miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Uwielbiam ten twój plan od A do Z. [Emoji23]
Hah dzięki, tak już mam i nawet mnie to nie meczy, lubię tak [emoji5][emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uwielbiam ten twój plan od A do Z. [Emoji23]
Haha i dlatego że jest dużo cudownych kolorów, to ja nie mogę się zdecydować
Ja bym była chyba wykończona takim życiem. Przecież nie wiadomo jest zawsze czy obetne psu pazurki przed herbatka u rodziców chłopaka czy później. [Emoji23]
Małej moja droga to tylko dwa pokoje, jakos lubie ten kolor może dlatego, ze jest taki neutralny ale dla kontrastu mamy np zielona kuchnie, tzn zielone ścianyTo szare mieszkanko Wam się szykuje ? Szary salon i szary pokoik małego ?
Ten pierwszy mi się zawsze podobał Ale mojemu coś nie wyszło w naszej sypialni chyba [emoji23] a tak na serio to nie chciał tak ciemniej robic, ale kolor cudnyDużo jest ślicznych kolorów Zobacz załącznik 868286 Zobacz załącznik 868287
Mnie boli krocze podczas chodzenia. Ale nie mam tak mocnych objawów jak ty. Myślę , że powinnaś udać się do lekarza. Bo wygląda to na rozejście spojeniaWitam wszystkie sierpniowe mamy!
Czy też miewacie silne bóle krocza i pachwin? Termin mam na 27.08 dopiero, a mam trudności z podnoszeniem nóg, wstawaniem z łożka i ogólnie chodzeniem. Czytałam, że to może być rozchodzenie się spojenia łonowego. Może któraś z Was jest w temacie? Pozdrawiam
Bo napisałaś że będziesz w skończonym 35. A będziesz w zaczetym.Dziś zaczęłam 33+0 czyli apka każda pokazuje mi 34 tydzień zaczęty, więc 24 czerwca to wypad zaczęty 35 tydzień [emoji4] początek lipca to 36 tydzień, 8 lipca to jakoś 37 tyg i w połowie lipca już donoszone ciąża, bo 38 tyg
Ja jeszcze nie mam dokładnego planu jak wszystko będzie wyglądało, ale na pewno będą meble w kolorze białym, białe duże stojące lustro, pewnie będzie dużo różu Zobaczymy jak to wyjdzie ostatecznieDokładnie tak my małej pokoik na szaro zrobiliśmy, bo najbardziej praktyczny kolor i mebelki wszystkie białe, a roletą fioletową, śnieżnobiałą roletą, lampeczkami na parapecie i chmurką i gwiazdka, a na ściśnie żółty księżyc lampka i gwiazdka niebieska to fajnie wszystko przełamuje i dodaje uroku. Oprócz tego na ścianie lustro, będzie fotel z kocykiem białym w arbuzy [emoji171][emoji173]️ na łóżeczku niebieski jasny organizer, różowy ochraniacz na szczebelki i pościel będzie biała w kolorowe piórka takie śliczne to będzie idealnie
To idealne miejsceUff.. to super, że tak piszesz taki był cel właśnie wyprawy, żeby było w miarę spokojnie, żeby wypocząć bez tłumów młodzieży itd [emoji5][emoji16]