reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ewa, tak mi się przypomniało o tych pieluszkach za grosz z Rossmanna. Ja tego mejla dostałam dzisiaj, ale wpadł mi na spam, także tam też warto zaglądać.

A to nie tak, że mają słabsze geny od matki dziecka? Gdzieś kiedyś mi się o uszy obiło, ale ile w tym prawdy, nie wiem.
Komorki jajowe zawsze maja chromosom x. Plemniki maja albo x albo y. Jezeli do jajka dotrze plemniczek x to bedzie dziewczynka, jezeli y to bedzie chlopak :)

O fajnie . Mój synek zrobił nam psikusa i parę tyg myśleliśmy, że jest dziewczynką [emoji5].
Hehe tak ginekolog Ci powiedzial? Mi w 20 tyg powiedział ze na 60 % dziewczyna..ale po minucie to odwołał [emoji14] i nie określił się [emoji14] i w 24 tyg dowiedziałam sie ze bedzie chłopiec;)

Cześć dziewczyny

Znalazłam Wasze forum wczoraj. Moze juz trochę późno, ale chętnie bym się do Was przyłączyła.
Jestem w ciązy i termin porodu wyznaczony jest na 24.08. Mam w domu już 5-latkę. Miło mi będzie jak przyjmiecie mnie do Waszego grona ☺️.
Hej :) miło , że dolaczylas :):)
Spodziewasz się córeczki czy synka ?

A co do płci oglądałam program i było pytanie kto jest odpowiedzialny za płeć dziecka i wiedzie ze to ojciec jest odpowiedzialny za płeć dziecka? Wiec panowie jak chcą chłopaczków a maja dziewczynki to sami sobie są winni hahaha
Tak, to od plemnika zależy płeć :D dlatego ja mojego męża proszę żeby za kilka lat starał się żeby była córka [emoji23]

Hehe tak ginekolog Ci powiedzial? Mi w 20 tyg powiedział ze na 60 % dziewczyna..ale po minucie to odwołał [emoji14] i nie określił się [emoji14] i w 24 tyg dowiedziałam sie ze bedzie chłopiec;)
U mnie lekarz stwierdził, że na 90 % dziewczynka, ale pokoju nie mamy jeszcze tapetować. Akurat jechałam na urlop do Pl do moich rodziców. Zrobiliśmy trochę różowych zakupów a potem okazało się, że to jednak synek . Dziwnie mi było przyjąć ta wiadomość....Jakoś psychicznie byłam nastawiona na drugą dziewczynkę. Moja córka też marzyła o siostrze. Ale teraz wszyscy jesteśmy przeszczesliwe, że będzie mały Leo❤️.

reklama
Do góry