To nasze bobasy w tym samym wieku i wadze heheHelllooo dziś byłam na wizycie B.się cieszę bo wszystko ok mały 30tc 1600 waży. Ale zbulwersowana jestem trochę siedzę na poczekalni i słyszę że dzwoni babka ze test zrobiła jest pozytywny i chce się umówić a babka do niej a chce Pani zatrzymać ciaze ? Jakie to kur...a pytanie wogole? Typu chce Pani zwykły chleb czy razowy?co się z nami ludźmi dzieje???zwierzęta przy nas są bardziej humanitarne !! Dodam tylko ze to w Niemczech było ..Ale jakie to ma znaczenie
reklama
Maljan
Fanka BB :)
No to prawda też, że decyzja mogłaby zapadać dopiero po spotkaniu z lekarzem i rozmowie. Ale no może w Niemczech to już inaczej wygląda.Nie dziewczyna chciała poprostu pierwsza wizytę umówić bo potem tłumaczyła jak ze należy kwas foliowy brać i wizyta za tydzień bo za wcześnie. Ja uważam że to jest za poważna decyzja żeby przez tel. Pytać a gdyby trafiło na jakąś dziewczynę która nie jest pewna czy chce urodzić to takie pytanie może jej ułatwić zrobienie aborcji.
Fiorna
Dzisiaj poruszamy tu same kontrowersyjne tematy [emoji23] jeszcze zacznijmy wypowiadać opinie czy nienawidzimy PISu czy PO [emoji23][emoji23][emoji23]
Albo kto więcej nakradł pis czy po
GorzkaPomarańcza
Jakby nie patrzec kazde zwierze ma swoja flore bakteryjna z ktora mamy kontakt a zwirek w kuwecie jest taki, ze jak kotek sie zalatwi to zbija sie w kulkę i ta kulke wrzuca sie do toalety, reszta zwirku jest czysta. Zapachu tez zadnego nie ma, bo kuweta kryta i mamy filtr weglowy. Poza tym koty sa czystsze od psow, bo myja sie kilka razy dziennieNiby nie trza wyprowadzać, ale ta kuweta w domu mnie nie przekonuje i jego sikanie x 10 dziennie tam[emoji39][emoji4] wiaodmo zmienia się to i czyści, ale jednak bakterie i zarazki fruwają sobie w domku
GorzkaPomarańcza
Mozliwe ale wyglad mnie przeraza. Tak jak boje sie pitbulli czy jakichs innych groznie wygladajacych psow [emoji14] i nikt mnie nie przekona, ze charakter ma lagodny i nie ugryzie, bo raczej i tak sie nie przełamie ze wzgledu na wygladWez.. ona nie gryzie,nie ma zebow [emoji23] a jest pieszczoch ze hej
Ja miałam styczność z tyloma dzikusami, kotami schroniskowym, chorymi itd, miałam w środę robione badania na toksoplazmozę która przenoszą koty i jest grozna dla kobiet w ciąży i co? Wynik negatywny wiec lubię ludzi którzy piszą w ogłoszeniu ,, oddam kota bo jestem w ciąży”Jakby nie patrzec kazde zwierze ma swoja flore bakteryjna z ktora mamy kontakt a zwirek w kuwecie jest taki, ze jak kotek sie zalatwi to zbija sie w kulkę i ta kulke wrzuca sie do toalety, reszta zwirku jest czysta. Zapachu tez zadnego nie ma, bo kuweta kryta i mamy filtr weglowy. Poza tym koty sa czystsze od psow, bo myja sie kilka razy dziennie
Biedroneczka10
To ja też powiem coś kontrowersyjnego. Nie lubię zwierząt żadnych. W życiu nie chciałabym mieć zwierzaka chociaż miałam jako dziecko papugę, świnki morskie i przez wiele lat psa. Wszystkie były cudowne ale jednak to nie dla mnie. Moja córka właśnie ma etap że chce zwierzątko i bardzo jej przykro ale nic na to nie poradzę.
Także jako odpowiedzialny dorosły człowiek nie chce zwierzątka bo nie byłoby mu u nas dobrze.
Także jako odpowiedzialny dorosły człowiek nie chce zwierzątka bo nie byłoby mu u nas dobrze.
E
Ewka34
Gość
Wierze.. ale to kazdego sprawa i kazdego sumienie moja droga..Może.. ja jestem przeciwnikiem aborcji a do tego jeszcze w ciazy i płacze jak widzę male dzieci więc dlatego aż mnie ciarki przeszły jak słyszałam ta rozmowę.
E
Ewka34
Gość
Ja ciebie rozumiem,ale moze akurat sa tam takie przepisy i mysiala zapytac..Nie dziewczyna chciała poprostu pierwsza wizytę umówić bo potem tłumaczyła jak ze należy kwas foliowy brać i wizyta za tydzień bo za wcześnie. Ja uważam że to jest za poważna decyzja żeby przez tel. Pytać a gdyby trafiło na jakąś dziewczynę która nie jest pewna czy chce urodzić to takie pytanie może jej ułatwić zrobienie aborcji.
reklama
E
Ewka34
Gość
Pamietaj ze lakarzom tez sie nie wierzy do konca [emoji23]To nie ma co się chyba wczytywać w te szczepionki bo się ładu nie dojdzie. Trzeba czekać na wizytę u pediatry. On wszystko wytłumaczy, co będzie lepsze dla naszego dziecka z osobna