reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Sos? Pomyślałam o kluseczkami z sosem mmm :p lody zawsze dobre :D ja jestem ciekawa jak moja mała jest ułożona, bo nie potrafię jej za bardzo zlokalizować, ale może we wtorek zrobią nam usg w szpitalu to zapytamy :p
A gdzie czujesz , że Cię kopie ?
Moja w sobotę miała główkę w dół i zastanawiam się w jaki sposób czuję ja ciągle po obu stronach. Muszę leżeć i spać na plecach, inaczej ja gniote. Myślałam , że leży poprzecznie ale nie. Już ma nisko główkę i przez to też tak mnie boli krocze i pochwa ..
To do wtorku już tak blisko :) ciekawe ile wazy :):) który to będzie tydzień ?

reklama
Widzisz jak super się złożyło :) a dopiero tak się martwiłas :) a twój tata pracuje w Niemczech ?
Bo nie pomyślałam, ze możemy to wcześniej odebrac [emoji23], nie musimy czekac aż oni przyjadą w połowie lipca, tylko możemy sami pojechac i odebrac :p a to nie jest aż tak daleko od nas 200km, tyle to ja muszę wytrzymać jakos :D tak pracuje tu.

Bo nie pomyślałam, ze możemy to wcześniej odebrac [emoji23], nie musimy czekac aż oni przyjadą w połowie lipca, tylko możemy sami pojechac i odebrac :p a to nie jest aż tak daleko od nas 200km, tyle to ja muszę wytrzymać jakos :D tak pracuje tu.
A mówiłaś mi , że musicie tak to jechać do Polski :p nie wspomniałaś , że pracuje niedaleko was :D tak to pewnie bym Ci doradziła wycieczkę do taty :)
Więc fajnie, że tak się uda. Wcześniej sobie odbierzecie, zaczniecie robić pokoik i będziesz spokojniejsza :*

Joie mytrax signature:) 2w1
Screenshot_20180617-171539.jpg
Screenshot_20180617-171559.jpg
Screenshot_20180617-171612.jpg
Screenshot_20180617-171620.jpg
Screenshot_20180617-171630.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180617-171539.jpg
    Screenshot_20180617-171539.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 295
  • Screenshot_20180617-171559.jpg
    Screenshot_20180617-171559.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 294
  • Screenshot_20180617-171612.jpg
    Screenshot_20180617-171612.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 304
  • Screenshot_20180617-171620.jpg
    Screenshot_20180617-171620.jpg
    54,4 KB · Wyświetleń: 295
  • Screenshot_20180617-171630.jpg
    Screenshot_20180617-171630.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 301
Moja w sobotę miała główkę w dół i zastanawiam się w jaki sposób czuję ja ciągle po obu stronach. Muszę leżeć i spać na plecach, inaczej ja gniote. Myślałam , że leży poprzecznie ale nie. Już ma nisko główkę i przez to też tak mnie boli krocze i pochwa ..
Ja ja ciagle gdzieś indziej czuje, Wiec już sama nie wiem, ostatnio jak miałam usg to była główka do góry. Wczoraj tez ciągnęło mnie w kroczu, ale nie wiem czy tak mnie kopała tam, czy jednak się obróciła :p

A mówiłaś mi , że musicie tak to jechać do Polski :p nie wspomniałaś , że pracuje niedaleko was :D tak to pewnie bym Ci doradziła wycieczkę do taty :)
Więc fajnie, że tak się uda. Wcześniej sobie odbierzecie, zaczniecie robić pokoik i będziesz spokojniejsza :*
Do polski to moglibyśmy i tak w lipcu dopiero, bo moj ma urlop wtedy, a to już raczej nie dałabym rady :p niby niedaleko, a jeszcze nigdy tam nie byłam [emoji23] dokładnie, w tym tygodniu musimy przygotować już pokój do malowania, bo poki co tam są zielone ściany, a w przyszłym może już się uda pomalować, zobaczymy jak z czasem będzie :)

Ja ja ciagle gdzieś indziej czuje, Wiec już sama nie wiem, ostatnio jak miałam usg to była główka do góry. Wczoraj tez ciągnęło mnie w kroczu, ale nie wiem czy tak mnie kopała tam, czy jednak się obróciła :p
A tak to gdzie czujesz ruchy ? Bo jak koło rzeber, po bokach. To raczej nóżkami i rączkami tak kopie więc główka w dół :)

Ja miałam wizytę we wtorek i gin mówiła że wkońcu się przekręcił i był główkowo i ruchy też czuję po obu stronach - zazwyczaj taka fala mi idzie po brzuchu :D

reklama
Do góry