karkula309
Fanka BB :)
Kurde można ci pozazdrościć. Jedź i wypoczywaj za nas wszystkie [emoji6] oby tylko pogoda się udała [emoji8]Uff.. zmęczyłam się hah. Od 9 wzięłam prysznic, zjadłam śniadanie, przygotowałam bułki i obiad na podróż, popakowalam już to wszystko, pomylam naczynia, pozamiatałam mieszkanie, stół wytarłam z kurzu, teraz malowanie, ubieram się, wyjdę z psem i wyniosę śmieci i o 12 wyruszamy. Ale trochę zadyszkę aż złapałam przez tak szybkie działanie hah
Co do facetów mój jest coś w stylu chłopa piecucha. Jesteśmy razem ponad 6 lat , pracuje na miejscu a i tak będąc w pracy pisze mi że mnie kocha , tęskni bla bla bla [emoji39] zawsze buziak na przywitanie i pożegnanie i codzienne kocham cię też się pojawia. Mi to nie przeszkadza, a wręcz nauczył mnie wylewności i też teraz potrafię się na niego rzucić jak wróci z roboty [emoji16] odmienia nam się na "starość".
Dziś sprzątanie drugiego samochodu a ja znów muszę uważać żeby się nie przemęczyć.. powiem wam że aż żal że tylko dwa samochody są do sprzątania [emoji23][emoji23]