miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Uwielbiam ten twój plan od A do Z. [Emoji23]
Hah dzięki, tak już mam i nawet mnie to nie meczy, lubię tak [emoji5][emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uwielbiam ten twój plan od A do Z. [Emoji23]
Haha i dlatego że jest dużo cudownych kolorów, to ja nie mogę się zdecydować![]()
![]()
Ja bym była chyba wykończona takim życiem. Przecież nie wiadomo jest zawsze czy obetne psu pazurki przed herbatka u rodziców chłopaka czy później. [Emoji23]
Małej moja drogaTo szare mieszkanko Wam się szykuje ? Szary salon i szary pokoik małego ?![]()
Ten pierwszy mi się zawsze podobał
Mnie boli krocze podczas chodzenia. Ale nie mam tak mocnych objawów jak ty. Myślę , że powinnaś udać się do lekarza. Bo wygląda to na rozejście spojeniaWitam wszystkie sierpniowe mamy!
Czy też miewacie silne bóle krocza i pachwin? Termin mam na 27.08 dopiero, a mam trudności z podnoszeniem nóg, wstawaniem z łożka i ogólnie chodzeniem. Czytałam, że to może być rozchodzenie się spojenia łonowego. Może któraś z Was jest w temacie? Pozdrawiam
Bo napisałaś że będziesz w skończonym 35. A będziesz w zaczetym.Dziś zaczęłam 33+0 czyli apka każda pokazuje mi 34 tydzień zaczęty, więc 24 czerwca to wypad zaczęty 35 tydzień [emoji4] początek lipca to 36 tydzień, 8 lipca to jakoś 37 tyg i w połowie lipca już donoszone ciąża, bo 38 tyg![]()
Ja jeszcze nie mam dokładnego planu jak wszystko będzie wyglądało, ale na pewno będą meble w kolorze białym, białe duże stojące lustro, pewnie będzie dużo różuDokładnie takmy małej pokoik na szaro zrobiliśmy, bo najbardziej praktyczny kolor i mebelki wszystkie białe, a roletą fioletową, śnieżnobiałą roletą, lampeczkami na parapecie i chmurką i gwiazdka, a na ściśnie żółty księżyc lampka i gwiazdka niebieska to fajnie wszystko przełamuje i dodaje uroku. Oprócz tego na ścianie lustro, będzie fotel z kocykiem białym w arbuzy [emoji171][emoji173]️ na łóżeczku niebieski jasny organizer, różowy ochraniacz na szczebelki i pościel będzie biała w kolorowe piórka takie śliczne to będzie idealnie
![]()
To idealne miejsceUff.. to super, że tak piszesztaki był cel właśnie wyprawy, żeby było w miarę spokojnie, żeby wypocząć bez tłumów młodzieży itd [emoji5][emoji16]