reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dzięki:) Obawiałam się o szyjkę bo od 3tyg mnie kłuje w pochwie a niektóre z was pisały, że skracającą się szyjkę poprzedzały kłucia w pochwie. Mój gin mówi, że to zrosty po cc mnie ciągną i ten lekarz to potwierdził także jestem spokojna.

Za dobre2, 3 tygodnie te z nas, które mają to ba początek sierpnia mogą już spokojnie zacząć rodzić:)
Ja nie mialam cc i tez odczuwam klucia..
Co niektore 2-3 tyg to tak.. ja mysle ze 4-5 u mnie :D ja mam za tydzien wizyte w czwartek.. zobaczymy co tam sie u mnie dzieje :D bede w 35 tyg.

Dzięki:) Obawiałam się o szyjkę bo od 3tyg mnie kłuje w pochwie a niektóre z was pisały, że skracającą się szyjkę poprzedzały kłucia w pochwie. Mój gin mówi, że to zrosty po cc mnie ciągną i ten lekarz to potwierdził także jestem spokojna.

Za dobre2, 3 tygodnie te z nas, które mają to ba początek sierpnia mogą już spokojnie zacząć rodzić:)

Hmm tez mam czasem takie klucia w pochwie a szyjke jak żyrafa to mozliwe ze pp cc tak mnie kluje?

Chwilami żałuję że nie mieszkam tam gdzieś z wami na Śląsku [emoji23] bo chyba nie pomieszalam. Mieszkacie w miarę blisko siebie nie ? [emoji39] Mogłybyśmy sobie leżeć razem [emoji23]

@Maljan zdążyłaś w końcu zrobić ten baby shower ?
Tak, bliziutko[emoji16][emoji16] Weź no się przeprowadź [emoji16]
U mnie dziś akcja "pranie" :D idę zaraz wywiesić pranie, muszę odkurzyć, pojadę na chwilę do teściów posiedzieć przed domem, a o 17 będziemy mecz oglądać :D :)
Oj ja też[emoji16][emoji16] tylko nie mieszczę się w swoją koszulkę kibica[emoji16]

Potrzebuje znów waszej rady. Dziś na mecz dla męża i szwagra postanowiłam zrobić przegryzke biało czerwona [emoji23]
Mam już owoce zalane galaretka , mysle dać cienką warstwę budyniu i na to bitą śmietane. Mam biała czekolada i myślałam żeby ją gdzieś wcisnąć .. tylko gdzie ? Za tarce zetrzeć na górę , czy może kawałkami powkladac ? Żeby mi się znów który nie zadławił [emoji23]
IMG_20180619_135045.jpg

Załączniki

• IMG_20180619_135045.jpg
    IMG_20180619_135045.jpg
    61,3 KB · Wyświetleń: 328
Potrzebuje znów waszej rady. Dziś na mecz dla męża i szwagra postanowiłam zrobić przegryzke biało czerwona [emoji23]
Mam już owoce zalane galaretka , mysle dać cienką warstwę budyniu i na to bitą śmietane. Mam biała czekolada i myślałam żeby ją gdzieś wcisnąć .. tylko gdzie ? Za tarce zetrzeć na górę , czy może kawałkami powkladac ? Żeby mi się znów który nie zadławił [emoji23]Zobacz załącznik 868816
Potrzeć[emoji16][emoji16] będzie wyglądać obłędnie[emoji16]smakować pewnie też[emoji16]

Tak, bliziutko[emoji16][emoji16] Weź no się przeprowadź [emoji16]Oj ja też[emoji16][emoji16] tylko nie mieszczę się w swoją koszulkę kibica[emoji16]
Mogłabym się przeprowadzić tylko czy znajdzie się tam jakaś fabryka co produkuja silniki samolotowe ? Mój mąż bez tego ani rusz jego odwieczny warunek wyprowadzki gdziekolwiek [emoji23]
I trochę boje się smogu [emoji87][emoji87][emoji87][emoji87]

Mam już owoce zalane galaretka , mysle dać cienką warstwę budyniu i na to bitą śmietane. Mam biała czekolada i myślałam żeby ją gdzieś wcisnąć .. tylko gdzie ? Za tarce zetrzeć na górę , czy może kawałkami powkladac ? Żeby mi się znów który nie zadławił [emoji23]Zobacz załącznik 868816
Tez stawiam na potarcie ;)

Ja mam dziś mega lenia. Miałam pościerać kurze w salonie i zrobić obiad a jeszcze nic z tego nie zrobiłam i chyba sobie daruję. Za godzinę mamy jechać odebrać samochód od mechanika, potem z dziećmi do fryzjera i chyba międzyczasie pójdziemy na pizzę. Dzieciaki będą zadowolone a ja nie będę stała przy garach. Kurczę umówiłam ich do fryzjera 16.10 i 16.30 a jest mecz, nie darują mi tego, że się spóźnimy ze 20-25min. No nic trudno tylko takie godziny miała pani wolne a jutro starszy ma zakończenie roku w zerówce więc musi obciąć włosy bo wygląda jak mop. Młodszy zażyczył sobie fryzurę na irokeza:) Do niedawna obcinałam ich sama a teraz wydziwiają...eh

reklama
Do góry