reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
teraz ja się pochwalę po trzecim prenatalnym usg. Mały ma troszkę ponad dwa kilogramy :Dwszystkie narządy rozwijają się prawidłowo. Szyjka skrocila się ale jest na bezpiecznym poziomie jak na ten czas. Mogę normalnie funkcjonować więc dla mnie to bardzo dobra wiadomość. Jedyny minus to, że dalej leży pośladkowo :( ale jeszcze jakaś tam szansa jest żeby się obrócil.

teraz ja się pochwalę po trzecim prenatalnym usg. Mały ma troszkę ponad dwa kilogramy :Dwszystkie narządy rozwijają się prawidłowo. Szyjka skrocila się ale jest na bezpiecznym poziomie jak na ten czas. Mogę normalnie funkcjonować więc dla mnie to bardzo dobra wiadomość. Jedyny minus to, że dalej leży pośladkowo :( ale jeszcze jakaś tam szansa jest żeby się obrócil.

A w którym jesteście dokładnie tyg? :) to super, że już taki duży :) moja mam nadzieje, że tyle też już będzie miała, bo tydzień temu 1,8 kg [emoji56][emoji5]

Najważniejsze, że możesz być jeszcze w miarę na nogach, to cieszy :) później już ostatnie 3-4 tyg można leżeć, grunt to jeszcze gdzieś móc się ruszyć, szybciej czas leci [emoji5] ale relaks i leżenie też dobre i korzystne [emoji5]
Jasne, do 37 tyg ma czas żeby się obrócić :)

Ja kobitki myje zęby, pije szklankę wody i kładę się spać, bo po dziś to czuje, że coś więcej robiłam i jutro już odpoczynek prawie cały czas [emoji16] tylko ta podróż, ale damy radę [emoji5]

Dobranoc, dobrej nocy i małej ilości wstawania do toalety hah.
Szerokiej drogi i udanego wypoczynku :)

A w którym jesteście dokładnie tyg? :) to super, że już taki duży :) moja mam nadzieje, że tyle też już będzie miała, bo tydzień temu 1,8 kg [emoji56][emoji5]

Najważniejsze, że możesz być jeszcze w miarę na nogach, to cieszy :) później już ostatnie 3-4 tyg można leżeć, grunt to jeszcze gdzieś móc się ruszyć, szybciej czas leci [emoji5] ale relaks i leżenie też dobre i korzystne [emoji5]
Jasne, do 37 tyg ma czas żeby się obrócić :)
31+3 dokładnie więc tak jak piszesz na jeszcze trochę czasu :)
Szerokiej drogi i miłego wypoczynku

reklama
Do góry