E
Ewka34
Gość
Dziewczyny przed chwila zaklulo mnie w szyjce macicy ale to tak mega bolesnie i az trzy razy.. mala to nie byla napewno.. co myslicie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie no pewnie jeśli to cię uszczęśliwia i tak lubisz to miej plan na każdy dzień przynajmniej będzie żyło Ci się lżej ze świadomością , że o niczym nie zapomniałaśAle to nie tak dosłownie kolejność mi tam całkiem dobrze, kwestia podejścia i charakteru jak już mówiłam ja po prostu mniej więcej napisałam co jutro będzie grane, gdybym nie zrobiła planu co i jak MUSZĘ i chce zrobić to lipa, bo bym zapomniała jak to człowiek i do tego w ciąży. Także serio mnie to nie meczy [emoji854][emoji3]
Małej moja droga to tylko dwa pokoje, jakos lubie ten kolor może dlatego, ze jest taki neutralny ale dla kontrastu mamy np zielona kuchnie, tzn zielone ściany
Pewnie wpada mu w różowy i nie chciał babskiego koloruTen pierwszy mi się zawsze podobał Ale mojemu coś nie wyszło w naszej sypialni chyba [emoji23] a tak na serio to nie chciał tak ciemniej robic, ale kolor cudny
Trzesacz tez fajnyHmmm. Bardziej Trzęsacz kojarzę A to po sąsiedzku. Ja od lat wczasuje w Wisełce koło Międzyzdrojów. To mój trzeci dom... nie tylko lubię ale jestem tam jak u siebie
Wisełka... moje pierwsze kolonie w życiu[emoji23] teraz pewnie tak się tyle zmieniło, że nie poznałabym miasta[emoji4]Hmmm. Bardziej Trzęsacz kojarzę A to po sąsiedzku. Ja od lat wczasuje w Wisełce koło Międzyzdrojów. To mój trzeci dom... nie tylko lubię ale jestem tam jak u siebie
Mnie tak kłuje kilka razy dziennie :*Dziewczyny przed chwila zaklulo mnie w szyjce macicy ale to tak mega bolesnie i az trzy razy.. mala to nie byla napewno.. co myslicie?
Ale to tak serio mocno bardzo ,az sie wygielam.. co to moze byc?Mnie tak kłuje kilka razy dziennie :*
Oooo a ja będę miała zielone dodatki , zielone płytki może między meblami jak się uda ale nad płytkami się jeszcze zastanawiam bo nie nasze mieszkanie więc nie będziemy już kombinować
Co innego robic na swoim, a co innego 'komuś' tak naprawdę na wynajmowanym. Znam to, jak wynajmowałem mieszkanie z koleżankami to nic nie zmieniałyśmy. Ściany były wszędzie białe i tak zostało. I dobrze, bo to później tylko problem, żeby znow oddać mieszkanie w tym białym, tym bardziej ze nie planowałyśmy tam dłuższego pobytu, tylko rok a co do koloru w sypialni to nie wiem czy fiołkowy nie jest bardziej babski, Przynajmiej to tak chyba wyszło plus fototapeta w odcieniach różu [emoji23] ale mi się podobaPewnie wpada mu w różowy i nie chciał babskiego koloru