reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Do polski to moglibyśmy i tak w lipcu dopiero, bo moj ma urlop wtedy, a to już raczej nie dałabym rady :p niby niedaleko, a jeszcze nigdy tam nie byłam [emoji23] dokładnie, w tym tygodniu musimy przygotować już pokój do malowania, bo poki co tam są zielone ściany, a w przyszłym może już się uda pomalować, zobaczymy jak z czasem będzie :)
Zdążycie ze wszystkim :):)
Czekam później na zdjęcia z gotowego pokoju :) ciekawią mnie te farby z brokatem ❤️

reklama
Ja miałam wizytę we wtorek i gin mówiła że wkońcu się przekręcił i był główkowo i ruchy też czuję po obu stronach - zazwyczaj taka fala mi idzie po brzuchu :D
Takie fale też miewam często :D cały brzuch się trzęsie :D
Ale jak się kładę na lewym boku to mnie kopię i czuję , że ja gniote , na prawym jest to samo. To nie wiem jak ona leży, główka w dół a nogi okrakiem ?[emoji23]

A tak to gdzie czujesz ruchy ? Bo jak koło rzeber, po bokach. To raczej nóżkami i rączkami tak kopie więc główka w dół :)
Ja to już sama nie wiem :p czuje u góry, na dole, po bokach, cały brzuch mi skacze Teraz czuje takie systematyczne pukanie jakby czkawka, ale to czuje bardzo nisko to może jest główka do dołu ;)

Hej dziewczynki :)
Ja wróciłam do domku po obiedzie z teściami w restauracji, tylko było ludzie, że od 15:30 do 17 czekaliśmy na swoje jedzenie xd
W końcu i tak zjadłam polowe swojej porcji, bo im mała jest większa tym ja mam mniejszy apetyt i szybciej się najadam. Mój Bartek tez już wrócił styrany po weekendzie w szkole i właśnie się myje i dokończy za mnie ten obiadek, bo wzięłam na wynos :D

I mamy jeszcze od 18-22 czas dla siebie, później on na nockę do pracy jedzie i jeszcze jutro i wczasy od wtorku do poniedziałku [emoji5][emoji173]️

reklama
Jeśli chodzi o wózek to my mój mamy u teściowej tzn te 2 gondole i spacerówkę. Jak wrócimy to na początku lipca będę prała na ogrodzie te 2 gondole i jedna ta złoto-brązowa zostaje u teściowej, a druga ta jasno-niebieska i stelaż bierzemy do mnie i chowany do piwnicy pod folie wszystko [emoji5]

Do góry