Lustysia
Fanka BB :)
No to wam się udało z tymi kolorami w pokoju małej, jakby był chłopiec to by było gorzej ja początkowo tez chciałam malować mój pokój na szaro-różowo (taki blady roz), ale pomyślałam ze to tak dziewczęco dla nastolatki bardziej Wiec nawet jakbym tak kupiła farby to by nie było złe, ale na szaro tez musi wystarczyćPowiem Ci , że pokoik małej to z początku miała być tylko nasza sypialnia bo małej jeszcze w brzuszku nie było jak malowaliśmy mieszkanie wymyśliłam sobie różowe ściany , czego teraz bym nie zrobiła i mój się zgodził nie lubi różowego ale chciał , żebym była zadowolona a skoro ja wybrałam róż w sypialni to on zieleń w kuchni na to ja błękit w łazience . Ale kuchnia i łazienka to tylko dodatki w tych kolorach nie ściany
Nam trochę mózgu brakło żeby kłaść panele, płytki, równać j malować sciany, robić balkon. W czyims mieszkaniu. Jak teraz o tym pomyśle to zostaje popoukac się w głowę.. ale już czasu nie cofniemy. Teraz trzeba się meblować i wprowadzać. Bo jak by nie patrzeć nie dość że włożyliśmy w cudze to jeszcze cudze utrzymujemy od września , nie mieszkając w nim....
Musimy jak najszybciej ogarnąć się finansowo i kupić to mieszkanie. Na kilka pierwszych lat nam starczy. Pozniej będziemy mogli pomyśleć o sprzedaniu, dołożeniu i kupieniu większego. Ale to już dalekie plany.
Dobrze, ze Przynajmiej macie możliwość kupienia tego mieszkania, Wiec tu już nie byłoby tak złe, bo to jednak już dla Was by zostało. Tylko poki go nie kupicie to nie macie pewności czy będzie wasze I wtedy byłoby szkoda... Zyby szybko udało wam się zebrać kasę i kupić je Wow, prawie rok płacicie i nie mieszkacie, a kiedy planujecie się wprowadzić? W zasadzie dla Was to chyba im szybciej tym lepiej, bo po co płacić za darmo.