Maljan
Fanka BB :)
Nie wiemJak on to robi, ze nie boli?Ja zaciskam oczy z bolu jak mi wierci na tym koncowym etapie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiemJak on to robi, ze nie boli?Ja zaciskam oczy z bolu jak mi wierci na tym koncowym etapie
Pewnie alzhaimera na starosc juz.. :/A w 5w1 czego brakuje od 6w1 ? Jakiej choroby ?
5w1 podobno jest teraz gorzej dostępna i podaje się ją wcześniakom[emoji4]A w 5w1 czego brakuje od 6w1 ? Jakiej choroby ?
Może to co powiem, wyda się kontrowersyjne... Ale uważam, że nie ma co oceniać takich osób [emoji4] Każdy żyje, jak chce i postępuje, jak chce. Państwo daje ku temu możliwość, więc niech każdy korzysta, jeśli chce. Nie mnie to oceniać....Masakra.. tyle ze w Niemczech aborcja jest legalna chyba,wiec moze maja takie pytania..
Przykro miZobacz załącznik 868476 Zobacz załącznik 868475 Zobacz załącznik 868477 Piszecie o zwierzątkach .. moj nick tu pochodzi wlasnie od imienia mojego kota - Gienio, moj pierwszy synek koci , niestety juz w kocim niebie , miał rok jak zmarł - mieliśmy ragdolla zanim pojawiły sie dzieci, okazało sie ze ma przerost lewej komory serca , zaczął mdleć , słabnąć , ratowałam do ostatniej chwili - nie dało siehodowca w zamian za Gienka dał nam kota z innego miotu i wiecie co? Tez juz jest w kocim niebie - masakra , odszedł w zeszłym tygodniu . Czuł sie swietnie nagle dostał paraliżu łapek , tez wada serca . Nigdy więcej zwierzaków z hodowli . Aramis żył 7 lat i tak wyglądał jako kocie i potem . Bardzo przeżywam , ze ich juz nie ma
![]()
Masz rację , to co powiedziałaś wydaje się kontrowersyjne [emoji33] [emoji16]Może to co powiem, wyda się kontrowersyjne... Ale uważam, że nie ma co oceniać takich osób [emoji4] Każdy żyje, jak chce i postępuje, jak chce. Państwo daje ku temu możliwość, więc niech każdy korzysta, jeśli chce.
No właśnie chyba tam aborcja jest legalna? I może wiele dziewczyn po zrobieniu testu, dzwoni właśnie na aborcję się umówić.Masakra.. tyle ze w Niemczech aborcja jest legalna chyba,wiec moze maja takie pytania..
Nie no jestem tego samego zdaniaMoże to co powiem, wyda się kontrowersyjne... Ale uważam, że nie ma co oceniać takich osób [emoji4] Każdy żyje, jak chce i postępuje, jak chce. Państwo daje ku temu możliwość, więc niech każdy korzysta, jeśli chce.
Ale były na prawdę piękneZobacz załącznik 868476 Zobacz załącznik 868475 Zobacz załącznik 868477 Piszecie o zwierzątkach .. moj nick tu pochodzi wlasnie od imienia mojego kota - Gienio, moj pierwszy synek koci , niestety juz w kocim niebie , miał rok jak zmarł - mieliśmy ragdolla zanim pojawiły sie dzieci, okazało sie ze ma przerost lewej komory serca , zaczął mdleć , słabnąć , ratowałam do ostatniej chwili - nie dało siehodowca w zamian za Gienka dał nam kota z innego miotu i wiecie co? Tez juz jest w kocim niebie - masakra , odszedł w zeszłym tygodniu . Czuł sie swietnie nagle dostał paraliżu łapek , tez wada serca . Nigdy więcej zwierzaków z hodowli . Aramis żył 7 lat i tak wyglądał jako kocie i potem . Bardzo przeżywam , ze ich juz nie ma
![]()