reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

U mnie lekarz stwierdził, że na 90 % dziewczynka, ale pokoju nie mamy jeszcze tapetować. Akurat jechałam na urlop do Pl do moich rodziców. Zrobiliśmy trochę różowych zakupów a potem okazało się, że to jednak synek . Dziwnie mi było przyjąć ta wiadomość....Jakoś psychicznie byłam nastawiona na drugą dziewczynkę. Moja córka też marzyła o siostrze. Ale teraz wszyscy jesteśmy przeszczesliwe, że będzie mały Leo[emoji173]️.
Ja tez byłam nastawiona na dziewczynke, jakos od poczatku mialam takie przeczucie :) pierwsze usg prenatalne i lekarz powiedział ze na 90% chlopak. Na poczatku nie moglam sie z tym oswoic. Teraz sie ciesze i niezle bym sie zdziwila jakby sie okazalo, ze urodzi sie dziewczynka :D

reklama
Ja tez byłam nastawiona na dziewczynke, jakos od poczatku mialam takie przeczucie :) pierwsze usg prenatalne i lekarz powiedział ze na 90% chlopak. Na poczatku nie moglam sie z tym oswoic. Teraz sie ciesze i niezle bym sie zdziwila jakby sie okazalo, ze urodzi sie dziewczynka :D
Hyhyhy ja bylam przekonana ze u mnie chlopak,bo inne objawy jak u mlodej.. a tu dziewczynka i oby nia zostala bo mam rozowe ciuszki [emoji23]

Ohh u mnie tak ładnie teraz padaaa jak z prysznica, cudownie bo byłam godzinę temu na polu i myślałam ze padnę tak świeciło i było duszno.

Kupiłam dzisiaj płyn do prania z bobini w rossmanie za 14zl 2 l i pisząc to teraz mój mozg zaczął myśleć ... on działa jako zamiennik proszku ? To nie jest do płukania?

Ohh u mnie tak ładnie teraz padaaa jak z prysznica, cudownie bo byłam godzinę temu na polu i myślałam ze padnę tak świeciło i było duszno.

Kupiłam dzisiaj płyn do prania z bobini w rossmanie za 14zl 2 l i pisząc to teraz mój mozg zaczął myśleć ... on działa jako zamiennik proszku ? To nie jest do płukania?
Plyn do praniajest delikatniejszy niz proszek i tak, jest on do prania ,a nie do plukania :D

reklama
Ja leżeć nie leżę. Lekarz mówił, że mogę normalnie chodzić, ale nie szaleć i najważniejsze nie dźwigać.

Do góry