reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Do polski to moglibyśmy i tak w lipcu dopiero, bo moj ma urlop wtedy, a to już raczej nie dałabym rady :p niby niedaleko, a jeszcze nigdy tam nie byłam [emoji23] dokładnie, w tym tygodniu musimy przygotować już pokój do malowania, bo poki co tam są zielone ściany, a w przyszłym może już się uda pomalować, zobaczymy jak z czasem będzie :)
Zdążycie ze wszystkim :):)
Czekam później na zdjęcia z gotowego pokoju :) ciekawią mnie te farby z brokatem ❤️

reklama
Ja miałam wizytę we wtorek i gin mówiła że wkońcu się przekręcił i był główkowo i ruchy też czuję po obu stronach - zazwyczaj taka fala mi idzie po brzuchu :D
Takie fale też miewam często :D cały brzuch się trzęsie :D
Ale jak się kładę na lewym boku to mnie kopię i czuję , że ja gniote , na prawym jest to samo. To nie wiem jak ona leży, główka w dół a nogi okrakiem ?[emoji23]

A tak to gdzie czujesz ruchy ? Bo jak koło rzeber, po bokach. To raczej nóżkami i rączkami tak kopie więc główka w dół :)
Ja to już sama nie wiem :p czuje u góry, na dole, po bokach, cały brzuch mi skacze Teraz czuje takie systematyczne pukanie jakby czkawka, ale to czuje bardzo nisko to może jest główka do dołu ;)

Hej dziewczynki :)
Ja wróciłam do domku po obiedzie z teściami w restauracji, tylko było ludzie, że od 15:30 do 17 czekaliśmy na swoje jedzenie xd
W końcu i tak zjadłam polowe swojej porcji, bo im mała jest większa tym ja mam mniejszy apetyt i szybciej się najadam. Mój Bartek tez już wrócił styrany po weekendzie w szkole i właśnie się myje i dokończy za mnie ten obiadek, bo wzięłam na wynos :D

I mamy jeszcze od 18-22 czas dla siebie, później on na nockę do pracy jedzie i jeszcze jutro i wczasy od wtorku do poniedziałku [emoji5][emoji173]️

reklama
Jeśli chodzi o wózek to my mój mamy u teściowej tzn te 2 gondole i spacerówkę. Jak wrócimy to na początku lipca będę prała na ogrodzie te 2 gondole i jedna ta złoto-brązowa zostaje u teściowej, a druga ta jasno-niebieska i stelaż bierzemy do mnie i chowany do piwnicy pod folie wszystko [emoji5]

Do góry