reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jak tam niedziela mija dziewczyny?
My byliśmy na 13 w kosciele, od razu po pojechaliśmy na lody (przed obiadem [emoji23])
Zobacz załącznik 868186
Wróciliśmy do domu i leżę, bo zaczęło mnie coś kuc w brzuchu jakby na kolkę i strasznie bolał mnie kręgosłup w krzyżu, nawet nie mam ochoty na obiad, zreszta po takich lodach :p mój mnie wyciąga do teściów, ale staram się to przeciągnąć jak mogę :D poza tym nie czuje się jeszcze tak dobrze, do tego mała dokazuje, cały czas zasadza mi jakies kopniaki i znęca się nad mama :p

Pychotka 8-)

reklama
Jak tam niedziela mija dziewczyny?
My byliśmy na 13 w kosciele, od razu po pojechaliśmy na lody (przed obiadem [emoji23])
Zobacz załącznik 868186
Wróciliśmy do domu i leżę, bo zaczęło mnie coś kuc w brzuchu jakby na kolkę i strasznie bolał mnie kręgosłup w krzyżu, nawet nie mam ochoty na obiad, zreszta po takich lodach :p mój mnie wyciąga do teściów, ale staram się to przeciągnąć jak mogę :D poza tym nie czuje się jeszcze tak dobrze, do tego mała dokazuje, cały czas zasadza mi jakies kopniaki i znęca się nad mama :p

Ja leżę , z małymi przerwami na zaglądanie do kuchni jak tam sos :)
Ale lody pyszne !!❤️
Też się wybierzemy za dwa tygodnie mmniam ❤️
A moja kolejny dzień ma focha i mamę gdzieś :p

Moi rodzice jutro odbierają nasz wózek :D już bym chciała mieć ta furę w domu ❤️ Mozliwe, ze wcześniej pojedziemy go zabrac, bo jak wcześniej pisałam to jednak potrzebujemy więcej farby na pomalowanie pokoju małej. Moja siostra już wczoraj kupiła, a tata jedzie we wtorek do Niemiec. Myslalam, ze może pojedziemy w przyszła niedziele do niego (akurat Dzien ojca w sobotę) i zabierzemy sobie to wszystko, a tata się ucieszy, ze go odwiedzimy, a my będziemy mogli zacząć działać z pokojem :D

A kupiłaś już ?
Jaki wybrałaś ?:)
Tak stoi w kartonie i czeka :) bo wydatki dzielilismy i co miesiąc coś kupowalismy.
Wybrałam bebetto Tito s line.
Screenshot_2018-06-17-16-58-03-584_com.android.chrome.png

Załączniki

• Screenshot_2018-06-17-16-58-03-584_com.android.chrome.png
    Screenshot_2018-06-17-16-58-03-584_com.android.chrome.png
    149,8 KB · Wyświetleń: 311
Ja leżę , z małymi przerwami na zaglądanie do kuchni jak tam sos :)
Ale lody pyszne !!❤️
Też się wybierzemy za dwa tygodnie mmniam ❤️
A moja kolejny dzień ma focha i mamę gdzieś :p
Sos? Pomyślałam o kluseczkami z sosem mmm :p lody zawsze dobre :D ja jestem ciekawa jak moja mała jest ułożona, bo nie potrafię jej za bardzo zlokalizować, ale może we wtorek zrobią nam usg w szpitalu to zapytamy :p

Moi rodzice jutro odbierają nasz wózek :D już bym chciała mieć ta furę w domu ❤️ Mozliwe, ze wcześniej pojedziemy go zabrac, bo jak wcześniej pisałam to jednak potrzebujemy więcej farby na pomalowanie pokoju małej. Moja siostra już wczoraj kupiła, a tata jedzie we wtorek do Niemiec. Myslalam, ze może pojedziemy w przyszła niedziele do niego (akurat Dzien ojca w sobotę) i zabierzemy sobie to wszystko, a tata się ucieszy, ze go odwiedzimy, a my będziemy mogli zacząć działać z pokojem :D
Widzisz jak super się złożyło :) a dopiero tak się martwiłas :) a twój tata pracuje w Niemczech ?

reklama
Do góry