E
Ewka34
Gość
Calkiem mozliwe..No właśnie chyba tam aborcja jest legalna? I może wiele dziewczyn po zrobieniu testu, dzwoni właśnie na aborcję się umówić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Calkiem mozliwe..No właśnie chyba tam aborcja jest legalna? I może wiele dziewczyn po zrobieniu testu, dzwoni właśnie na aborcję się umówić.
Może.. ja jestem przeciwnikiem aborcji a do tego jeszcze w ciazy i płacze jak widzę male dzieci więc dlatego aż mnie ciarki przeszły jak słyszałam ta rozmowę.Masakra.. tyle ze w Niemczech aborcja jest legalna chyba,wiec moze maja takie pytania..
Mojemu się podobają te małe jaszczurki z uśmiechem na pyszczku i nie wiem czy takiej nie kupimy. Może sobie biegać swobodnie po domu przynajmniej ale ja się napalilam na małego zolwika zobaczymy jak to będzie po porodzie , czy będę dalej miała ochotę na zwierzątkaWez.. ona nie gryzie,nie ma zebow [emoji23] a jest pieszczoch ze hej
Też miałam napisać coś podobnego, ale to kolejny kontrowersyjny temat. Ale ja akurat jestem zwolenniczką żeby każdy człowiek miał wybór w takich kwestiach.Może to co powiem, wyda się kontrowersyjne... Ale uważam, że nie ma co oceniać takich osób [emoji4] Każdy żyje, jak chce i postępuje, jak chce. Państwo daje ku temu możliwość, więc niech każdy korzysta, jeśli chce. Nie mnie to oceniać....
Każdy wyznaje swoje zasady i jakieś wartości[emoji4]
To nie ma co się chyba wczytywać w te szczepionki bo się ładu nie dojdzie. Trzeba czekać na wizytę u pediatry. On wszystko wytłumaczy, co będzie lepsze dla naszego dziecka z osobna5w1 podobno jest teraz gorzej dostępna i podaje się ją wcześniakom[emoji4]
Otóż to[emoji4]To nie ma co się chyba wczytywać w te szczepionki bo się ładu nie dojdzie. Trzeba czekać na wizytę u pediatry. On wszystko wytłumaczy, co będzie lepsze dla naszego dziecka z osobna
Oczywiście[emoji16] tak, jak szczepienia, religia[emoji16]Też miałam napisać coś podobnego, ale to kolejny kontrowersyjny temat. Ale ja akurat jestem zwolenniczką żeby każdy człowiek miał wybór w takich kwestiach.
Nie dziewczyna chciała poprostu pierwsza wizytę umówić bo potem tłumaczyła jak ze należy kwas foliowy brać i wizyta za tydzień bo za wcześnie. Ja uważam że to jest za poważna decyzja żeby przez tel. Pytać a gdyby trafiło na jakąś dziewczynę która nie jest pewna czy chce urodzić to takie pytanie może jej ułatwić zrobienie aborcji.Calkiem mozliwe..
Dzisiaj poruszamy tu same kontrowersyjne tematy [emoji23] jeszcze zacznijmy wypowiadać opinie czy nienawidzimy PISu czy PO [emoji23][emoji23][emoji23]Oczywiście[emoji16] tak, jak szczepienia, religia[emoji16]
Może to co powiem, wyda się kontrowersyjne... Ale uważam, że nie ma co oceniać takich osób [emoji4] Każdy żyje, jak chce i postępuje, jak chce. Państwo daje ku temu możliwość, więc niech każdy korzysta, jeśli chce. Nie mnie to oceniać....
Każdy wyznaje swoje zasady i jakieś wartości[emoji4]