reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dzięki. Gin powiedział że być może od nadżerki albo od zmęczenia, bo jednak trasa potem spacery długie nad morze i o, wiele nie trzeba. W każdym razie wszystko ok, szyjka z 5cm zrobiła się 4cm więc może wtedy się skróciła. W każdym razie te 4cm to nadal jak u żyrafy :D

Nieźle, ja 11 czerwca miałam szyjkę nadal 4,2 cm. Zobaczymy 25 czerwca na wizycie i na tym samym sprzęcie ile po 2 tyg od wizyty, od wyjazdu nad morze i od spacerów małych itd ma szyjka i ile mała przybrała z tych 1,8 kg :)

reklama
Zazdroszczę wyjazdu [emoji7] mam nadzieję, że jutro lekarz spokojnie pozwoli Wam jechać :)

Ja sobie tez zazdroszczę :) i tez czuje, że pozwoli jechać. Mam wizytę u Dr.Zosika w Zgorzelcu w jego gabinecie na 8 rano. Także dam wam znać i poproszę o ładne zdjęcie, zwykle, bo nie ma 3D/4D, ale zawsze coś [emoji5][emoji5]

Jutro ogólnie aktywnie, bo później o 14.30 dentysta, później odebrać okulary z vision express to się oczywiście pochwale jakie mam [emoji16][emoji5], później spakować do końca rzeczy na wyjazd, do auta już znieść 2x bagaż do szpitala mój na wszelki i duża torba nad morze z naszymi rzeczami, plecak i torba taka z pumy materiałowa na ramie. Kosmetyki i jedzonko na podróż już we wtorek weźmiemy jak będziemy odjeżdżać ;)
Później Bartek wyczyści auto, zatankuje do max, podjedziemy do jego rodziców na herbatkę na chwilkę, później on do mechanika, bi oczywiście trzeba zrobić szybę z przodu od mojej strony, bo coś z elektryki padło i 150 zł trza dać [emoji38] [emoji244] jak zwykle wydatki niespodziewane, bo ginekolog jutro 130 zł, mechanik 150 zł, także ekstra [emoji3]

I w końcu wieczorem tylko wykąpie pieska, obetne mu pazurki, wyczesze go pięknie, ogarnę swoje mycie włosów, golenie nóżek, robienie jedzenia na podróż i w końcu będę mogła odetchnąć i spać. We wtorek już odpocznę, wyspie się, wyprasuje pare ciuszków, które sobie czekają i tyle. Także mam nadzieje, ze jutro dam rade.

Ja sobie tez zazdroszczę :) i tez czuje, że pozwoli jechać. Mam wizytę u Dr.Zosika w Zgorzelcu w jego gabinecie na 8 rano. Także dam wam znać i poproszę o ładne zdjęcie, zwykle, bo nie ma 3D/4D, ale zawsze coś [emoji5][emoji5]

Jutro ogólnie aktywnie, bo później o 14.30 dentysta, później odebrać okulary z vision express to się oczywiście pochwale jakie mam [emoji16][emoji5], później spakować do końca rzeczy na wyjazd, do auta już znieść 2x bagaż do szpitala mój na wszelki i duża torba nad morze z naszymi rzeczami, plecak i torba taka z pumy materiałowa na ramie. Kosmetyki i jedzonko na podróż już we wtorek weźmiemy jak będziemy odjeżdżać ;)
Później Bartek wyczyści auto, zatankuje do max, podjedziemy do jego rodziców na herbatkę na chwilkę, później on do mechanika, bi oczywiście trzeba zrobić szybę z przodu od mojej strony, bo coś z elektryki padło i 150 zł trza dać [emoji38] [emoji244] jak zwykle wydatki niespodziewane, bo ginekolog jutro 130 zł, mechanik 150 zł, także ekstra [emoji3]

I w końcu wieczorem tylko wykąpie pieska, obetne mu pazurki, wyczesze go pięknie, ogarnę swoje mycie włosów, golenie nóżek, robienie jedzenia na podróż i w końcu będę mogła odetchnąć i spać. We wtorek już odpocznę, wyspie się, wyprasuje pare ciuszków, które sobie czekają i tyle. Także mam nadzieje, ze jutro dam rade.
Dziewczyny mają rację. Jesteś wyjątkowo dobrze zorganizowana ;) ja oczywiście czynię jakieś plany ale to takie dalekometrazowe. Bliska przyszłość poza obowiązkami na spontanie. Z tym że bynajmniej nie uważam że postępuje lepiej niż ty. Po prostu z moich planów rzadko co wychodzi A to rodzi frustrację której nie lubię.
Pustkowo chyba fajna miejscowość. Gdzie masz tam najbliższy szpital?

Kobieto Ty jestes niemozliwa :D
Nie znam Cie a potrafie sobie wyobrazić co robisz o kazdej porze dnia hahah :D
Nie znam drugiej tak szczegolowej i zorganizowanej dziewczyny :D :)

reklama
Ehh to już ciężko, ale jak trzeba to trzeba. Ja jeszcze dlatego nic nie kupuje z większych rzeczy, chce szybko zrobic ten pokój pusty, zrobic go szybko i dopiero kupować ;)
No my mamy małe mieszkanie..i synek bedzie z nami w sypialni tam bedzie jego łóżeczko :) i musimy wynieść szafę z sypialni do salonu a w sypialni komoda i łóżeczko :):)

Do góry