reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny uważajcie z tymi zawieszkami. To są jednak koraliki i nie daj Boże sznurek puści i dziecko weźmie koralik do buzi. Może są to oczywiste rzeczy dla Was, ale nie spuszczajcie dziecka z oka jak ma te zawieszkę zapiętą albo się nią bawi. Śliczne te zawieszki to fakt, ale trzeba będzie bardziej pilnować niż w przypadku zawieszek tasiemek czy innych z jednego elementu

To jak mała żabka się obróciła to będziesz rodzić sn?

Pracował 2 lata i zjechał miesiąc przed narodzinami córki. Ale nadal pracuje w delegacji, co budowa to inne miasto. Obecnie pracuje 120 km od domu. W poniedziałek o 4 rano wyjeżdża a w piątek o 18 wraca. Dlatego napisałam , że marzy mi się żeby pracował na miejscu i był codziennie w domu a nie w weekendy tylko.

Ja 30 skończyłam w lutym ☺

Wiesz.. dziecko często otrzepuje się jak zrobi siku ☺

Ja za pneumokoki płaciłam 4 lata temu, ale właśnie słyszałam, że jest już refundowana. Z dodatkowych szczepiłam też na rotawirusa ale to było w formie doustnej.
Nie nastawiam sie na żaden poród , bo wiem ze to nie zawsze jest ode mnie zależne . Jesli dotrę do 38 tygodnia to planowo zapisze sie na drugie Cc po bliźniakach , jesli zacznie sie cos szybciej i bedzie za późno na cesarke spróbuje drogami natury . Ja nie powinnam rodzic naturalnie przez moje zylaki w miednicy i pękające naczynia , ale co ma byc to bedzie .. zdaje sie na los :)

Kot jest spoko bo nie trzeba wyprowadzać :D i jak jest przyjazny to fajnie się wtuli. Ale za nic w świecie nie zamieniłabym psa na kota :p

Niby nie trza wyprowadzać, ale ta kuweta w domu mnie nie przekonuje i jego sikanie x 10 dziennie tam[emoji39][emoji4] wiaodmo zmienia się to i czyści, ale jednak bakterie i zarazki fruwają sobie w domku

Ja robilam 3 bez znieczulenia :/ tyle, ze nic za nie nie placilam, nie wiem dlaczego. Do tej pory bylam pewna, ze za biale plomby sie placi, chociaz czytalam tez, ze do ktoregos zeba jest refundowane. Teraz zostaly mi 2 ósemki, nastepna wizyta chyba 4 lipca ale dentystka powiedziala, ze zalezy od mojego samopoczucia czy teraz bede chciala robic, czy po porodzie

Ja chodzę do stomadentu i tam zawsze płace, ale np za kontrole nie płace nic, tylko jak jakiś zabieg. Jestem i tak mega zaskoczona, bo to niedużo jak za zęba + znieczulenie :)

Ja teraz zakończę misje z zębami i od razu na grudzień się zapisze na kontrole :) i co pół roku obowiązkowo teraz sprawdzam i mniej słodyczy, myć x 2 dziennie + płukanie

Helllooo dziś byłam na wizycie B.się cieszę bo wszystko ok mały 30tc 1600 waży. Ale zbulwersowana jestem trochę siedzę na poczekalni i słyszę że dzwoni babka ze test zrobiła jest pozytywny i chce się umówić a babka do niej a chce Pani zatrzymać ciaze ? Jakie to kur...a pytanie wogole? Typu chce Pani zwykły chleb czy razowy?co się z nami ludźmi dzieje???zwierzęta przy nas są bardziej humanitarne !! Dodam tylko ze to w Niemczech było ..Ale jakie to ma znaczenie

Helllooo dziś byłam na wizycie B.się cieszę bo wszystko ok mały 30tc 1600 waży. Ale zbulwersowana jestem trochę siedzę na poczekalni i słyszę że dzwoni babka ze test zrobiła jest pozytywny i chce się umówić a babka do niej a chce Pani zatrzymać ciaze ? Jakie to kur...a pytanie wogole? Typu chce Pani zwykły chleb czy razowy?co się z nami ludźmi dzieje???zwierzęta przy nas są bardziej humanitarne !! Dodam tylko ze to w Niemczech było ..Ale jakie to ma znaczenie
Masakra.. tyle ze w Niemczech aborcja jest legalna chyba,wiec moze maja takie pytania..

reklama
Przykre :(

Do góry