacji pokrywa się z terminem usg. Szyjka 40mm, zamknięta.

Ale zobaczyłaś dziś chociaż buziola? [emoji846] może się udało [emoji110]
Super waga [emoji16] moja szyjka też taki wymiar [emoji14]

Do góry