reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Możesz zrobić zdjęcia i pokazać jak Ci się chce :D
Zrobiłam zdjęcia naszej sypialni, może nie jest idealnie, ale mój remontował wszystko sam i to jego pierwsze tak poważne poczynania, jestem z niego dumna, bo uczył się wszystkiego w trakcie tak naprawdę. Jak czegoś nie wiedział to szukał w necie. Ale poszło mu to całkiem dobrze.
IMG_0122.JPG

IMG_0124.JPG

Załączniki

• IMG_0122.JPG
    IMG_0122.JPG
    3,1 MB · Wyświetleń: 389
  • IMG_0124.JPG
    IMG_0124.JPG
    1,2 MB · Wyświetleń: 396
Ostatnia edycja:
Zrobiłam zdjęcia naszej sypialni, może nie jest idealnie, ale mój remontował wszystko sam i to jego pierwsze tak poważne poczynania, jestem z niego naprawdę dumna, bo uczył się wszystkiego w trakcie tak naprawdę. Jak czegoś nie wiedział to szukał w necie. Ale poszło mu to całkiem dobrze.
Zobacz załącznik 868359
Zobacz załącznik 868361

Ale przepięknie tam macie [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Zrobiłam zdjęcia naszej sypialni, może nie jest idealnie, ale mój remontował wszystko sam i to jego pierwsze tak poważne poczynania, jestem z niego naprawdę dumna, bo uczył się wszystkiego w trakcie tak naprawdę. Jak czegoś nie wiedział to szukał w necie. Ale poszło mu to całkiem dobrze.
Zobacz załącznik 868359
Zobacz załącznik 868361

Te drzewa i ścieżka to naklejka taka czy malowane? [emoji7][emoji171][emoji171]

A to Ty miałaś ten piękny bordowy fotelik? Jaki to był model i rodzaj itd?

Dziewczyny od wczoraj zaczęłam czuć sie dziwnie , zawsze staram sie nie panikować , ale teraz juz czuje niepokój . Dziecko zaczęło napierać bardzo na dół , czuje gwałtowne ruchy i ból z naciskiem na szyjkę , pochwę , ulgę przynosi tylko jak sie poloze , nie moge stać , chodzic , nawet siedzieć i tak bardzo sie rusza caly brzuch mi chodzi . Dzis dopiero zaczęłyśmy 31 tydzień . Na 12 jade na usg bo sie zaczęłam martwić . Czy wy tez tak Macie ?
Tez tak mam ,nie moge stac,dlugo chodzic i siedziec prosto.. jak leze i wstane cala miednica mnie boli.. mala moja chyba mocno tam uciska,bo jest glowka na dol..

Tak jest, ale pamiętajcie, że to działa w bardzo dużym stopniu również na odwrót, jeśli ma się negatywne i smutne myślenie to i tez człowiek fizycznie zaczyna się gorzej czuć przez to :(
Ja się staram zawsze myśleć pozytywnie[emoji4] Nie panikuję, nie dzwonię do lekarza itd, tylko staram się to jakoś wytłumaczyć[emoji4] Ale niestety organizm potem daje znać, że się przegięło i potem człowiek myśli, czy wszystko dobrze i po co to wszystko...[emoji4] Lepiej czasem przystopować[emoji4]
Zobacz załącznik 868359
Zobacz załącznik 868361
Pięknie!

reklama
Te drzewa i ścieżka to naklejka taka czy malowane? [emoji7][emoji171][emoji171]

A to Ty miałaś ten piękny bordowy fotelik? Jaki to był model i rodzaj itd?
To jest fototapeta ;)
Dziekuje :) to jest trudny do sprecyzowanie kolor, dla mnie wpada bardziej w śliwkę :p Cybex Aton Q
IMG_0031.JPG

Załączniki

• IMG_0031.JPG
    IMG_0031.JPG
    382,6 KB · Wyświetleń: 224
Do góry