G
gosc12
Gość
Ja teżTak mi ginekolog mówił, ze prenatal duo z dha normalnie zażywać do konca karmienia
Nie martw się mi też szkoda jak moja córka czka 5 razy dziennie ale u dzieci to normalne. Nalykaja się wód a pozniej czkawkaDziewuszki trochę się martwię o swojego małego .. od kilku dni cały czas czka.. dzisiaj czuje już czwarty czy piąty raz ..
Wcześniej też miał czkawkę ale to było powiedzmy 3razy na dzień a teraz na okrągło [emoji53]
To troszkę ci się jednak skróciła.. hm..Ślicznie wygladasz po prostu zajebiscie!
Cztery tygodnie temu miałam 37-38 mm szyjkę a wczoraj 29 mm. I powiedział mój gin, że to na tym etapie jest ok. Rozmawialismy długo bo mu mówiłam, że w czwartek miałam kryzys i pierwszy raz mnie bolał brzuch i powiedział, że dalej mogę być aktywna tak jak bylam. Bo ja wstaje wczesnie bardzo, dużo chodzę i jezdze autem i idę spać koło północy. Mam jedynie położyć się jeśli bym czuła znowu ból.
A kiedy masz kolejna wizytę ? Pewnie lekarz będzie chciał szybko sprawdzić czy się skróciła jednorazowo czy coś zaczyna się dziać ?
Aaa. Mi też się chce zozoli przez Was [emoji30]Ok[emoji16] zjem całe opakowanie chyba [emoji23]