madziula92
Fanka BB :)
30 km niżej również gorąco... też mam wiatrak odpalony
Eh..ja jeszcze mam pozasuwane okna...wiatrak i dalej gorąco
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
30 km niżej również gorąco... też mam wiatrak odpalony
Uff.. zmęczyłam się hah. Od 9 wzięłam prysznic, zjadłam śniadanie, przygotowałam bułki i obiad na podróż, popakowalam już to wszystko, pomylam naczynia, pozamiatałam mieszkanie, stół wytarłam z kurzu, teraz malowanie, ubieram się, wyjdę z psem i wyniosę śmieci i o 12 wyruszamy. Ale trochę zadyszkę aż złapałam przez tak szybkie działanie hah
Milego pobytu i duzo odpoczywaj ❤Uff.. zmęczyłam się hah. Od 9 wzięłam prysznic, zjadłam śniadanie, przygotowałam bułki i obiad na podróż, popakowalam już to wszystko, pomylam naczynia, pozamiatałam mieszkanie, stół wytarłam z kurzu, teraz malowanie, ubieram się, wyjdę z psem i wyniosę śmieci i o 12 wyruszamy. Ale trochę zadyszkę aż złapałam przez tak szybkie działanie hah
Szerokiej, bezpiecznej drogi :*Uff.. zmęczyłam się hah. Od 9 wzięłam prysznic, zjadłam śniadanie, przygotowałam bułki i obiad na podróż, popakowalam już to wszystko, pomylam naczynia, pozamiatałam mieszkanie, stół wytarłam z kurzu, teraz malowanie, ubieram się, wyjdę z psem i wyniosę śmieci i o 12 wyruszamy. Ale trochę zadyszkę aż złapałam przez tak szybkie działanie hah
U mnie pochmurno i nie za goraco ,chyba nie za goraco hyhy wstalam po 10.30 kimnelo mi sie hyhy mala mi chyba siedzi na pecherzu bo w nocy nie moge zrobic porzadnie siku i latam pozniej po 5 minutach znowu.. :/
Spryciara, tylko ja nie wyspana jestem hyhy poza tym jak dlugo w nocy nie ide to ta cwaniara cofa sie az pod zoladek hyhyhyAle Ci dobrze..ja chciałabym żeby było chłodno hehe to mała spryciara