Załączniki
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pij dużo wody niegazowanej. Musisz dotlenić komórki[emoji16]Boli mnie nadal glowa.. nie chce brac tabletki narazie..
Ide zrobic sobie kaszke manne na sniadanie [emoji14] naszla mnie ochota
Ja tyż[emoji23] na moją mózgownicę to proste[emoji16]Ja nie rozumiem w czym jest problem w liczeniu tych tygodni [emoji23] dla mnie to jest mega naturalne że jeśli mam dzisiaj 33+4 to mam SKOŃCZONY 33 i ROZPOCZĘTY 34. Czyli jestem w trakcie 34 tygodnia. Dla mnie to tak jak mamy np 1 czerwiec- czyli skończony maj i rozpoczęty czerwiec, jesteśmy w trakcie czerwca a nie maja
Ze względów medycznych, w szpitalu mówią, że jest to 33 tydzień bo liczy się to co skończone bo np do końca 33 tygodnia dziecko powinno mieć nie wiem rozwinięte to i to.
Ja bym na 30 st spróbowała, albo ręcznie[emoji4]A ja was dzisiaj zapytam o porade mam narożnik i pasuje uprać wreszcie obszycia gąbek . Zmieści się w pralce tylko że ja zupełnie nie wiem czy mogę to wyprać w pralce i w ilu stopniach ? Może któraś ma, prała albo po prostu wie
Trochę się boje bo to dość grubą tkanina Zobacz załącznik 868378
W tym roku coś się zmieniło. Koleżanka szczepiła 5w1 lub 6w1, nie wiem które, bo któreś wycofano...[emoji4] Cena też uległa zmianie. 500-600 zł. A jakieś są znowu refundowane[emoji4] Nie będę się wypowiadać, co i jak[emoji16] pediatra ci wszystko wytłumaczy i wybierzesz najlepszą opcję [emoji16]Ok czyli różnią się tylko tym ile razy jest dziecko kłute a ile takir skojarzone kosztują?
Też kupiłam tego typuAaa... Przyszła właśnie zawieszka do smoczka [emoji7]
Zobacz załącznik 868392
No to pięknie [emoji16]My już po wizycie, wszystko prawidłowo dziewczyna wazy 1,6kg, ułożenie główka w dół, wszystko książkowe, oczywiście 3 wizyta i znowu nogi i ręce na twarzy chyba jej stałe ułożenie pokazał mi obraz 3 D i chyba będzie mamusiowa, bynajmniej usteczka ma mamusine hehe
Dziękuje Pokaz swoją, ja lubie takie rzeczyTeż kupiłam tego typu
Piękna