GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Co by bylo gdyby nie usgNic a nic sie nie sprawdzaja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co by bylo gdyby nie usgNic a nic sie nie sprawdzaja
hahaha no to pięknie 2l płynu i 2 kg proszku- można prać ale to w takim razie płyn jest wygodniejszy od zwykłego proszku też kilka miesięcy temu zrezygnowaliśmy z proszku i przeszliśmy na kapsułki, ale tylko te z ariela bo inne zostawiają resztki na ubraniach.Plyn do praniajest delikatniejszy niz proszek i tak, jest on do prania ,a nie do plukania
Niektorzy faceci tak maja. Dobrze, ze mój w miare kumaty. Chociaz w ostatnim czasie mam wrazenie, ze moja ciaza jemu tez wyprala mozg, bo nijak nie moge sie z nim porozumiec. Zadaje pytanie a ten jakby go w ogole nie slyszalJa mam tyle dziewczęcych ubranek, takich na powyżej 6 mcy, że miałabym kłopot jak bym teraz miała mieć chłopca.
Na 100% jedna jest panienką, ale nie udało się potwierdzić płci drugiej panny, ponieważ cwaniara się zasłoniła, ale że płeć potwierdzona u jednej, to myślę, że druga pozostanie dziewczynką [emoji14]
Ja niby też mam już nie dźwigać, ale przy dzieciach? Nie ma opcji, mój szesnastoletni syn czasem mniej kumaty od młodszego, pięciolatka. Mężu to samo, pracuje poza domem i wraca tylko na weekend, także słabo z tym odpoczywaniem.
Jeszcze mi mój geniusz podniósł ciśnienie w sobotę, bo on nie wie co ziemniakami zrobić, no naskoczyłam na całą familię, że jak im się drukowanymi literami nie napisze, palcem nie pokaże, to nie pomyślą. No co z ziemniakami, koperku dodać i gitara. "A ja myślałem że masło chcesz" "A czy widziałeś masło w lodówce?" Ręce opadają, a on nie wie co robić, jajka na patelni mu się przypalają a ten stoi nad garami i nie wie co robić. Co to będzie jak pójdę do szpitala i będzie musiał ogarnąć pranie, sprzątanie, gotowanie, nałożenie obiadu.... Spacer, zakupy? Będę miała burdel na kółkach, jak to mówi moja przyjaciółka: "gó...no, granat, chorągiewka"
Sorki, musiałam się wygadać
Ja się nie znam, nie mam wykształcenia medycznego ale zaufałam jej, tym bardziej, że swoje dzieci też tak szczepiła. Mogę wiedzieć co się działo i dzieciaczków po tym szczepieniu?Ja tez tymi bezpłatnymi - juz teraz , bo mam zle doświadczenia po Infanrix Hexa 6 w 1 plus pneumokoki jednego dnia . I nie jestem przeciwnikiem szczepień , ale teraz zrobie to mądrze bez słuchania wlasnie tych którzy na tym najwiecej zarabiają .
Witaj Ja mam termin na 26.08 wiec podobnieCześć dziewczyny
Znalazłam Wasze forum wczoraj. Moze juz trochę późno, ale chętnie bym się do Was przyłączyła.
Jestem w ciązy i termin porodu wyznaczony jest na 24.08. Mam w domu już 5-latkę. Miło mi będzie jak przyjmiecie mnie do Waszego grona .
Koty zostawiaja swoje male wszedzie jak juz dosc urosna moze to kotka zostawila a nie czlowiek.. ale masz racje ja twz chyba bym zabila widzac jak ktos zostawia zwierze
Tak, czytałam kiedyś o tymA co do płci oglądałam program i było pytanie kto jest odpowiedzialny za płeć dziecka i wiedzie ze to ojciec jest odpowiedzialny za płeć dziecka? Wiec panowie jak chcą chłopaczków a maja dziewczynki to sami sobie są winni hahaha
Strasznie podobają mi sięrude kotyZobacz załącznik 868551 Ja też jestem posiadaczką pięknego rudego kocurka. Mieszka z nami od ponad 6 lat .
Mój ugotować ugotuje i robi to nierzadko lepiej ode mnie (szczególnie ryby i mięsa), ale kuchnia po jego gotowaniu wygląda jak by trafił tam jakiś granat. Ale jak piszesz, ciąża wyprała mojemu mózg, zakupy zrobi, pomoże, ale najczęściej trzeba pokazywać paluszkiem.Niektorzy faceci tak maja. Dobrze, ze mój w miare kumaty. Chociaz w ostatnim czasie mam wrazenie, ze moja ciaza jemu tez wyprala mozg, bo nijak nie moge sie z nim porozumiec. Zadaje pytanie a ten jakby go w ogole nie slyszal
Ooo co za historia a w którym tyg okazało się, że jednak chłopiec?U mnie lekarz stwierdził, że na 90 % dziewczynka, ale pokoju nie mamy jeszcze tapetować. Akurat jechałam na urlop do Pl do moich rodziców. Zrobiliśmy trochę różowych zakupów a potem okazało się, że to jednak synek . Dziwnie mi było przyjąć ta wiadomość....Jakoś psychicznie byłam nastawiona na drugą dziewczynkę. Moja córka też marzyła o siostrze. Ale teraz wszyscy jesteśmy przeszczesliwe, że będzie mały Leo[emoji173]️.