G
gosc12
Gość
Kot jest spoko bo nie trzeba wyprowadzaćJa tez nie lubie kotow i moj mnie musial pare dni usilnie namawiac na zabranie go, bo mial trafic do schroniska. Dalam sie ublagaci to najfajnieszy kot jakiego znam
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kot jest spoko bo nie trzeba wyprowadzaćJa tez nie lubie kotow i moj mnie musial pare dni usilnie namawiac na zabranie go, bo mial trafic do schroniska. Dalam sie ublagaci to najfajnieszy kot jakiego znam
![]()
Wierze..Ja tez nie potrafilabym usmiercic jakiegokolwiek zwierzaka i nie moge patrzec na ich cierpienie. A o tym co zrobil ten sasiad podsluchalam ich rozmowe jak bylam mala i tak mi zapadlo w pamiec, ze później tylko z jednym ten czlowiek mi sie kojarzyl.
A u mnie z tymi plecami to cholera wie co jest boli tam gdzie narka też z prawej strony ale przy puknieciu nie boli ani siusiu nie robię częściej ani nie szczypie podczas siusiania nie wiem od czego to boli teraz leżę na lewym boku i dziobie mnie cały czas nie mocno ale czuję dyskomfort.No zobaczymy za 50 min czy to minie i co gin powieTe refundowane są podawane każdy wirus osobno a 5w1 to 5 chorób w jednym ukłuciu.
Pneumokoki nie są w skojarzonych. Przynajmniej nie były
Mnie od wczoraj bolą plecy z prawej strony jakby nerka ale myślę że to od kręgosłupa albo mnie zawiało. Nie mogę leżeć na boku juz teraz ani na prawym ani na lewym. Pomaga mi tylko ruch. Jak coś robię to nie boli. ☺
Ja robilam 3 bez znieczulenia :/ tyle, ze nic za nie nie placilam, nie wiem dlaczego. Do tej pory bylam pewna, ze za biale plomby sie placi, chociaz czytalam tez, ze do ktoregos zeba jest refundowane. Teraz zostaly mi 2 ósemki, nastepna wizyta chyba 4 lipca ale dentystka powiedziala, ze zalezy od mojego samopoczucia czy teraz bede chciala robic, czy po porodzieDziewczynki ja już po robieniu zęba, mega, bo dostałam znieczulenie i nic nie czułam, w 20 minutek ząb zrobiony i tylko 125 zł także jestem miłe zaskoczona
Na następnej wizycie 26 czerwca zrobi mi już dwa czyli to pewnie około 250 zł będzie także dentysta x 3 i okulary wyszły nas 795 zł, a zakładałam, że będzie minimum 1000 zł także akurat te 150 zł na zdobienie szyby w aucie będzie hah. Ale dziś niestety tego elektryk nie zrobi, bo część nie przyszła.
Też mam płyty i zdjęciaZ córką i teraz z synkiem mam płyty ze zdjęciami i zdjęcia ale szczerze jak urodziłam to od tamtej pory nie oglądałam ich ani raz przez 5 lat. Teraz oglądałam bo cora chciała zobaczyć swoje zdjecia. Także spokojnie zaraz urodzimy![]()
No u nas tez złe nie jest i jak będzie przymus siedzenia w domu to z głodu nie umrzemy hehe, ale nie będziemy w stanie nic odłożyć
A co do psów, koni itd wole się nie wypowiadać bo mnie telepie z nerwów jak wchodzę w dyskusje, zanim poszłam do pracy byłam bardzo prozwierzęca, aukcje charytatywne, domy tymczasowe, schroniska itd byłam mocno zaangażowana, w wakacje nawet odkarmialam kota 2 tyg, wszystko się pokończyło z chwila jak poszłam do pracy, nie pojmuje ludzi którzy mówią ze pies w bloku się meczy, No kurczę, dla psa jest ważny tylko człowiek nie m2, co z tego ze pies ma dom z ogrodem jak siedzi w kojcu albo na łańcuchu mniejszym niż niejedna łazienka... i jaki duży by był ogród to dla psa to tez jest za mało, pies kocha spacery nowe zapachy, oisi wąchać a nie latać po ogrodzie bez celu...
Ja zawsze robię bez znieczuleniaJa robilam 3 bez znieczulenia :/ tyle, ze nic za nie nie placilam, nie wiem dlaczego. Do tej pory bylam pewna, ze za biale plomby sie placi, chociaz czytalam tez, ze do ktoregos zeba jest refundowane. Teraz zostaly mi 2 ósemki, nastepna wizyta chyba 4 lipca ale dentystka powiedziala, ze zalezy od mojego samopoczucia czy teraz bede chciala robic, czy po porodzie
No z kotem jest wygodnie. W sobotę zostawilismy mu pelne miski jedzenia i wody i czysta kuwetke a wczoraj wrocilismy. Poradzil sobie samKot jest spoko bo nie trzeba wyprowadzaći jak jest przyjazny to fajnie się wtuli. Ale za nic w świecie nie zamieniłabym psa na kota
![]()
Ale jaszczurWracajac do zwierzat.. to moja Gamcia.. poza typu : jestem najedzona ,zadowolona i dumna..Zobacz załącznik 868469