Anulaa88
Fanka BB :)
@kasiak85 [emoji8] Każda z nas by tak robiła, gdyby musiała[emoji4]Ja to Cię podziwiam, Karakula Ciebie też.
Leżycie od początku ciąży, żeby zadbać o swoje maluszki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@kasiak85 [emoji8] Każda z nas by tak robiła, gdyby musiała[emoji4]Ja to Cię podziwiam, Karakula Ciebie też.
Leżycie od początku ciąży, żeby zadbać o swoje maluszki.
Ja nie mialam cc i tez odczuwam klucia..Dzięki Obawiałam się o szyjkę bo od 3tyg mnie kłuje w pochwie a niektóre z was pisały, że skracającą się szyjkę poprzedzały kłucia w pochwie. Mój gin mówi, że to zrosty po cc mnie ciągną i ten lekarz to potwierdził także jestem spokojna.
Za dobre2, 3 tygodnie te z nas, które mają to ba początek sierpnia mogą już spokojnie zacząć rodzić
Dzięki Obawiałam się o szyjkę bo od 3tyg mnie kłuje w pochwie a niektóre z was pisały, że skracającą się szyjkę poprzedzały kłucia w pochwie. Mój gin mówi, że to zrosty po cc mnie ciągną i ten lekarz to potwierdził także jestem spokojna.
Za dobre2, 3 tygodnie te z nas, które mają to ba początek sierpnia mogą już spokojnie zacząć rodzić
Tak, bliziutko[emoji16][emoji16] Weź no się przeprowadź [emoji16]Chwilami żałuję że nie mieszkam tam gdzieś z wami na Śląsku [emoji23] bo chyba nie pomieszalam. Mieszkacie w miarę blisko siebie nie ? [emoji39] Mogłybyśmy sobie leżeć razem [emoji23]
@Maljan zdążyłaś w końcu zrobić ten baby shower ?
Oj ja też[emoji16][emoji16] tylko nie mieszczę się w swoją koszulkę kibica[emoji16]U mnie dziś akcja "pranie" idę zaraz wywiesić pranie, muszę odkurzyć, pojadę na chwilę do teściów posiedzieć przed domem, a o 17 będziemy mecz oglądać
Potrzeć[emoji16][emoji16] będzie wyglądać obłędnie[emoji16]smakować pewnie też[emoji16]Potrzebuje znów waszej rady. Dziś na mecz dla męża i szwagra postanowiłam zrobić przegryzke biało czerwona [emoji23]
Mam już owoce zalane galaretka , mysle dać cienką warstwę budyniu i na to bitą śmietane. Mam biała czekolada i myślałam żeby ją gdzieś wcisnąć .. tylko gdzie ? Za tarce zetrzeć na górę , czy może kawałkami powkladac ? Żeby mi się znów który nie zadławił [emoji23]Zobacz załącznik 868816
Mogłabym się przeprowadzić tylko czy znajdzie się tam jakaś fabryka co produkuja silniki samolotowe ? Mój mąż bez tego ani rusz jego odwieczny warunek wyprowadzki gdziekolwiek [emoji23]Tak, bliziutko[emoji16][emoji16] Weź no się przeprowadź [emoji16]Oj ja też[emoji16][emoji16] tylko nie mieszczę się w swoją koszulkę kibica[emoji16]
Tez stawiam na potarciePotrzebuje znów waszej rady. Dziś na mecz dla męża i szwagra postanowiłam zrobić przegryzke biało czerwona [emoji23]
Mam już owoce zalane galaretka , mysle dać cienką warstwę budyniu i na to bitą śmietane. Mam biała czekolada i myślałam żeby ją gdzieś wcisnąć .. tylko gdzie ? Za tarce zetrzeć na górę , czy może kawałkami powkladac ? Żeby mi się znów który nie zadławił [emoji23]Zobacz załącznik 868816
No wlasnie i chcialam sie jeszcze nimi nacieszyc to juz chyba kwestia dni do koncaI bita smietane U nas juz koncowki truskawek.. i tam gdzie byly pyszne juz ich nie ma..