reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Możesz zrobić zdjęcia i pokazać jak Ci się chce :D
Zrobiłam zdjęcia naszej sypialni, może nie jest idealnie, ale mój remontował wszystko sam i to jego pierwsze tak poważne poczynania, jestem z niego dumna, bo uczył się wszystkiego w trakcie tak naprawdę. Jak czegoś nie wiedział to szukał w necie. Ale poszło mu to całkiem dobrze.
IMG_0122.JPG

IMG_0124.JPG

Załączniki

• IMG_0122.JPG
    IMG_0122.JPG
    3,1 MB · Wyświetleń: 392
  • IMG_0124.JPG
    IMG_0124.JPG
    1,2 MB · Wyświetleń: 398
Ostatnia edycja:
Zrobiłam zdjęcia naszej sypialni, może nie jest idealnie, ale mój remontował wszystko sam i to jego pierwsze tak poważne poczynania, jestem z niego naprawdę dumna, bo uczył się wszystkiego w trakcie tak naprawdę. Jak czegoś nie wiedział to szukał w necie. Ale poszło mu to całkiem dobrze.
Zobacz załącznik 868359
Zobacz załącznik 868361

Ale przepięknie tam macie [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Zrobiłam zdjęcia naszej sypialni, może nie jest idealnie, ale mój remontował wszystko sam i to jego pierwsze tak poważne poczynania, jestem z niego naprawdę dumna, bo uczył się wszystkiego w trakcie tak naprawdę. Jak czegoś nie wiedział to szukał w necie. Ale poszło mu to całkiem dobrze.
Zobacz załącznik 868359
Zobacz załącznik 868361

Te drzewa i ścieżka to naklejka taka czy malowane? [emoji7][emoji171][emoji171]

A to Ty miałaś ten piękny bordowy fotelik? Jaki to był model i rodzaj itd?

Dziewczyny od wczoraj zaczęłam czuć sie dziwnie , zawsze staram sie nie panikować , ale teraz juz czuje niepokój . Dziecko zaczęło napierać bardzo na dół , czuje gwałtowne ruchy i ból z naciskiem na szyjkę , pochwę , ulgę przynosi tylko jak sie poloze , nie moge stać , chodzic , nawet siedzieć i tak bardzo sie rusza caly brzuch mi chodzi . Dzis dopiero zaczęłyśmy 31 tydzień . Na 12 jade na usg bo sie zaczęłam martwić . Czy wy tez tak Macie ?
Tez tak mam ,nie moge stac,dlugo chodzic i siedziec prosto.. jak leze i wstane cala miednica mnie boli.. mala moja chyba mocno tam uciska,bo jest glowka na dol..

Tak jest, ale pamiętajcie, że to działa w bardzo dużym stopniu również na odwrót, jeśli ma się negatywne i smutne myślenie to i tez człowiek fizycznie zaczyna się gorzej czuć przez to :(
Ja się staram zawsze myśleć pozytywnie[emoji4] Nie panikuję, nie dzwonię do lekarza itd, tylko staram się to jakoś wytłumaczyć[emoji4] Ale niestety organizm potem daje znać, że się przegięło i potem człowiek myśli, czy wszystko dobrze i po co to wszystko...[emoji4] Lepiej czasem przystopować[emoji4]
Zobacz załącznik 868359
Zobacz załącznik 868361
Pięknie!

reklama
Te drzewa i ścieżka to naklejka taka czy malowane? [emoji7][emoji171][emoji171]

A to Ty miałaś ten piękny bordowy fotelik? Jaki to był model i rodzaj itd?
To jest fototapeta ;)
Dziekuje :) to jest trudny do sprecyzowanie kolor, dla mnie wpada bardziej w śliwkę :p Cybex Aton Q
IMG_0031.JPG

Załączniki

• IMG_0031.JPG
    IMG_0031.JPG
    382,6 KB · Wyświetleń: 228
Do góry