reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Wez.. ona nie gryzie,nie ma zebow [emoji23] a jest pieszczoch ze hej ;)
Mojemu się podobają te małe jaszczurki z uśmiechem na pyszczku :D i nie wiem czy takiej nie kupimy. Może sobie biegać swobodnie po domu przynajmniej :) ale ja się napalilam na małego zolwika :D zobaczymy jak to będzie po porodzie , czy będę dalej miała ochotę na zwierzątka :D

Może to co powiem, wyda się kontrowersyjne... Ale uważam, że nie ma co oceniać takich osób [emoji4] Każdy żyje, jak chce i postępuje, jak chce. Państwo daje ku temu możliwość, więc niech każdy korzysta, jeśli chce. Nie mnie to oceniać....
Każdy wyznaje swoje zasady i jakieś wartości[emoji4]
Też miałam napisać coś podobnego, ale to kolejny kontrowersyjny temat. Ale ja akurat jestem zwolenniczką żeby każdy człowiek miał wybór w takich kwestiach.

Calkiem mozliwe..
Nie dziewczyna chciała poprostu pierwsza wizytę umówić bo potem tłumaczyła jak ze należy kwas foliowy brać i wizyta za tydzień bo za wcześnie. Ja uważam że to jest za poważna decyzja żeby przez tel. Pytać a gdyby trafiło na jakąś dziewczynę która nie jest pewna czy chce urodzić to takie pytanie może jej ułatwić zrobienie aborcji.

reklama
Może to co powiem, wyda się kontrowersyjne... Ale uważam, że nie ma co oceniać takich osób [emoji4] Każdy żyje, jak chce i postępuje, jak chce. Państwo daje ku temu możliwość, więc niech każdy korzysta, jeśli chce. Nie mnie to oceniać....
Każdy wyznaje swoje zasady i jakieś wartości[emoji4]

Dokładnie tak. Jeśli dziecko miałoby mieć gorzej gdyby się urodziło niż jednak nie to lepiej niech zdecydują za siebie

Do góry