reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Łazienka wypucowana :p:D
Po południu czekamy na info co z naszą astrą bo Tomek już mówi że tęskni za swoją perełką :-D
Gorzej jak naprawa wyjdzie drogo albo jak mechanikowi nie uda się znaleźć problemu..
Zostaje mi przygotować obiad - dziś makaronik ze szpinakiem, wykąpać się, odebrać zaświadczenie z kadr, skoczyć do bankomatu i na 17:30 prenatalne a jak wrócimy to mamy zaplanowaną rozmowę na skajpaju z teściami bo teściowa bardzo chce zobaczyć fotki z prenatalnych a teściu chce się dowiedzieć co z naszym samochodem :D (boi się że nie damy rady do nich przyjechać w piątek :p)

Uwierz mi ze rozmowa nic nie da.. tu da porzadny trzask jej glowa o sciane.. ;) zreszta z pierwsza mialam gorzej.. teraz nie jest tak zle ;)
Z tego co sie dowiedzialam to chodzi o to ze maz ja opierdzielil o psa znowu.. ale uwierzcie mial racje.. bo oboje kochamy zwierzeta ,ale tu mial racje.. pies stale uwiazany,jak nie w domu to przy garazu naszym ,gdzie juz smierdzi w srodku kupa i szczynami.. do tego piecho sie nie wybiega, to non stop szczeka na wszystko.. nawet na wiatr.. czasem mam ochote zadzwonic do odpowiednich sluzb ,ale mialabym przesrane.. :/
Z pierwsza teściowa ?
No to rzeczywiscie biedny pies. I zwrócić jej uwagi nie można tak ? :/ Ale charakterek.

Wiem, że ważny, ale nie chcę wprowadzać zamętu na forum. Szczepienia to temat jak religia i polityka [emoji23] a podejrzewam, że we wszystkich tych tematach możemy mieć różne zdanie [emoji23]
E no klucic się nie będziemy przecież :) fakt że teraz bardzo trudny temat i dlatego polecam Wam czytać informacje z głową bo niestety często można znaleźć różne nie prawdziwe informacje. Szczególnie jeśli jest napisane że jest tak i tak w innym kraju to polecam jednak poczytać w oryginalnym języku lub trochę potlumaczyc :)
Dlatego też pisałam o rozmowie z pediatra bo uważam że pediatra jest jeszcze ważniejszy niż ginekolog i dobrze mieć takiego któremu można zaufać.

My mamy pande z Ikei :D:D
Ja mam fazę na swinki już z dobre 10 lat i myśle ze to raczej 'miłość' na całe życie [emoji23] Mam nawet pepe w ubranku Haha
image.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 268
Uwierz mi ze rozmowa nic nie da.. tu da porzadny trzask jej glowa o sciane.. ;) zreszta z pierwsza mialam gorzej.. teraz nie jest tak zle ;)
Z tego co sie dowiedzialam to chodzi o to ze maz ja opierdzielil o psa znowu.. ale uwierzcie mial racje.. bo oboje kochamy zwierzeta ,ale tu mial racje.. pies stale uwiazany,jak nie w domu to przy garazu naszym ,gdzie juz smierdzi w srodku kupa i szczynami.. do tego piecho sie nie wybiega, to non stop szczeka na wszystko.. nawet na wiatr.. czasem mam ochote zadzwonic do odpowiednich sluzb ,ale mialabym przesrane.. :/

A nie możecie psiaka sami wziąć na spacer? Żal go trochę :( może wtedy zobaczy że można inaczej.

reklama
A nie możecie psiaka sami wziąć na spacer? Żal go trochę :( może wtedy zobaczy że można inaczej.
Nie,bo to nie nasz pies a szwagra.. nie mamy praw do niego.. ogolnie maja dwa psy,bo dzieci chcialy.. teraz te dwa psy sa w wiezieniu,jeden w klatce drugi uwiazany.. tego w klatce bralam na spacery gdy nie bylam w ciazy.. nauczylam go prosic,podac lape itd.. ale to tez nie moj pies.. zal ich szczegolnie tego ktorego duzo nauczylam.. bo to madry piesio.. nie wtracam sie bo ze szwagrem niemam sprzeczek wiec niech tak zostanie narazie..

Do góry