reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Cześć dziewczyny

Znalazłam Wasze forum wczoraj. Moze juz trochę późno, ale chętnie bym się do Was przyłączyła.
Jestem w ciązy i termin porodu wyznaczony jest na 24.08. Mam w domu już 5-latkę. Miło mi będzie jak przyjmiecie mnie do Waszego grona [emoji5].
Witamy :)
Opowiedz coś o sobie. Teraz spodziewasz się córki czy syna? Skąd jesteś? Jak przechodzisz ciążę? :)

reklama
A co do płci oglądałam program i było pytanie kto jest odpowiedzialny za płeć dziecka i wiedzie ze to ojciec jest odpowiedzialny za płeć dziecka? Wiec panowie jak chcą chłopaczków a maja dziewczynki to sami sobie są winni hahaha

Ewa, tak mi się przypomniało o tych pieluszkach za grosz z Rossmanna. Ja tego mejla dostałam dzisiaj, ale wpadł mi na spam, także tam też warto zaglądać.

A co do płci oglądałam program i było pytanie kto jest odpowiedzialny za płeć dziecka i wiedzie ze to ojciec jest odpowiedzialny za płeć dziecka? Wiec panowie jak chcą chłopaczków a maja dziewczynki to sami sobie są winni hahaha
A to nie tak, że mają słabsze geny od matki dziecka? Gdzieś kiedyś mi się o uszy obiło, ale ile w tym prawdy, nie wiem.

Cześć dziewczyny

Znalazłam Wasze forum wczoraj. Moze juz trochę późno, ale chętnie bym się do Was przyłączyła.
Jestem w ciązy i termin porodu wyznaczony jest na 24.08. Mam w domu już 5-latkę. Miło mi będzie jak przyjmiecie mnie do Waszego grona [emoji5].
Też mam termin na 24.08. [emoji16]U mnie bedzie chłopczyk :)

Ewa, tak mi się przypomniało o tych pieluszkach za grosz z Rossmanna. Ja tego mejla dostałam dzisiaj, ale wpadł mi na spam, także tam też warto zaglądać.

A to nie tak, że mają słabsze geny od matki dziecka? Gdzieś kiedyś mi się o uszy obiło, ale ile w tym prawdy, nie wiem.
Dzieki :* sprawdze :D

Od 8 lat mieszkam w De. Ciążę przechodzę w miarę ok, ale muszę na nas uważać, bo szyjka trochę za szybko zaczęła się skracać. Mieszczę się jeszcze w normie, ale muszę być ostrożniejsza.

Szczerze to ja już nie pamiętam czy jak miałam skurcze to brzuch mi wtedy twardniał. Ale wiem że zaczynało się bólem jak w czasie okresu tylko nie bolało cały czas tylko co kilka minut i puszczało. I coraz mocniej i coraz częściej.
To ja nie będę wiedziała , że rodzę [emoji23]
Bo mnie boli jak na okres bez przerwy od kilku tygodni. Razem z kręgosłupem ..

Ja wiedzialam, ze faceci [emoji14] dlatego jak ogladalam film to mnie natchnelo, ze kiedys krolowe nie mialy za ciekawie, bo byly obwiniane za to, ze nie moga wydac meskiego potomka, chociaz to nie byla ich wina :D chociaz w niektorych krajach i kulturach dalej tak jest

reklama
Do góry